DUGME after party - Navlakusha
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1 DUGME after party - Navlakusha
da li je neko upoznat mozda sa afterpartijem nakon ZNATE-VEC-KOJEG-KONCERTa u Labirintu?
Last edited by mIRCerka on 14/06/2005 23:44, edited 1 time in total.
- flora.sa
#2 Re: After party....i to official
mirci je li to na Bijelo dugme misliš?mIRCerka wrote:da li je neko upoznat mozda sa afterpartijem nakon ZNATE-VEC-KOJEG-KONCERTa u Labirintu?
-
mIRCerka
#3 Re: After party....i to official
flora.sa wrote:mirci je li to na Bijelo dugme misliš?mIRCerka wrote:da li je neko upoznat mozda sa afterpartijem nakon ZNATE-VEC-KOJEG-KONCERTa u Labirintu?
![]()

NE GOVORI NA SAV GLASSSS
-
mIRCerka
ja u prolazu ugledah plakat...veliko bilo puce na crnoj podlozi ....ali sam zurila pa ne stigoh uslikatiedu wrote:nisam nista cuo..cekam da pecanin objavi u danima..![]()
![]()
eno tamo na ogradi kod estrade ....
-
dugme-bijelo
hahhha, cuj oficijelni 
bas se dobro nasmija. Kakve veze ima max maha i slicni dj-i sa Dugmetom? Kontaju na brzinu uzeti para da im ljudi dodju na party koji nema veze sa koncertom. Ma ofiraza zesca.
Oficijelni party je u SA CLUBU!
bas se dobro nasmija. Kakve veze ima max maha i slicni dj-i sa Dugmetom? Kontaju na brzinu uzeti para da im ljudi dodju na party koji nema veze sa koncertom. Ma ofiraza zesca.
-
mIRCerka
da li da vjerujem tebi ili svojim ocima?dugme-bijelo wrote:hahhha, cuj oficijelni
ja ionako sada strajkujem.... fulila sam u Shabana...
-
dugme-bijelo
Veoma je lako uraditi plakat i napisati OFICIJELNI!mIRCerka wrote:da li da vjerujem tebi ili svojim ocima?dugme-bijelo wrote:hahhha, cuj oficijelni
Oficijelni party je u SA CLUBU!:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Napraviti cu ja dernek u nekoj kafani nakon koncerta Jamiroquai-a i polijepiti plakate: OFICIJELNI AFTER PARTY !
U SA CLUBu Oficijelni Party organizuju Coca-Cola i RSG, a dobro znas da je Coca-Cola oficijelni sponzor!
Hoces dokaz?
-
mIRCerka
nemoj se ti na mene derati!dugme-bijelo wrote:Veoma je lako uraditi plakat i napisati OFICIJELNI!mIRCerka wrote:da li da vjerujem tebi ili svojim ocima?dugme-bijelo wrote:hahhha, cuj oficijelni
Oficijelni party je u SA CLUBU!:D:D:D
Napraviti cu ja dernek u nekoj kafani nakon koncerta Jamiroquai-a i polijepiti plakate: OFICIJELNI AFTER PARTY !
U SA CLUBu Oficijelni Party organizuju Coca-Cola i RSG, a dobro znas da je Coca-Cola oficijelni sponzor!
Hoces dokaz?
procitaj sve teme o dugmetu pa se onda javi
sad sam uvrijedjena
ma vjerujem ti ba...ja nemam vremena za after...moramm strebat
ili ce me mama TOPOM GADJAT
-
dugme-bijelo
Ne vichem na tebe samo kazem da ovaj Oficijelni nema veze sa Oficijelnim, nego dobar fol da se uzme lovamIRCerka wrote:nemoj se ti na mene derati!dugme-bijelo wrote:Veoma je lako uraditi plakat i napisati OFICIJELNI!mIRCerka wrote: da li da vjerujem tebi ili svojim ocima?:D:D:D
Hoces dokaz?
procitaj sve teme o dugmetu pa se onda javi![]()
sad sam uvrijedjena![]()
ma vjerujem ti ba...ja nemam vremena za after...moramm strebat
ili ce me mama TOPOM GADJAT
Nije bitno je li ti imas vremena ili ne nego da ljudi znaju pravu informaciju.
A da citam sve teme, tj. mislis one silne gluposti koje pisu razni kompleksasi?
-
mIRCerka
evo mijenjam naslov u BD AfterParty navlakushadugme-bijelo wrote:
Ne vichem na tebe samo kazem da ovaj Oficijelni nema veze sa Oficijelnim, nego dobar fol da se uzme lova
Nije bitno je li ti imas vremena ili ne nego da ljudi znaju pravu informaciju.
A da citam sve teme, tj. mislis one silne gluposti koje pisu razni kompleksasi?
- pitt
Dobro je sve dok je samo nekadflora.sa wrote:pitt, ne izdaji je...pa vidiš da se maskirala!!!pitt wrote:cccccccc jesi stavila amblem zelenih beretki?:D:D
![]()
di će amblem staviti...pa da svi znaju da je u Z.Bertkama...nekad vala, stvarno valjaš gluposti..
- flora.sa
zaboravih reći:pitt wrote:Dobro je sve dok je samo nekadflora.sa wrote:pitt, ne izdaji je...pa vidiš da se maskirala!!!pitt wrote:cccccccc jesi stavila amblem zelenih beretki?:D:D
![]()
di će amblem staviti...pa da svi znaju da je u Z.Bertkama...nekad vala, stvarno valjaš gluposti..
:D:D
kao i uvijek:dobro jutro pitt!
a, sada i:
doviđentos pitt!