gdje izaci

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

JD

Post by JD »

hahahaha pardon moja greska

izvinjavam se svim postovaocima tog elitnog kluba :lol: :lol: :lol: :lol:
aida deepblue

#27 gdje izaci

Post by aida deepblue »

Stizem uskoro u sarajevo pa mi treba vodic za nocne izlaske. U stvari znam koga bi volila za vodica, jednog slatkog plavokosog s naocalama po imenu Sanjin. Oko 25-30 godina. Sreli smo se nedavno, bilo je lijepo i nezaboravno ali o njemu znam samo da radi u nekom pubu u sarajevu. Ne znam sta radi. Raja, znate li ga mozda? Hvala za informaciju, a ostalo je moja briga!
zena21

#28 Re: gdje izaci

Post by zena21 »

aida deepblue wrote:Stizem uskoro u sarajevo pa mi treba vodic za nocne izlaske. U stvari znam koga bi volila za vodica, jednog slatkog plavokosog s naocalama po imenu Sanjin. Oko 25-30 godina. Sreli smo se nedavno, bilo je lijepo i nezaboravno ali o njemu znam samo da radi u nekom pubu u sarajevu. Ne znam sta radi. Raja, znate li ga mozda? Hvala za informaciju, a ostalo je moja briga!
Jel moguce da ima 27 godina i da radi u jednoj basti u SA??
sofist

Post by sofist »

Splicanko javi se Fudolini, ona ce te upoznati sa svim carima nocnog zivota u seheru.
zena21

#30 Re: gdje izaci

Post by zena21 »

bosmen wrote:
zena21 wrote:
aida deepblue wrote:Stizem uskoro u sarajevo pa mi treba vodic za nocne izlaske. U stvari znam koga bi volila za vodica, jednog slatkog plavokosog s naocalama po imenu Sanjin. Oko 25-30 godina. Sreli smo se nedavno, bilo je lijepo i nezaboravno ali o njemu znam samo da radi u nekom pubu u sarajevu. Ne znam sta radi. Raja, znate li ga mozda? Hvala za informaciju, a ostalo je moja briga!
Jel moguce da ima 27 godina i da radi u jednoj basti u SA??
Jeste
U Basti sljezove boje :D
e ako je to taj... onda ga ne znam :lol: :lol: :lol:
Post Reply