Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vidi se da su amateri, trebalo je i lezajeve i nabu izvaditi, a bogami i komplet zice odvrnuti pa citavu felgu ponijet, kasnije opet "po svom ukusu utegnuti".
Amateri, sta ces... ili su se ukakili od straha pa se nisu zadrzavali
terapija wrote:Vidi se da su amateri, trebalo je i lezajeve i nabu izvaditi, a bogami i komplet zice odvrnuti pa citavu felgu ponijet, kasnije opet "po svom ukusu utegnuti".
Amateri, sta ces... ili su se ukakili od straha pa se nisu zadrzavali
vise me nista u ovom gradu ne moze zacuditi...
evo sad citam mace neko upuco vazdusnom puskom i to prijavili policiji... pa dokle vise?
prije 10 dana mi je sa nosaca na autu bukvalno iscupano biciklo na Mojmilu ........... sreca muz vidio i on trci a ja u auto i za kretenom i uhvatim ga na vojnickom biciklo vraceno samo jos nije dobio batina nista me ne cudi vise ovdje
vjesticanametli wrote:prije 10 dana mi je sa nosaca na autu bukvalno iscupano biciklo na Mojmilu ........... sreca muz vidio i on trci a ja u auto i za kretenom i uhvatim ga na vojnickom biciklo vraceno samo jos nije dobio batina nista me ne cudi vise ovdje
Cuj prosho bez batina. Pa sajlu bi mu onu od ledja puko.
eeeeeeeeeee al rekoh ja njemu facu sam ti snimila i pripazi se............gdje cu se ja ba tuci s njim da jos fasujem.....mogla sam ga pljunuti prodes 5 drzava niko te ne pogleda i dodes u ovu selendru i opljackaju te odmah....fuj.........al se usrooooooo
vjesticanametli wrote:eeeeeeeeeee al rekoh ja njemu facu sam ti snimila i pripazi se............gdje cu se ja ba tuci s njim da jos fasujem.....mogla sam ga pljunuti prodes 5 drzava niko te ne pogleda i dodes u ovu selendru i opljackaju te odmah....fuj.........al se usrooooooo
Zamisljam tu scenu
Nije lako ni biti lopov, nikad ne znas ko ce te izofirat u mahali.
Nema druge, ona sajla je uvijek zamotana oko bajka, ispod onih sipki na cicu. Kad zakljucavam, obavezno za nesto s onom celicnom sipkom + sajla oko cica i oba tocka. Nema zajebancije.
vjesticanametli wrote:
prodes 5 drzava niko te ne pogleda i dodes u ovu selendru i opljackaju te odmah....fuj.........al se usrooooooo
Sto dolazis ako ti je selendra!.
Od tih 5 drzava se mora proci kroz jednu od tri drzave u kojim ce ti prije nego u ovoj `selendri` ukrasti kompletno auto sa nosacem i biciklom!
vjesticanametli wrote:
prodes 5 drzava niko te ne pogleda i dodes u ovu selendru i opljackaju te odmah....fuj.........al se usrooooooo
Od tih 5 drzava se mora proci kroz jednu od tri drzave u kojim ce ti prije nego u ovoj `selendri` ukrasti kompletno auto sa nosacem i biciklom!
piĐŽune dolazim u grad u kojem sam roĐŽena i u kojem zivim.........vratila se s odmora........samo ti pravdaj kako je to normalno zato i jeste ovako fino..........a sarajevo jeste postalo selendra malo veca svidjelo se to tebi piĐŽune ili ne
vjesticanametli wrote:
piĐŽune dolazim u grad u kojem sam roĐŽena i u kojem zivim.........vratila se s odmora........samo ti pravdaj kako je to normalno zato i jeste ovako fino..........a sarajevo jeste postalo selendra malo veca svidjelo se to tebi piĐŽune ili ne
vjesticanametli wrote:
Neka si se ti `piĐŽunko` pohvalila da ides na odmor kroz pet drzava. A Sarajevo ( pise se velikim slovom ) nikad nece biti selo.To sto ima lopova je meni sasvim normalno, jer nema grada pa i sela na ovoj planeti gdje nema lopova.
selo, jasta je nego, selo...ali to je druga tema. a sto se pljacke tice, tacno je da svugdje ima lopova ali ovdje ih u omjeru na broj stanovnika ima najvise. ako ostavis nesto sto je interesantno lopovu u autu na bilo kojem parkingu sanse su preko 75% da ce ti staklo biti razbijeno. radi se to i u drugim zemljama ali u manjem omjeru.
Neka si se ti `piĐŽunko` pohvalila da ides na odmor kroz pet drzava. A Sarajevo ( pise se velikim slovom ) nikad nece biti selo.To sto ima lopova je meni sasvim normalno, jer nema grada pa i sela na ovoj planeti gdje nema lopova.
da nisi ti neki od ovih lopova pa se sad naso uvrijedjen.