Citaonica
- Haris.ba
#1 Citaonica
Tražim čitaonicu (za učenje) u Sarajevu (negdje bliže Alipašinu, može i Ilidža - mada mislim da je nema), . Napisati ću listu meni znanih pa je molim dopunite.
1. Nacionalna biblioteka (čitaonica u njenju sklopu) - Krug univerzitetskog kampusa (plaća se)
2. Medicinski fakultet
3. Pravni fakultet
4. Ekonomski fakultet
5. U krugu studentskog doma (ne znam tačno, ako neko može više podataka)
6. ...
1. Nacionalna biblioteka (čitaonica u njenju sklopu) - Krug univerzitetskog kampusa (plaća se)
2. Medicinski fakultet
3. Pravni fakultet
4. Ekonomski fakultet
5. U krugu studentskog doma (ne znam tačno, ako neko može više podataka)
6. ...
-
drama
#2 Re: Citaonica
im'o sam isti problem i skont'o jbga da je najbolje, ako ikako moze, kuci sjest' i ucit'
sto se tice liste....
imas na stomatologiji strasnu citaonicu samo nije otvorenog tipa, tako da ti treba neko da ti nabavi clansku...
imas u kralju fahdu citaonicu, s' klimom
, cistu, urednu...
sve sto ti treba je kopija licne karte... al' posto nikad ne moze sve da valjda, citaonica radi 09-16
i to samo radnim danima...ako ti odgovara radno vrijeme i lokacija, otidji, bez ikakvih predrasuda...
imas i u nedzaricima u sklopu studentskih domova, po mogucnosti da ne ides u vrijeme ispitnih rokova
jer je prevelika guzva ( a tad najpotrebnije
)
ima i na veterini, mislim, samo nisam nikad bio, tako da...
sto se tice liste....
imas na stomatologiji strasnu citaonicu samo nije otvorenog tipa, tako da ti treba neko da ti nabavi clansku...
imas u kralju fahdu citaonicu, s' klimom
sve sto ti treba je kopija licne karte... al' posto nikad ne moze sve da valjda, citaonica radi 09-16
i to samo radnim danima...ako ti odgovara radno vrijeme i lokacija, otidji, bez ikakvih predrasuda...
imas i u nedzaricima u sklopu studentskih domova, po mogucnosti da ne ides u vrijeme ispitnih rokova
jer je prevelika guzva ( a tad najpotrebnije
ima i na veterini, mislim, samo nisam nikad bio, tako da...
Last edited by drama on 27/06/2010 11:32, edited 1 time in total.
- Bumbar
#3 Re: Citaonica
gradska biblioteka u centru... ili klub MAK (dio gradske)... British Council
samo pohiti zatvaraju u decembru
...
-
drama
#4 Re: Citaonica
ma nije valjda da se zatvaraBumbar wrote:gradska biblioteka u centru... ili klub MAK (dio gradske)... British Councilsamo pohiti zatvaraju u decembru
...
zima, vani -20, treses se kolko je hladno, odes u b council,pocnes se znojit' kol'ko je vruce,
zaduzis neku slikovnicu i malo zazmiris ...
e jbga, falice mi to
-
semla
#5 Re: Citaonica
Plaća li se korištenje gradske bibliteke? Pozdrrav
- Aurora Borealis
-
Ambrozija
#7 Re: Citaonica
Na Filozofskom Fakultetu...
- kurty
#8 Re: Citaonica
Gradjevisnki fakultet
-
Islamovic
#9 Re: Citaonica
Koliko se sjecam, studenti placaju 15 KM godisnje. Valjda me sjecanje dobro sluziHaris.ba wrote:Tražim čitaonicu (za učenje) u Sarajevu (negdje bliže Alipašinu, može i Ilidža - mada mislim da je nema), . Napisati ću listu meni znanih pa je molim dopunite.
- Dioda
#10 Re: Citaonica
CvajaIslamovic wrote:Koliko se sjecam, studenti placaju 15 KM godisnje. Valjda me sjecanje dobro sluziHaris.ba wrote:Tražim čitaonicu (za učenje) u Sarajevu (negdje bliže Alipašinu, može i Ilidža - mada mislim da je nema), . Napisati ću listu meni znanih pa je molim dopunite.
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#11 Re: Citaonica
Ako je teta dobre volje pa ti ne trazi onu karticu od biblioteke ili index.Ambrozija wrote:Na Filozofskom Fakultetu...