Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znači, počela predizborna kampanja (ono jučer sa Čavićem i Dodikom je bio intro). No dobro, sada već znamo da će SDA i SDS pobijediti na izborima (svako u svojoj avliji), pa se ne moram brinuti da li će moj glas "nešto promijeniti". Glasam za zelene!!!
Ali lijepo mi je ovo kako se stvaraju heroji - baciš bombu na mrtvog čovjeka. Samo da se nekome ne svidi metod, pa da sljedeći ne budu tramvaji...
alphonse kauders wrote:Čin je š&upački i hinjski i može samo dovesti do povećanja međunacionalnih tenzija. Ne znam je li ovo bio neki smišljen plan ili djelo nekog pijanog i pohmanitalog N.N.-a, ali fakat u ovom gradu je sigurnost nula bodova.
Haj, nadam se da će naći krivca, iako čisto sumnjam.
Ovo sigurno nije djelo pijanog N.N.-a, takvi ne znaju postavljati naprave koje naprave krater dubok 70 cm, kao što je ona sinoć.
Edit wrote:qler, uzalud se uzrujavas... ako ih nadju, mozda dobiju koji mjesec uslovno zbog "narusavanja mira pokojnika"...? Ima tako neka stavka u zakonu, po kojoj su teretili one momke sto su prije koju godinu u pijanom stanju porazbijali stare spomenike na groblju Sv.Jeronima...
Ovo se ne tretira kao obični vandalizam, postavljena je bomba koja se čula i 5 km daleko
'PDP: EKSPLOZIJA NA IZETBEGOVIĆEVOM MEZARU JE POKUŠAJ SKRETANJA PAŽNJE SA OTKRIVANJA ISTINE O STRADANJU SRBA U BiH
'
Jos jedana notorna banjalucka glupost. Ovo je zvanicno saopstenje ivanicevog pdp.
'PDP: EKSPLOZIJA NA IZETBEGOVIĆEVOM MEZARU JE POKUŠAJ SKRETANJA PAŽNJE SA OTKRIVANJA ISTINE O STRADANJU SRBA U BiH
'
Jos jedana notorna banjalucka glupost. Ovo je zvanicno saopstenje ivanicevog pdp.
dobarrabit wrote:'PDP: EKSPLOZIJA NA IZETBEGOVIĆEVOM MEZARU JE POKUŠAJ SKRETANJA PAŽNJE SA OTKRIVANJA ISTINE O STRADANJU SRBA U BiH
'
daj link ziv bio... stoka fasisticka, i dalje ista prica ko prije 15 godina...
Kovaci su blokirani i jos se ne moze Mezarju prici. Cim se deblokira idem na Mezarje da proucim Fatinu za duse svih sehida na Kovacima. Ovo je atak na sve heroje koji su gore sahranjeni.
Red bi bio da i drugi koji su u mogucnosti danas odu na Kovace, da i na takav nacin posaljemo poruku zlocincima i dusmanima.
Kovaci su blokirani i jos se ne moze Mezarju prici. Cim se deblokira idem na Mezarje da proucim Fatinu za duse svih sehida na Kovacima. Ovo je atak na sve heroje koji su gore sahranjeni.
Red bi bio da i drugi koji su u mogucnosti danas odu na Kovace, da i na takav nacin posaljemo poruku zlocincima i dusmanima.
Mracne se sile ponovo ovijaju oko Bosne i unutar Bosne!
Trebamo biti oprezni i nesmijemo biti naivni. Jer dusmana ima na pretek, koji samo cekaju priliku da nam naskode! A mi smi pocesto vrlo lahkovjerni...
Kada vidim cetnike u Republici sumskoj kako se ujedinjuju pod istom kokardom, bude mi zao sto smo mi ovako razjedinjeni u Federaciji.
Jerusalem nikada ne bi bio oslobodjen da Saladin nije ujedinio arape iz svih krajeva Arabije. I mi trebamo slijediti taj primjer.
Dolina avalona wrote:Mracne se sile ponovo ovijaju oko Bosne i unutar Bosne!
Trebamo biti oprezni i nesmijemo biti naivni. Jer dusmana ima na pretek, koji samo cekaju priliku da nam naskode! A mi smi pocesto vrlo lahkovjerni...
Kada vidim cetnike u Republici sumskoj kako se ujedinjuju pod istom kokardom, bude mi zao sto smo mi ovako razjedinjeni u Federaciji.
Jerusalem nikada ne bi bio oslobodjen da Saladin nije ujedinio arape iz svih krajeva Arabije. I mi trebamo slijediti taj primjer.
...Doslo je vrijeme za obracun...
Alija, na tvome smo putu. Bosno nedamo te...!!
Pa, sretna okolnost je da "vi" u Federaciji koji pozivate na "obračunavanje" jeste razjedinjeni, i pritom u manjini. Većini je već dosta pizdarija i klanja za jedan životni vijek.
Alija, rahmet duši i da završimo s tim. Bosno, obećavamo da ćemo napokon krenuti u školu, umjesto u rat, i naučiti pisati...
Dolina avalona wrote:Mracne se sile ponovo ovijaju oko Bosne i unutar Bosne!
...Doslo je vrijeme za obracun...
Alija, na tvome smo putu. Bosno nedamo te...!!
Yebo vas rat vise
Neka se ubija ko hoce, vecini raje koju ja znam je pun qrac rata.
Ispalicu se preko granice ovaj put a vi se pobijte do zadnjeg kad ne znate zivjeti kako treba
Na obracunavanje ne pozivam ja, vec oni koji miniraju mezare i pricaju o nekakvim genocidima u Sarajevu i Krajni!!
A mi se i dalje pravimo mutavi i kao da se nista ne desava.
Ali probudicemo se iz sna kada opet (Nedao Bog) zvizne prvi metak iznad nasih kucnih vrata!!
Ja koliko sam informisan kazu da je krater 70 cm dubok i da nije tijelo rahmetlije desekrirano, pa eto, to je dobra vijest. Sto se tice svega, valjda se da popraviti, voljeo bih da vidim sliku da steknem adekvatnu predstavu o tome kolika je stete pocinjeno.
Uglavnom od sad sebi stedim za blidirani sarkofag. Preventivno. Pa nek rokaju kad me ne bude koliko hoce.