bravar u sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Gekko

#1 bravar u sarajevu

Post by Gekko »

Zdravo!

Hitno mi treba informacija o bravarima u Sarajevu.

Ako iko zna kvalitetnog bravara, koji je spreman izlaziti i na teren, treba mi njegov telefonski broj.

Hvala za sve odgovore.

Lp, Grekko
Big Boy
Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.

#2 Re: bravar u sarajevu

Post by Big Boy »

Gekko

#3 Re: bravar u sarajevu

Post by Gekko »

Big Boy wrote:Probaj sa http://hudiny.com/main.htm
:-D Evo, dogovoreno.

Super, hvala!
Big Boy
Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.

#4 Re: bravar u sarajevu

Post by Big Boy »

;-)
Edin H.

#5 Re: bravar u sarajevu

Post by Edin H. »

Big Boy wrote:Probaj sa http://hudiny.com/main.htm

Ponesi vrecu para :oops:
johnnykola

#6 Re: bravar u sarajevu

Post by johnnykola »

dobri su iz mercatora na socijalnom,
rade pri onima sto lijevo
od pokretnih stepenica prave kopije kljuceva.
respo

#7 Re: bravar u sarajevu

Post by respo »

ovi sto traze otkup za auta oni izlaze na teren :D
vrhunski bravari
broj tel. traziti od ostecenih kojima je auto bilo ukradeno
Industrialyzer

#8 Re: bravar u sarajevu

Post by Industrialyzer »

Dizem temu iz mrtvih da pitam da li neko osim Hudinija radi zamjenu brave na blindiranim vratima i koliko to kosta?
dimnjacar

#9 Re: bravar u sarajevu

Post by dimnjacar »

Industrialyzer wrote:Dizem temu iz mrtvih da pitam da li neko osim Hudinija radi zamjenu brave na blindiranim vratima i koliko to kosta?
Ne znam sta sve radi u vezi blindiranih vrata, ne mogu ni garantovati za kvalitet i stručnost (mislim da je dobar), ali znam da je povoljan i izlazi na teren.
Hilmo, ćošak ulice Kralja Tvrtka i Titove na M. Dvoru (odmah do kafane Marijin Dvor).
sigicalo

#10 Re: bravar u sarajevu

Post by sigicalo »

Servis Sella, Alipasino A faza
biggrin

#11 Re: bravar u sarajevu

Post by biggrin »

tempuser

#12 Re: bravar u sarajevu

Post by tempuser »

dimnjacar wrote: Ne znam sta sve radi u vezi blindiranih vrata, ne mogu ni garantovati za kvalitet i stručnost (mislim da je dobar), ali znam da je povoljan i izlazi na teren.
Hilmo, ćošak ulice Kralja Tvrtka i Titove na M. Dvoru (odmah do kafane Marijin Dvor).
Hilmo - Medeco, sto se tice znanja i zanata izmislio svijet za Hudini, ali je ters i na svoju ruku.
Industrialyzer

#13 Re: bravar u sarajevu

Post by Industrialyzer »

tempuser wrote:
dimnjacar wrote: Ne znam sta sve radi u vezi blindiranih vrata, ne mogu ni garantovati za kvalitet i stručnost (mislim da je dobar), ali znam da je povoljan i izlazi na teren.
Hilmo - Medeco, sto se tice znanja i zanata izmislio svijet za Hudini, ali je ters i na svoju ruku.
Potrebna je zamjena AFS brave na vratima, vrlo je tesko naci nekoga ko to radi. Jedino Hudini zasad, ali traze 250KM pa da vidim ima li negdje jeftinije
tempuser

#14 Re: bravar u sarajevu

Post by tempuser »

Industrialyzer wrote:
Potrebna je zamjena AFS brave na vratima, vrlo je tesko naci nekoga ko to radi. Jedino Hudini zasad, ali traze 250KM pa da vidim ima li negdje jeftinije[/quote]

Pitaj Hilmu, ne kosta nista...
leffe

#15 Re: bravar u sarajevu

Post by leffe »

Josip Broz.
Sunculish

#16 Re: bravar u sarajevu

Post by Sunculish »

Bravar na Ilidzi kod stare zeljeznicke stanice isto radi i blindiraba vrata i izlazi na teren.
DaffyDuck

#17 Re: bravar u sarajevu

Post by DaffyDuck »

Industrialyzer wrote:
tempuser wrote:
Potrebna je zamjena AFS brave na vratima, vrlo je tesko naci nekoga ko to radi. Jedino Hudini zasad, ali traze 250KM pa da vidim ima li negdje jeftinije
Imaju oni i nesto jeftinijih brava. Ponudili su ti najskuplju.
Inace, sve preporuke za njih.
hopi

#18 Re: bravar u sarajevu

Post by hopi »

e kad ste kod bravara sjetih se
pukao mi ključ od ulaza, najobičniji što može biti, i haj odem do najbližeg frajke da mi napravi kopiju, na m. dvoru tamo na ćošku- mala radnjica, neki stariji čovjek. Uđem normala, dobar dan i to, molim vas da mi napravite kopiju ključa. I lik poče nešto pričati, rondati i prigovarati eto kako sam došao baš danas (lupam utorak je a on ne radi utorkom), kako ovo kako ono, ja šutim, on nešto priča li priča. Vidim ja lik nije baš sav svoj, haj dobro, platim ja 3KM, uzmem ključ i napolje.

Idući dan tj noć ja da uđem ne mogu, ne može mi ključ nikako u bravu - ma ne može niti 1 mm da uđe. Haj nisam mogao u kuću ući, ali do mene je nisam na vrijeme provjerio kopiju. Kontam nema veze, haj može se desiti ključ nije dobro napravljen, narezan, brava stara šta ja znam šta može biti jbg.

Odem idući dan kod njega, normala, dobar dan, reko napravio sam ključ tu kod vas ali mi ne može ući u bravu, pa ako možete samo pogledati o čemu je riječ ili napraviti novi. On me odmah napao, ne mogu vjerovati, ne može to biti istina, hajmo ići do mene kući da on to provjeri ja lažem, on se počeo gotovo tresti, uzeo neke stvari na zidu pa ih lupa trese, govori on meni nema sada 3 KM da vrati ma haos nastao, govori o nekim stvarima koje veze nemaju.
Ja sam šutio i stajao, rekao sam samo da mi ne trebaju pare nazad, da ću platiti za novi ključ i to je to.
Izvinuo sam se, izašao, bacio taj ključ usmeće i otišao tamo do predsjedništva i momak napravio ključ za čas, sve ok radi bez ikakvih problema.
Nisam imao komentara, ostao sam bez riječi doslovno, šutio i izašao, definitivno takvo iskustvo nisam do sada imao.
biggrin

#19 Re: bravar u sarajevu

Post by biggrin »

a i ti našao čovjeku u utorak dolaziti...
:D
nineinchnails

#20 Re: bravar u sarajevu

Post by nineinchnails »

Ja u stanu imam nekakve HOBES brave, navodno madjarske. Gdje mogu naci kljuceve za njih? (obicna sobna vrata, nije elzet brava)
necko_hz

#21 Re: bravar u sarajevu

Post by necko_hz »

Industrialyzer wrote:Dizem temu iz mrtvih da pitam da li neko osim Hudinija radi zamjenu brave na blindiranim vratima i koliko to kosta?
Pogledaj i u Golden keyu, iza Mobilmedije na Malti, odmah pored Havane.

Imaju blindirana vrata, vrše ugradnju istih, zamjene brava itd.
tempuser

#22 Re: bravar u sarajevu

Post by tempuser »

hopi wrote:e kad ste kod bravara sjetih se
pukao mi ključ od ulaza, najobičniji što može biti, i haj odem do najbližeg frajke da mi napravi kopiju, na m. dvoru tamo na ćošku- mala radnjica, neki stariji čovjek. Uđem normala, dobar dan i to, molim vas da mi napravite kopiju ključa. I lik poče nešto pričati, rondati i prigovarati eto kako sam došao baš danas (lupam utorak je a on ne radi utorkom), kako ovo kako ono, ja šutim, on nešto priča li priča. Vidim ja lik nije baš sav svoj, haj dobro, platim ja 3KM, uzmem ključ i napolje.

Idući dan tj noć ja da uđem ne mogu, ne može mi ključ nikako u bravu - ma ne može niti 1 mm da uđe. Haj nisam mogao u kuću ući, ali do mene je nisam na vrijeme provjerio kopiju. Kontam nema veze, haj može se desiti ključ nije dobro napravljen, narezan, brava stara šta ja znam šta može biti jbg.

Odem idući dan kod njega, normala, dobar dan, reko napravio sam ključ tu kod vas ali mi ne može ući u bravu, pa ako možete samo pogledati o čemu je riječ ili napraviti novi. On me odmah napao, ne mogu vjerovati, ne može to biti istina, hajmo ići do mene kući da on to provjeri ja lažem, on se počeo gotovo tresti, uzeo neke stvari na zidu pa ih lupa trese, govori on meni nema sada 3 KM da vrati ma haos nastao, govori o nekim stvarima koje veze nemaju.
Ja sam šutio i stajao, rekao sam samo da mi ne trebaju pare nazad, da ću platiti za novi ključ i to je to.
Izvinuo sam se, izašao, bacio taj ključ usmeće i otišao tamo do predsjedništva i momak napravio ključ za čas, sve ok radi bez ikakvih problema.
Nisam imao komentara, ostao sam bez riječi doslovno, šutio i izašao, definitivno takvo iskustvo nisam do sada imao.
Hilmo u elementu!
Post Reply