Dolazim u Sarajevo...Aj pomozite
-
cherrydu
#1 Dolazim u Sarajevo...Aj pomozite
Lijepo Vas molim za pomoć,poludit ću više od traženja..Našla sam neki pansion Europa na netu za smještaj ali neznam koliko je to sigurno i koliko je daleko od centra.. Što mi Vi preporučate...Aj pomozite
- Chopper_Horrace
imas hotel omega ambasador 5 min pjehe od zeljznicke i bus stanice.
- Koshpa
Astra garni u samom centru starog grada ( hehe jesam ovo dobro reko ) kod begove djamije, imas Europu garni ista lokacija imas Hondo hotel 10 min od centra grada, i nakih milion halvata i guest housa sirom carsije pa sta god izaberes a najjeftiniji ti je pansion banana ( Heco prom ) udaljen 30 min Tramvajem od centra

- bpsang
#8 Re: Dolazim u Sarajevo...Aj pomozite
pansion Europa je u Nedjaricima odmah do doma slijepih 5 minuta hoda do tramvajskog stajalista a do centra grada nekih 30 min. voznje tramvajem.cherrydu wrote:Lijepo Vas molim za pomoć,poludit ću više od traženja..Našla sam neki pansion Europa na netu za smještaj ali neznam koliko je to sigurno i koliko je daleko od centra.. Što mi Vi preporučate...Aj pomozite
Vjerovatno ima i blizih pansiona u ovom nasem Sarajevu
- homo_sapiens
#9 Re: Dolazim u Sarajevo...Aj pomozite
nije bilo teško naći ovu stranicu, kad si već na netu . . . http://sarajevo.moj-grad.com/index.phpcherrydu wrote:Lijepo Vas molim za pomoć,poludit ću više od traženja..Našla sam neki pansion Europa na netu za smještaj ali neznam koliko je to sigurno i koliko je daleko od centra.. Što mi Vi preporučate...Aj pomozite
http://navigator.ba/maps/sarajevo/dispmap.php
-
cherrydu
#10 Re: Dolazim u Sarajevo...Aj pomozite
100_KA wrote:pansion Europa je u Nedjaricima odmah do doma slijepih 5 minuta hoda do tramvajskog stajalista a do centra grada nekih 30 min. voznje tramvajem.cherrydu wrote:Lijepo Vas molim za pomoć,poludit ću više od traženja..Našla sam neki pansion Europa na netu za smještaj ali neznam koliko je to sigurno i koliko je daleko od centra.. Što mi Vi preporučate...Aj pomozite
a znam da ima ali kad nisam sigurna što valja..sve ovo preko neta divno krasno a znam da nije tako...
- Phia
#11 Re: Dolazim u Sarajevo...Aj pomozite
Ma najbolje nek te neko od forumaša primi.cherrydu wrote:100_KA wrote:pansion Europa je u Nedjaricima odmah do doma slijepih 5 minuta hoda do tramvajskog stajalista a do centra grada nekih 30 min. voznje tramvajem.cherrydu wrote:Lijepo Vas molim za pomoć,poludit ću više od traženja..Našla sam neki pansion Europa na netu za smještaj ali neznam koliko je to sigurno i koliko je daleko od centra.. Što mi Vi preporučate...Aj pomozite
a znam da ima ali kad nisam sigurna što valja..sve ovo preko neta divno krasno a znam da nije tako...
Samo se pazi muške populacije.
-
cherrydu
#14 Re: Dolazim u Sarajevo...Aj pomozite
Phia wrote:Ma najbolje nek te neko od forumaša primi.cherrydu wrote:100_KA wrote: pansion Europa je u Nedjaricima odmah do doma slijepih 5 minuta hoda do tramvajskog stajalista a do centra grada nekih 30 min. voznje tramvajem.
a znam da ima ali kad nisam sigurna što valja..sve ovo preko neta divno krasno a znam da nije tako...![]()
a slušaj još da idem sama i možda ali idem s momkom....to nebi bilo ugodno
- Phia
#16 Re: Dolazim u Sarajevo...Aj pomozite
Eno!Ima ovdje forumaša kojima to ne bi smetalo.cherrydu wrote:Phia wrote:Ma najbolje nek te neko od forumaša primi.cherrydu wrote:
a znam da ima ali kad nisam sigurna što valja..sve ovo preko neta divno krasno a znam da nije tako...![]()
a slušaj još da idem sama i možda ali idem s momkom....to nebi bilo ugodno
-
rewritable
#19 Re: Dolazim u Sarajevo...Aj pomozite
Nidje veze
Last edited by rewritable on 25/11/2010 20:47, edited 1 time in total.
- Citizen-X