paparazzi wrote:dobro mozda je legenda teska rijec, al ako tebi neko kaze "djes legendo!!" jel' mu ti kazes cekaj, pazi, stani, gledaj, vidi nisam ti ja bas legenda, legenda moze bit o jeseni, zaim imamovic je bio legenda, zatim kindze, itd.?
Gaća, čarapa....
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
- Prince
Ma mogu mislit' što je bio pošten... Pa znaš li uopšte kako je nastala ona pijaca ?A zasto inspekcija, covjek je imao registrovan biznis, pdv broj i sve?! Garant je bio posteniji od svih ovih oji su sada na vlasti i koji nam rade o glavama...!
- chuchumbamayumbe
Ja ti kazem za covjeka da je imao firmu i da mu je i ono bio biznis, i to legalan.Prince wrote:Ma mogu mislit' što je bio pošten... Pa znaš li uopšte kako je nastala ona pijaca ?A zasto inspekcija, covjek je imao registrovan biznis, pdv broj i sve?! Garant je bio posteniji od svih ovih oji su sada na vlasti i koji nam rade o glavama...!
Pijaca me ne interesuje.
-
Last_one
#54 Re: Gaća, čarapa....
Zao mi je ako je umro....al' bio je nervozan-nema sta!chuchumbamayumbe wrote:Narode,
da li je istina da je umro onaj lik iz prolaza kod Sirana?
Nisam bio u tom dijelu ima mjesec, ali mi neko reče da taj čovjek više nije među živima?!
Ne da covjek da se zaustavis u onom prolazu!Kaze on mojoj jaranici...."Sta si stala,,bjezi,onetas mi musterije"
-
Vozdra_123
RIP...dunia wrote:samo da potvrdim, umro je covjek.
bilo je simpaticno proci i cuti njega
-
latinalover
Santos wrote:Dovoljno je da se o njemu pise znaci dokaz da je imo nesto sto je privuklo ljude.Pa ima ih tone sto prodaju istu robu ali eto ja nijednog neupamti a cin vidjeh temu Gaca Carapa skonta o kome se radi..
potpisujem
cim vidjeh temu ..odma mi on na pamet pade...
sjecam ga se jos iz rata...
-
quantum
Hvala sto si se zahmetio da mi pojasnisphoto wrote: sada tebi treba objasnjavati zasto je neko legenda.
photo wrote: legenda je onaj bez koga sarajevo vise nije sarajevo.
Pa s obzirom na to sta je Sarajevo danas moze se reci da je i gaca-carapa cinilo Sarajevo onim sto jeste.
photo wrote:... ali kada ih nema, onda ti nesto fali. u srcu, dusi, pogledu ili bar uhu da cujes ono gaca - carapa.
Vjerujem da mnogima u Sarajevu takvi zvuci gode srcu i dushi.
Mozes ti to osjecati i to je tvoja stvar. I moze neko tebi biti legenda ali to ne znaci da je legenda grada.photo wrote:to se osjeca unutra. to se ne moze objasniti. ako to ti ne osjecas, ok. tvoja stvar. nama su ti ljudi legende. nekome nisu. i gotovo.