Dom mladih - Skenderija

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
debela

Post by debela »

pa eto, ako je ovako kako pricate, bice to nesto poput coloseuma. koncert za odabrane koji zderu pecenje u plisanim kiflama ispred bine i veze nemaju ni sto su tu ni ko ih je doveo, naspram gomile ljudi koji bulje u stubove i koncert prate preko nekog tv prijemnika koji visi sa plafona.
dom mladih zdravo.
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Čudno ili ne ali sve oko nas teži šminkerisanju dok svi skupa gacamo po blatu..... jeste bruka je što je to tako i što oni što su trošili novac za uređenje pomenutog objekta nisu imali sluha za njegovu namjenu.....

Još samo da napucaju Slogu i gotovo je..... jer Kuk je otišao, Dom mladih se na put sprema... još samo Sloga je ostala u kontaktu sa ljudima kojima je namjenjena....

Ali nek se pleše... u svakom slučaju dobro je... il mi u DM ili šminkeri..... dilema je sad....
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 12:41, edited 1 time in total.
žena zmaj

Post by žena zmaj »

Goste, ne znam kada si bio u Slozi zadnji put, ali Sloga je sada Kinema... Sve je unutra crveno i na bini su stolovi i stolice... Ponedjeljkom su salsa veceri, i jedino dobro je sto se tamo plese... Nije ni Sloga sto je nekad bila...

Dom mladih nam je bolje da odmah pocnemo zauzimati da nam ne bi i to mjesto izmaklo ispred nosa. Mozda bi trebao pokret DOSTA za pocetak da organizuje dobar koncert tamo, da dovede Dubiozu, Zoster, Stuke, Edu Majku i sl., pa da odmah posaljemo poruku o kakvom se mjestu radi, i kakvi ljudi trebaju tamo dolaziti... :D :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

žena zmaj wrote:Goste, ne znam kada si bio u Slozi zadnji put, ali Sloga je sada Kinema... Sve je unutra crveno i na bini su stolovi i stolice... Ponedjeljkom su salsa veceri, i jedino dobro je sto se tamo plese... Nije ni Sloga sto je nekad bila...

Dom mladih nam je bolje da odmah pocnemo zauzimati da nam ne bi i to mjesto izmaklo ispred nosa. Mozda bi trebao pokret DOSTA za pocetak da organizuje dobar koncert tamo, da dovede Dubiozu, Zoster, Stuke, Edu Majku i sl., pa da odmah posaljemo poruku o kakvom se mjestu radi, i kakvi ljudi trebaju tamo dolaziti... :D :D :D
malo off topic, mozda bi trebali MLADI ovog grada da se organizuju i zauzmu svoj dom mladih..

a sto se Sloge tice...KICERAJ bez granica :D otkako stavise crvena ogledalce vrata, moje noge tamo ne krocise...
žena zmaj

Post by žena zmaj »

Ok, slazem se da bi trebali MLADI ovog grada da se organizuju... Samo jedno pitanje - sta mislis kako i koliko bi se mladih organizovalo i odazvalo na takav poziv??
ins

Post by ins »

Nesto kontam, mozda ne bude alkohola, ipak je to Dom mladih :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

žena zmaj wrote:Ok, slazem se da bi trebali MLADI ovog grada da se organizuju... Samo jedno pitanje - sta mislis kako i koliko bi se mladih organizovalo i odazvalo na takav poziv??
mladi su ti uvijek zeljni provoda i koncerata i ostalih dzidza...
Dovoljno je da recimo Dubioza pokrene pricu o tome, u 3 udarna termina na TV i eto ti koncerta...a dosli bi mladi....
Dendrlix

Post by Dendrlix »

Za otvaranje DM Zelimir Altarac aka Cicak najavio kremu BiH muzicke scene, sa Omaram mjesecarom na celu! :D

Jel ima neko tekst iz avaza da posta, ja vidio preko ramena u tramvaju?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Dendrlix wrote:Za otvaranje DM Zelimir Altarac aka Cicak najavio kremu BiH muzicke scene, sa Omaram mjesecarom na celu! :D

Jel ima neko tekst iz avaza da posta, ja vidio preko ramena u tramvaju?
Image

klik
Dendrlix

Post by Dendrlix »

I kad kliknem, dobijem sliku iste velicine kao i tumb.

:?
burekodsira

Post by burekodsira »

evo

Image

:D

samo izbrises onaj dodatak .th u url-u
rashomon

Post by rashomon »

Nezvanične informacije

Osvijetljenje u novom Domu Mladih "košta" 800 000 KMica

Zvuk 600 000 KMica

Ah, ta lova, kako se teško pere!

Belme mi moje ako ne bude LASERSKO osvijetljenje na Omaru i mjesečarima treba bombardovati zgradu!
pitt

Post by pitt »

joj kad Selma tu zapjeva :D:D:D
Better Man

Post by Better Man »

Da se ja pitam na otvorenje Doma mladih bi doveo Van Gogh, da ljudi otpraše pravi rokenrol koncert, jer su jedina istinska rokenrol grupa (uz Partibrejkerse, Električni orgazam i još neke) i zasigurno najboliji live band na prostoru ex Yu, a ne bi bilo loše ni da Leb i Sol Zasviraju (imaće koncert u Sarajevu 9 Marta u nekoj novotvorenoj koncertnoj dvorani)!
sicx

Post by sicx »

to ce brate mili biti mjesto za Zlatne papagaje /...tata placa sve racune..../
žena zmaj

Post by žena zmaj »

Ma, nece bolan Selmic tu pjevati, sreca pa je ona kafanska pjevacica i da je Dom mladih ne moze platiti. Jedino ako bi Cicak izrazio zelju da sa njom zapjeva... :lol: :lol: :lol: Gluho bilo!
pitt

Post by pitt »

Moze izoni sa onim novim hitom :D:D Znam jednu forumashicu sto bi bila u prvom safu :D:D
žena zmaj

Post by žena zmaj »

Jos nam samo fali Gegaj family na okupu u Domu mladih... Aman zaman!! :-) :-)
pitt

Post by pitt »

žena zmaj wrote:Jos nam samo fali Gegaj family na okupu u Domu mladih... Aman zaman!! :-) :-)
priznaj da bi voljela prisustvovati tom spektaklu.....makar samo da vidis ko je sve u publici :D:D:D:D
žena zmaj

Post by žena zmaj »

How yes no!! :-) :-)
pitt

Post by pitt »

Šeha wrote:
pitt wrote:
priznaj da bi voljela prisustvovati tom spektaklu.....makar samo da vidis ko je sve u publici :D:D:D:D
Ja znam da bi ja i ti jednu kiflu rezervisali :) 8-)
malo vecu........napucali se ko prave lole iz dijaspore i barili sponzorushe :D:D
žena zmaj

Post by žena zmaj »

Zachata li se tema ikad?? :roll:
Post Reply