brena u Sarajevu
-
pashica
#1 brena u Sarajevu
Namjerno sam stavio malim slovom, jer za mene ovim istočnjacim mjesto nije u našem gradu, a za sve krivim "našeg" ministra kulture
Emira Hadžihafizbegovića, koji ju je prvi ugosti u svojoj emisiji na tv-u. Dokle ćemo gaziti sve ono što nam je urađeno 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: brena u Sarajevu
otkad je to istok negativno nešto?
-
zimomor
#4 Re: brena u Sarajevu
Kad je mog'o Brega pjevati i svirati i slobodno setati Sarajevom i napuniti nije shala Kosevo, ne vidim stvarno razlog zasto Brena ne bi mogla odrzati koncert.pashica wrote:Namjerno sam stavio malim slovom, jer za mene ovim istočnjacim mjesto nije u našem gradu, a za sve krivim "našeg" ministra kultureEmira Hadžihafizbegovića, koji ju je prvi ugosti u svojoj emisiji na tv-u. Dokle ćemo gaziti sve ono što nam je urađeno
-
zimomor
#5 Re: brena u Sarajevu
Ne idem ni na Brenu, a nisam bio ni na Bijelom dugmetu.Her Flick wrote:ma ja koridu treba zabraniti a brena i slicne njoj neka pjevaju
veci su mi papci koji ce ici na taj koncert nego svi ljudi koji ce biti na koridi
Ali zato idem na U2 u Zagreb.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6 Re: brena u Sarajevu
Ne idem na Brenu. Tako da neću braniti taj koncert, ali tvoja je usporedba besmislena, jer se na koncertu turbo folka ne muče nedužni, kao što su u slučaju životinje na koridi. I ne uživa se u fizuičkom mučenju drugog bića.Her Flick wrote:ma ja koridu treba zabraniti a brena i slicne njoj neka pjevaju
veci su mi papci koji ce ici na taj koncert nego svi ljudi koji ce biti na koridi
-
fini dečko
#7 Re: brena u Sarajevu
Her Flick wrote:ma ja koridu treba zabraniti a brena i slicne njoj neka pjevaju
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#8 Re: brena u Sarajevu
Brena u Sarajevu 
- kockica_kockica
#9 Re: brena u Sarajevu
e jeste se svi napalili zbog tog koncerta Brene u Sarajevu
Na facebook-u vidim grupa njenih nepristalica

Na facebook-u vidim grupa njenih nepristalica
-
zimomor
#10 Re: brena u Sarajevu
A zamislite da Ceca napravi koncert recimo u I. Sarajevu, sta mislite iz kojeg "Sarajeva" bi bilo vise posjetilaca?
Koje licemjerje.
Koje licemjerje.
-
zimomor
#11 Re: brena u Sarajevu
A zamislite da Ceca napravi koncert recimo u I. Sarajevu, sta mislite iz kojeg "Sarajeva" bi bilo vise posjetilaca?
Koje licemjerje.
Koje licemjerje.
-
darprirode
#12 Re: brena u Sarajevu
Pored toliko problema,sto imamo u drzavi mislim da je Brena najmanje bitna..pricali mi il ne o tome, ona ce gostovat i tu je kraj..ona ce doc i otic, a jadna nama majka s brankovicem i ostalim,oni ostaju,a mi s njima ostajemo zedni,gladni i napaceni.
-
zimomor
#13 Re: brena u Sarajevu
i to PO ZAKONUdarprirode wrote:Pored toliko problema,sto imamo u drzavi mislim da je Brena najmanje bitna..pricali mi il ne o tome, ona ce gostovat i tu je kraj..ona ce doc i otic, a jadna nama majka s brankovicem i ostalim,oni ostaju,a mi s njima ostajemo zedni,gladni i napaceni.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#14 Re: brena u Sarajevu

ttoooooooooooooooooooooooooooooooo
pa kad se zetrom zaoriiiii Lijepa Brena - JugoSlovenka.........tttooooooooooooooooooo
http://www.youtube.com/watch?v=_Mjim1hl ... re=related
ma bjež te .BA nismo zabranili Krajišniku da odmah poslije rata hoda po Sarajevu a kamol Breni.......TOOOOOO BREEENMČEEEEEEE !!!!!!
-
zimomor
#15 Re: brena u Sarajevu
Kad si se vec dotakao Brene u tom smislu Pici, onda pogledaj ovo mEsanje kukova.pici wrote:
ttoooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
pa kad se zetrom zaoriiiii Lijepa Brena - JugoSlovenka.........tttooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_Mjim1hl ... re=related
ma bjež te .BA nismo zabranili Krajišniku da odmah poslije rata hoda po Sarajevu a kamol Breni.......TOOOOOO BREEENMČEEEEEEE !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=VvZiEhD0vmE