Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vidim da nakon pa hajmo reci 2 i po godine izgradnje i svadza s organima u vezi gradnje i rada, evo upravo gledam s prozora i izgleda da ce se bas danas otvoriti.
Mene zivo interesuje da nece biti neka akcija za prve kupce npr napuni gorivo do kraja a nemoras platiti?
Bio sam i pitao posto je preko puta, za sat dva ce se otvoriti (novinari tamo sad) i biti ce neki poklon za prvih 20 kupaca, ali sta je to niko nece da kaze, najverovatnije neka majca s ep logom ili privjesak za kljuceve
lajkujMe wrote:Vidim da nakon pa hajmo reci 2 i po godine izgradnje i svadza s organima u vezi gradnje i rada, evo upravo gledam s prozora i izgleda da ce se bas danas otvoriti.
Mene zivo interesuje da nece biti neka akcija za prve kupce npr napuni gorivo do kraja a nemoras platiti?
hotazmaj wrote:Mene njihove pumpe podsjecaju na one iz horror filmova a o ljubaznosti radnika da ne pricam... fuj
Stup, Cengic Vila, Vijecnica i ne lice bas na horor filmove ili je opet problem u tome sto je to nesto "nase".
Čije "naše" Gdje živiš ti, u kojoj godini Davno je umrli premijer Vlade FBiH, jedan od vrhovnika SDA, prodao - skoro poklonio Energopetrol INA-MOL konzorciju
hotazmaj wrote:Mene njihove pumpe podsjecaju na one iz horror filmova a o ljubaznosti radnika da ne pricam... fuj
Stup, Cengic Vila, Vijecnica i ne lice bas na horor filmove ili je opet problem u tome sto je to nesto "nase".
Čije "naše" Gdje živiš ti, u kojoj godini Davno je umrli premijer Vlade FBiH, jedan od vrhovnika SDA, prodao - skoro poklonio Energopetrol INA-MOL konzorciju
jesu li postavili onaj stub gdje bude cjenovnik goriva? do prije neki dan ga nije bilo,jer su cekali njegovu isporuku,zato su i cekali sa otvaranjem vise od mjesec dana iako su radovi poodavno zavrseni....
semso_bonaparte wrote:Bio, nasuo i dobio sprej za odledjivanje sajbe, ono malo sto se naprsce u bravu da ne zaledi i strugalica.
E pa nije tako lose ali fakati mogli su bar dati prvih 50 kupaca besplatno tocenje goriva (jedini problem bi bio sto bi ovi i bidone i bacve donosili )
semso_bonaparte wrote:Bio, nasuo i dobio sprej za odledjivanje sajbe, ono malo sto se naprsce u bravu da ne zaledi i strugalica.
E pa nije tako lose ali fakati mogli su bar dati prvih 50 kupaca besplatno tocenje goriva (jedini problem bi bio sto bi ovi i bidone i bacve donosili )
nisu frajeri da daju besplatno gorivo--pošto mi je to u komšiluku prvi bi došo jer mi se paucina uhvatila u rezervoaru al bi najebali dok bi nasuli sreca pa nije hladno-bilo bi mi žao radnika koji bi se naceko dok se napuni
zar nije isti dobavljac, i samim time isto gorivo na svakoj pumpi??? Moje auto vise nece vidjeti njihovu pumpu pa ga makar morao gurati do prve koja valja.
kameni.spavac wrote:zar nije isti dobavljac, i samim time isto gorivo na svakoj pumpi??? Moje auto vise nece vidjeti njihovu pumpu pa ga makar morao gurati do prve koja valja.
ne udubljujem se u problematiku
sipam gdje sam skontao da valja i ne eksperimentisem... vise
sto ne mogu ovih raznih 'strucnjaka' koji kao ocjenjuju kvalitet goriva... uvijek me zanimalo i fasciniralo kako to neki ljudi znaju da je negdje gorivo dobro, a negdje lose...
helem... da ne serem plaho... samo jedan podatak... OMV i EP ti imaju ama bas isto gorivo... cak sta vise, OMV nabavlja gorivo preko EP... i jos cak sta vise, na EP pumpama ne mozes kupiti gorivo iz Broda, dok na OMV-u mozes... ali hej... na OMV-u je najbolje gorivo... nema dalje!
the_stick wrote:sto ne mogu ovih raznih 'strucnjaka' koji kao ocjenjuju kvalitet goriva... uvijek me zanimalo i fasciniralo kako to neki ljudi znaju da je negdje gorivo dobro, a negdje lose...
helem... da ne serem plaho... samo jedan podatak... OMV i EP ti imaju ama bas isto gorivo... cak sta vise, OMV nabavlja gorivo preko EP... i jos cak sta vise, na EP pumpama ne mozes kupiti gorivo iz Broda, dok na OMV-u mozes... ali hej... na OMV-u je najbolje gorivo... nema dalje!
Jel neko ovdje spomenuo da OMV ima najkvalitetnije gorivo??
Ja se ravnom po mom vlastitom iskustvu kada mi je nakon dva uzastopna sipanja goriva na EP auto skakalo kao pomahnitali konj.
the_stick wrote:sto ne mogu ovih raznih 'strucnjaka' koji kao ocjenjuju kvalitet goriva... uvijek me zanimalo i fasciniralo kako to neki ljudi znaju da je negdje gorivo dobro, a negdje lose...
direktno se obracas nekome ili samo onako... strucno izlazes
-znam jer mi se auto iz cista mira ugasi na semaforu--znam jer mi trza ko mahnito zato, ima itekako razlike u kvalitetu goriva.
-nije EP nit je OMV--vec je jedna vamo
Kako meni ne trza i ne gasi se? Da ti nije palo na pamet da je neki kvar u pitanju? Sipao sam od imzita, green oila, selexa, omv-a, EP-a, ina-e, El Tarika... doduse jedino sam osjetio da auto ljepse radi na turkoilu, ovo ostalo sve isto..
Qler wrote:Kako meni ne trza i ne gasi se? Da ti nije palo na pamet da je neki kvar u pitanju? Sipao sam od imzita, green oila, selexa, omv-a, EP-a, ina-e, El Tarika... doduse jedino sam osjetio da auto ljepse radi na turkoilu, ovo ostalo sve isto..
nemam razlog da nešto ko eto pametujem i "mutim"--jednostavno prenesoh svoje iskustvo
-sad vozim na plin--vjeruješ li da ima razlike i u kvalitetu plina ima-itekako ima i osjetim razliku na vući.