pa ovo...

Da, i ja sve više ovih dana srećem kolegeHajvan wrote:Iznenađen sam brojem biciklista koje viđam na cestam tokom zime!
sto ti je lijep ovaj privjesakWind wrote:
Ha..oš i tebi jedan da nabavim? Ovaj.... sa lisicom...quarterback wrote:
sto ti je lijep ovaj privjesak
Gdje je "brza"?kabal1337 wrote:Vozite li momci ?
Je li ko bio na brzoj, kakva je situacija je li se sasusila ona vegetacija?
Brza ili ti ga Barice STWind wrote:Ha..oš i tebi jedan da nabavim? Ovaj.... sa lisicom...quarterback wrote:
sto ti je lijep ovaj privjesak![]()
Gdje je "brza"?kabal1337 wrote:Vozite li momci ?
Je li ko bio na brzoj, kakva je situacija je li se sasusila ona vegetacija?
Jako lijepa tura, svaka cast momcimaWind wrote:Nije loša staza ali je trenutno gore previše blata i leda...
A može se brzo spuštat i ovako...![]()
nije pametno ici tom stranom, uhvati se brzine a uzbrdo cesto znaju ici "brzi" dečkiWind wrote:Nije loša staza ali je trenutno gore previše blata i leda...
A može se brzo spuštat i ovako...![]()
u kojem si dijelu grada ?thekupus wrote:ee raja jedno pitanje, gdje da odnesem biciklo nakon sto je spavalo zimski san da ga podmazu, napusu gume, nastimaju sve i slicno (jer ja nemam uvjeta za to trenutno)?
na kosevuquarterback wrote:u kojem si dijelu grada ?thekupus wrote:ee raja jedno pitanje, gdje da odnesem biciklo nakon sto je spavalo zimski san da ga podmazu, napusu gume, nastimaju sve i slicno (jer ja nemam uvjeta za to trenutno)?
mudrac2 wrote:je li iko koristio nosače za bicikla koji se montiraju na peta vrata? tražim nešto da kupim, i da jeftino prođem, a ova vrsta nosača ispade najjeftinija.
samo što imam utisak da će kod kočenja proletiti kroz šajbu, ili ako ništa razbiti je.
ma kontam kakvog polovnjaka uzeti za 50-60KMkakaljin wrote:mudrac2 wrote:je li iko koristio nosače za bicikla koji se montiraju na peta vrata? tražim nešto da kupim, i da jeftino prođem, a ova vrsta nosača ispade najjeftinija.
samo što imam utisak da će kod kočenja proletiti kroz šajbu, ili ako ništa razbiti je.
Imam ja takav nosac i bez ikakvih problema ide na zadnju sajbu, cak sa vozio na autoputu preko 130 i nikakvih problema nisam imao.
Ja sam ga kupio u ciklo centru, platio sam ga oko 115 KM. Najbolje je da sa autom odes i da ti nadju najbolju verziju za tvoje auto.
koristio, nece proletiti samo treba dobro ucvrstiti remenovima za gepek i paziti da ne pokupis nekoga pored puta prednjim ili zadnjim tockom u situacijama kada natovaris vise bajkova pa vire sa stranamudrac2 wrote:je li iko koristio nosače za bicikla koji se montiraju na peta vrata? tražim nešto da kupim, i da jeftino prođem, a ova vrsta nosača ispade najjeftinija.

Da AA ali ne znam gdje je ukraden, samo sam video share na faceushandrprcSA wrote:ovo kod Boge bilo?A.A.