Ma rodjaku malomNeyDan wrote:Zavisi za koji uzrast ti je potreban.naja22 wrote:Gdje ima kupiti auto na daljinski, ima li slucajno negdje blizu BBI?![]()
I ne, nije za mene![]()
Imas u BBI Turbo Limac i One2Play, tu ima nekih autica na daljinski ... a ako je za malo starije malca, ili mozda covjeka, ima dobrih u Wisi i Interexu, replika Q7-ice i jos nekih modela oko 70 KM.
Gdje u Sa......
- naja22
#1226 Re: Gdje u Sa......
-
Karen
#1227 Re: Gdje u Sa......
Gdje ima kupiti pamučnu podstavu ( ne mislim na materijal za podstavljanje odjeće, nego na deblji sloj pamuka za punjenje npr jorgana) ili flis koji se spaja sa materijalom peglanjem?
- holowey
#1228 Re: Gdje u Sa......
gdje privatno uraditi ultrazvuk abdomena, a gdje rtg kicme? posebno me interesuje rtg jer ne bih da se zracim par puta ako je to moguce uraditi kvalitetno jednom...
- Sajo---:
#1229 Re: Gdje kupiti u sarajevu?
...
Last edited by Sajo---: on 13/04/2025 16:30, edited 1 time in total.
- chuchumbamayumbe
#1230 Re: Gdje kupiti u sarajevu?
Ima ista tema, nekoliko redova ispod.savsvoj wrote:Posto na forumu nema(ili nisam nasao) slicne teme a svaki dan mi nesto padne napamet sta bi mogao kupiti a neznam gdje pa reko da priupitam ovde.
Interesuje me gdje ima kupiti sper ploce u manjim velicinama do 1m2 i cjene? I da li ima kupiti negdje one nescafe solje
same a moze i sa kafomuglavnom to je ova solja
http://static01.dernek.ba/grupe/galerij ... _solja.JPG
Moderacija, pls pripojite ovu temu na http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=80681
- Sajo---:
- Sajo---:
- Delirium
#1233 Re: Gdje u Sa......
Eh ovako 
Moju mamu zanima gdje moze kupiti onu peglu na paru sa Top Shopa (ne nema u njihovoj prodavnici) .... Znate onu peglu sto pegla odijela na vjesalici itd.
Moju mamu zanima gdje moze kupiti onu peglu na paru sa Top Shopa (ne nema u njihovoj prodavnici) .... Znate onu peglu sto pegla odijela na vjesalici itd.
- oldschool
#1234 Re: Gdje u Sa......
Delirium wrote:Eh ovako
To se zove vertikalno peglanje, imaš je naći u dosta radnji, a ona koja dođe s posudom vezanom za peglu je dosta skuplja, ove obične imaš od 70 KM pa na više, zavisi od poda, snage, broja rupica, sretno.
-
anonimus03
#1235 Re: Gdje u Sa......
ultrazvuk kompletnog abdomena mozes uraditi u poluklinici SaNaSa, kosta 60 km, ali jako dobro rade i dobro ocitavaju nalaz. za rtg kicme ne znam.holowey wrote:gdje privatno uraditi ultrazvuk abdomena, a gdje rtg kicme? posebno me interesuje rtg jer ne bih da se zracim par puta ako je to moguce uraditi kvalitetno jednom...
- Obskurni
#1236 Re: Gdje u Sa......
Da li ima antikvarnica u Sarajevu koja se bavi prodajom starih stvari a ne knjiga ?
Tražim poklon djevojci za godišnjicu a ne bih da joj poklonim nešto uobicajeno.
- Better Man
#1237 Re: Gdje u Sa......
Preko puta Vatre, tj. kod poste u ulici koja presjeca Miskinovu imas radnju koja se zove ljepostvarnica i mislim da bi tu mogao naci nesto orginalno. Takodje ispod BBI centra imas interesantnu radnju sa neobicnim stvarima/
- sweet cherries
#1238 Re: Gdje u Sa......
zna li neko gdje mogu kupiti muške kožne rukavice? svaka pomoć je dobro došla 
-
gerberica
#1239 Re: Gdje u Sa......
Imas radnju s koznim rukavicama u Ferhadiji kod Heco hotela,tamo gdje onaj prodaje srecke na ulici.sweet cherries wrote:zna li neko gdje mogu kupiti muške kožne rukavice? svaka pomoć je dobro došla
- Delirium
#1240 Re: Gdje u Sa......
oldschool wrote:Delirium wrote:Eh ovako
To se zove vertikalno peglanje, imaš je naći u dosta radnji, a ona koja dođe s posudom vezanom za peglu je dosta skuplja, ove obične imaš od 70 KM pa na više, zavisi od poda, snage, broja rupica, sretno.
moze malo konkretnije,neka radnja
- oldschool
#1241 Re: Gdje u Sa......
Mislim da Technomarket ima najviše pegli, možda i Beko, ali me nemoj držati za riječ, ja bih išao na Rowentu, eventualno Teffal.Delirium wrote:oldschool wrote:Delirium wrote:Eh ovako
moze malo konkretnije,neka radnja
-
Mr.Penguin
#1242 Re: Gdje u Sa......
probaj na bascarsiji mislim da je ono antikvarnica preko puta slasticarne saraj.Obskurni wrote:Da li ima antikvarnica u Sarajevu koja se bavi prodajom starih stvari a ne knjiga ?
-
shambho
#1243 Re: Gdje u Sa......
Mr.Penguin wrote:probaj na bascarsiji mislim da je ono antikvarnica preko puta slasticarne saraj.Obskurni wrote:Da li ima antikvarnica u Sarajevu koja se bavi prodajom starih stvari a ne knjiga ?
Ljepoostvarnica je meni se cini zatvorena.. A ima fakat nize BBI-ja iznad predsjednistva ona neka radnjica sa svim i svacim..kao i knjizara Exclusive u Kralja Tomislava u kojoj ima svasta..Preko puta Vatre, tj. kod poste u ulici koja presjeca Miskinovu imas radnju koja se zove ljepostvarnica i mislim da bi tu mogao naci nesto orginalno. Takodje ispod BBI centra imas interesantnu radnju sa neobicnim stvarima/
A ima i autopijaca na kojoj bas ima starih stvari
Conrad, Pofalici, iznad Interexa..Da li igdje u Sarajevu mogu kupiti Depron ploče (6mm)!?
- chuchumbamayumbe
#1244 Re: Gdje u Sa......
Imaš na samom ulazu u Blažuj, sa desne strane, prodaja starina.Mr.Penguin wrote:probaj na bascarsiji mislim da je ono antikvarnica preko puta slasticarne saraj.Obskurni wrote:Da li ima antikvarnica u Sarajevu koja se bavi prodajom starih stvari a ne knjiga ?
- jedna tamo
#1245 Re: Gdje u Sa......
ima i antik shop kod interexa, merkura i tuša kad se ide prema i.sarajevu
- sweet cherries
#1246 Re: Gdje u Sa......
znam za tu, samo sam se nadala da ima nesto ipak malo jeftinijegerberica wrote:Imas radnju s koznim rukavicama u Ferhadiji kod Heco hotela,tamo gdje onaj prodaje srecke na ulici.sweet cherries wrote:zna li neko gdje mogu kupiti muške kožne rukavice? svaka pomoć je dobro došla
-
shambho
#1247 Re: Gdje u Sa......
sweet cherries wrote:znam za tu, samo sam se nadala da ima nesto ipak malo jeftinijegerberica wrote:Imas radnju s koznim rukavicama u Ferhadiji kod Heco hotela,tamo gdje onaj prodaje srecke na ulici.sweet cherries wrote:zna li neko gdje mogu kupiti muške kožne rukavice? svaka pomoć je dobro došla
Pa mozda ona radnja u Kralja Tomislava, ima koznih rukavica u izlogu ne znam jesu li muske
- holowey
#1248 Re: Gdje u Sa......
tnx a lot, bude sanasa za eho, a vidjecemo jos za rtg... u domovima zdravlja se jako dugo ceka sa uputnicom, pa me interesuje ima li mozda u nekom domu zdravlja da nude komercijalno snimanje, ono tipa, dodjem, kazem da nisam osiguran i da mi treba to i to, pa platim punu cijenu?tufahija18 wrote:ultrazvuk kompletnog abdomena mozes uraditi u poluklinici SaNaSa, kosta 60 km, ali jako dobro rade i dobro ocitavaju nalaz. za rtg kicme ne znam.holowey wrote:gdje privatno uraditi ultrazvuk abdomena, a gdje rtg kicme? posebno me interesuje rtg jer ne bih da se zracim par puta ako je to moguce uraditi kvalitetno jednom...
- otherside
#1249 Re: Gdje u Sa......
radioloski centar u hrasnom kod robota.holowey wrote:tnx a lot, bude sanasa za eho, a vidjecemo jos za rtg... u domovima zdravlja se jako dugo ceka sa uputnicom, pa me interesuje ima li mozda u nekom domu zdravlja da nude komercijalno snimanje, ono tipa, dodjem, kazem da nisam osiguran i da mi treba to i to, pa platim punu cijenu?tufahija18 wrote:ultrazvuk kompletnog abdomena mozes uraditi u poluklinici SaNaSa, kosta 60 km, ali jako dobro rade i dobro ocitavaju nalaz. za rtg kicme ne znam.holowey wrote:gdje privatno uraditi ultrazvuk abdomena, a gdje rtg kicme? posebno me interesuje rtg jer ne bih da se zracim par puta ako je to moguce uraditi kvalitetno jednom...
trebalo bi da mozes oboje tamo obaviti.
- otherside
#1250 Re: Gdje u Sa......
gdje ima kvalitetnih (ali ne papreno skupih) posteljina i ogradica za djeciji krevetac?
i jos mi treba preporuka za kupovinu zavjesa?
ima li neko one panele kuci? jeste li zadovoljni, kako ferceraju na duze staze?
gdje ste kupili zavjese? i ostalu opremu, montaza?
joj jesam navalila sa pitanjima, sorry
i jos mi treba preporuka za kupovinu zavjesa?
ima li neko one panele kuci? jeste li zadovoljni, kako ferceraju na duze staze?
gdje ste kupili zavjese? i ostalu opremu, montaza?
joj jesam navalila sa pitanjima, sorry