Hvala!
Dobar advokat u Sarajevu
- super.nova
#1 Dobar advokat u Sarajevu
Na moju veliku zalost dosla sam u situaciju kada svoje zaradjene place moram traziti preko suda i naravno, treba mi advokat. Obzirom da sam o pravu i advokatskoj praksi nemam pojma svaka sugestija bi mi super dosla... od imena advokata do cijena njihovih usluga... (cujem da "deru"
)
Hvala!
Hvala!
Last edited by super.nova on 05/07/2011 17:26, edited 1 time in total.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Dobar (a jeftin) advokat u Sarajevu
http://www.advokomfbih.ba/index.php?opt ... &Itemid=34
Preporučujem svog bivšeg kolegu iz policije Alagić Damira.
U policiji je vodio sindikalnu organizaciju, pa vjerujem da je prilično sposoban što se tiče problematike radnih odnosa.
Da li je jeftin, to ne znam, ali na datom linku/spisku imaš e-mail adresu pa se interesuj.
U policiji je vodio sindikalnu organizaciju, pa vjerujem da je prilično sposoban što se tiče problematike radnih odnosa.
Da li je jeftin, to ne znam, ali na datom linku/spisku imaš e-mail adresu pa se interesuj.
- Tercius
#3 Re: Dobar advokat u Sarajevu
Najjeftinija opcija je da idete grupno na te tuzbe.Al iskreno ako ces moje misljenje, iz dosadasnje praxe drugih, uspostavi se na kraju da ti vecina njih sto se kaze puse sa poslodavcima u istu.
- mayab
#4 Re: Dobar advokat u Sarajevu
Mislim da nema jeftinog advokata!
Izuzetak moze biti ako ti je neko od njih lični prijatelj!
Nazalost, bojim se da je tako 10000 posto!
Izuzetak moze biti ako ti je neko od njih lični prijatelj!
Nazalost, bojim se da je tako 10000 posto!
-
La_Belaj
#5 Re: Dobar advokat u Sarajevu
Ako vam treba advokat u Sarajevu za radni spor ili neki drugi postupak, mozete mi se javiti privatnom porukom.Ja cu vam ponuditi sto vise informacija oko cijena i procedure.
Pozz
Pozz
-
ssmmiilleeyy
#6 Re: Dobar advokat u Sarajevu
Omar Mehmedbasic
Ako valja ovim Kriminalcima posluzit ce i tebi
A i mozes ga vidjeti svakog ponedjeljka u Emisiji Slucajevi X
- H4v4t4R
#7 Re: Dobar (a jeftin) advokat u Sarajevu
potpisujemPipiDugaDevetka wrote:http://www.advokomfbih.ba/index.php?opt ... &Itemid=34
-
Cober
-
Serenity
#9 Re: Dobar advokat u Sarajevu
Ma ima dobrih advokata mnogo u Sarajevu, proberi sebi nekog sa ovog spiska svih advokata iz Sarajeva.
-
TM_AGENT
#10 Re: Dobar advokat u Sarajevu
Morao sam oživiti ovu temu jer je meni nedavno puno pomogao advokat Huskic u Sarajevu u vezi mjenice i problema kojeg sam imao kao jemac...dobro se riješilo. Evo mu stranice http://www.huskiclaw.com/