Eksplozija na Kovacima

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kicco

Post by kicco »

Znači, počela predizborna kampanja (ono jučer sa Čavićem i Dodikom je bio intro). No dobro, sada već znamo da će SDA i SDS pobijediti na izborima (svako u svojoj avliji), pa se ne moram brinuti da li će moj glas "nešto promijeniti". Glasam za zelene!!! :)

Ali lijepo mi je ovo kako se stvaraju heroji - baciš bombu na mrtvog čovjeka. Samo da se nekome ne svidi metod, pa da sljedeći ne budu tramvaji...

Haaaaaj'mooooo Palestino... ovaj... Bosno, Bosno...
Eshek

Post by Eshek »

alphonse kauders wrote:Čin je š&upački i hinjski i može samo dovesti do povećanja međunacionalnih tenzija. Ne znam je li ovo bio neki smišljen plan ili djelo nekog pijanog i pohmanitalog N.N.-a, ali fakat u ovom gradu je sigurnost nula bodova.
Haj, nadam se da će naći krivca, iako čisto sumnjam.
Ovo sigurno nije djelo pijanog N.N.-a, takvi ne znaju postavljati naprave koje naprave krater dubok 70 cm, kao što je ona sinoć.
Eshek

Post by Eshek »

Edit wrote:qler, uzalud se uzrujavas... ako ih nadju, mozda dobiju koji mjesec uslovno zbog "narusavanja mira pokojnika"...? Ima tako neka stavka u zakonu, po kojoj su teretili one momke sto su prije koju godinu u pijanom stanju porazbijali stare spomenike na groblju Sv.Jeronima...
Ovo se ne tretira kao obični vandalizam, postavljena je bomba koja se čula i 5 km daleko
dobarrabit

Post by dobarrabit »

'PDP: EKSPLOZIJA NA IZETBEGOVIĆEVOM MEZARU JE POKUŠAJ SKRETANJA PAŽNJE SA OTKRIVANJA ISTINE O STRADANJU SRBA U BiH
'
Jos jedana notorna banjalucka glupost. Ovo je zvanicno saopstenje ivanicevog pdp.
Mahalac

Post by Mahalac »

@Vodenjak

..ma nisam ljut, znam ja da ti nisi terorista, mozda supak al terorista ne, nikako

Image
Last edited by Mahalac on 11/08/2006 13:08, edited 1 time in total.
Mahalac

Post by Mahalac »

@Vodenjak

..ma nisam ljut, znam ja da ti nisi terorista, mozda supak al terorista ne, nikako

Image
Last edited by Mahalac on 11/08/2006 13:07, edited 1 time in total.
dobarrabit

Post by dobarrabit »

'PDP: EKSPLOZIJA NA IZETBEGOVIĆEVOM MEZARU JE POKUŠAJ SKRETANJA PAŽNJE SA OTKRIVANJA ISTINE O STRADANJU SRBA U BiH
'
Jos jedana notorna banjalucka glupost. Ovo je zvanicno saopstenje ivanicevog pdp.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

dobarrabit wrote:'PDP: EKSPLOZIJA NA IZETBEGOVIĆEVOM MEZARU JE POKUŠAJ SKRETANJA PAŽNJE SA OTKRIVANJA ISTINE O STRADANJU SRBA U BiH
'
daj link ziv bio... :-) stoka fasisticka, i dalje ista prica ko prije 15 godina...
dobarrabit

Post by dobarrabit »

12:48 PDP: EKSPLOZIJA NA IZETBEGOVIĆEVOM MEZARU JE POKUŠAJ SKRETANJA PAŽNJE SA OTKRIVANJA ISTINE O STRADANJU SRBA U BiH

Skinuta sa sajta http://www.fena.ba
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Mahalac wrote:@Vodenjak

Image
Kako gode komplimenti upuceni od nekih... :thumbup:
Mahalac

Post by Mahalac »

And there is planty more where that is coming from :roll: :D

..bosanac :D
dobarrabit

Post by dobarrabit »

Kovaci su blokirani i jos se ne moze Mezarju prici. Cim se deblokira idem na Mezarje da proucim Fatinu za duse svih sehida na Kovacima. Ovo je atak na sve heroje koji su gore sahranjeni.
Red bi bio da i drugi koji su u mogucnosti danas odu na Kovace, da i na takav nacin posaljemo poruku zlocincima i dusmanima.
dobarrabit

Post by dobarrabit »

Kovaci su blokirani i jos se ne moze Mezarju prici. Cim se deblokira idem na Mezarje da proucim Fatinu za duse svih sehida na Kovacima. Ovo je atak na sve heroje koji su gore sahranjeni.
Red bi bio da i drugi koji su u mogucnosti danas odu na Kovace, da i na takav nacin posaljemo poruku zlocincima i dusmanima.
dobarrabit

Post by dobarrabit »

13:21 LAGUMDŽIJA: "ZAPREPAŠTEN SAM ONIM ŠTO SAM VIDIO, PROFESIONALNO URAĐEN, ORGANIZIRAN I PLANIRAN POSAO ZLOČINACA I TERORISTA"

13:18 SILAJDŽIĆ: OVIH DANA SE OKO BiH PLETU MNOGE STVARI, NOĆAŠNJA EKSPLOZIJA JE DIVLJAŠTVO BEZ PRESEDANA!

http://www.fena.ba
Reina

Post by Reina »

pa i slijep vidi da je u posljednje vrijeme zvijer koja nas je gadjala sa brda ovih dana totalno poludjela a jos ovo :shock: bez komentara sam.... :-?
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

Mracne se sile ponovo ovijaju oko Bosne i unutar Bosne!
Trebamo biti oprezni i nesmijemo biti naivni. Jer dusmana ima na pretek, koji samo cekaju priliku da nam naskode! A mi smi pocesto vrlo lahkovjerni...
Kada vidim cetnike u Republici sumskoj kako se ujedinjuju pod istom kokardom, bude mi zao sto smo mi ovako razjedinjeni u Federaciji.

Jerusalem nikada ne bi bio oslobodjen da Saladin nije ujedinio arape iz svih krajeva Arabije. I mi trebamo slijediti taj primjer.

...Doslo je vrijeme za obracun...

Alija, na tvome smo putu. Bosno nedamo te...!!

:x :x
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Branimir Mitrovic Floyd wrote:Četnička posla ! Biće opet rata ovdje.
UJEO SE ZA JEZIK, DA BOG DA :x
Herc

Post by Herc »

Dizu se nacionalne tenzije.Kuda ovo vodi... :(
kicco

Post by kicco »

Dolina avalona wrote:Mracne se sile ponovo ovijaju oko Bosne i unutar Bosne!
Trebamo biti oprezni i nesmijemo biti naivni. Jer dusmana ima na pretek, koji samo cekaju priliku da nam naskode! A mi smi pocesto vrlo lahkovjerni...
Kada vidim cetnike u Republici sumskoj kako se ujedinjuju pod istom kokardom, bude mi zao sto smo mi ovako razjedinjeni u Federaciji.

Jerusalem nikada ne bi bio oslobodjen da Saladin nije ujedinio arape iz svih krajeva Arabije. I mi trebamo slijediti taj primjer.

Pa, sretna okolnost je da "vi" u Federaciji koji pozivate na "obračunavanje" jeste razjedinjeni, i pritom u manjini. Većini je već dosta pizdarija i klanja za jedan životni vijek.

Alija, rahmet duši i da završimo s tim. Bosno, obećavamo da ćemo napokon krenuti u školu, umjesto u rat, i naučiti pisati...
terapija

Post by terapija »

Dolina avalona wrote:Mracne se sile ponovo ovijaju oko Bosne i unutar Bosne!

Yebo vas rat vise

Neka se ubija ko hoce, vecini raje koju ja znam je pun qrac rata.
Ispalicu se preko granice ovaj put a vi se pobijte do zadnjeg kad ne znate zivjeti kako treba :x :x :x :x
danas

Post by danas »

Herc wrote:Dizu se nacionalne tenzije.Kuda ovo vodi... :(
pa treba valjda malo podgrijat strasti prije izbora... :-?
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

Na obracunavanje ne pozivam ja, vec oni koji miniraju mezare i pricaju o nekakvim genocidima u Sarajevu i Krajni!!
A mi se i dalje pravimo mutavi i kao da se nista ne desava.
Ali probudicemo se iz sna kada opet (Nedao Bog) zvizne prvi metak iznad nasih kucnih vrata!!

...Ipak budimo oprezni, nije na odmet...
lampard

Post by lampard »

ima na ovom forumu svakakih budala :-?
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Ja koliko sam informisan kazu da je krater 70 cm dubok i da nije tijelo rahmetlije desekrirano, pa eto, to je dobra vijest. Sto se tice svega, valjda se da popraviti, voljeo bih da vidim sliku da steknem adekvatnu predstavu o tome kolika je stete pocinjeno.

Uglavnom od sad sebi stedim za blidirani sarkofag. Preventivno. Pa nek rokaju kad me ne bude koliko hoce.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Agresori i teroristi su opet na djelu! :x

Ali opet ovdje sve nesto blago a da je odletio Tito svi bi se derali! :x

Ovo je atak na bosnjacki narod i Bosnu i Hercegovinu!
Post Reply