Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
OBJEKAT: Plato ispred Katedrale , Sarajevo
DATUM: 11.08.2007
POČETAK: 21.00h
U sklopu Ronhill Latin Beat Tour-a u BiH, hrvatski bend Cubismo održao je koncerte na otvorenom u Neumu, Banjoj Luci, Mostaru i Tuzli. Pred koncert u Sarajevu, koji će ispred Katedrale biti održan 11. augusta u 21 sat, članovi ovog benda, koji dolaze iz cijelog svijeta, pozivaju sve građane da uživaju u vrhunskoj atmosferi jedinstvenog latino zvuka sa primjesama jazza, funka i hip hopa.
Organizator koncerta se pobrinuo za slobodan ulaz svim posjetiteljima koncerta. U toku koncerta posjetitelji će biti obradovani brojnim Ronhill poklonima i nagradama, a posebno najsposobniji u plesu sa Cubismom i ispod konopca. Cubismo je bend sa šest veoma uspješnih albuma, 20 osvojenih Porina i jedinstvenim zvukom koji se bazira na afro – kubanskim ritmovima koji su veoma pogodni za otvorene koncerte poput održanih i veoma posjećenih u našoj zemlji.
I meni ta organizacija i isturanje poklona ne ide ruku pdo ruku sa koncertom kao takvim, ali eto... pošto je džabna svirka otrpio bih to, s obzirom da sam se baš uželio njihovog live nastupa, ali eto... oni od svih dana probraše termin kad sam ja moru. Ne odgađao ga vala zbog njih
a posebno najsposobniji u plesu sa Cubismom i ispod konopca.
Šta mu je to ples ispod konopca? Plesaću sa sestrom kojoj je taj dan rođendan, a ne sa Cubismom.
Na lijevom reveru( ) majice ću nositi bedž sa natpisom @Bajrin najmladji/@PipiDugaDevetka/@8. sekretar SKOJ-a....Rumba, samba, ča-ča-ča,....Oleee!