bez komentara...

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

kEN0

#1 bez komentara...

Post by kEN0 »

kod doma armije!

25.8.2008 /

Image
Image
vjesticanametli

#2 Re: bez komentara...

Post by vjesticanametli »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na otpad ce to :D
kEN0

#3 Re: bez komentara...

Post by kEN0 »

vjesticanametli wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na otpad ce to :D
ali i gumu su uspjeli skinuti... ja sam vidjao ono samo skinu biciklo, ostane felga i guma, al ovdje su i gumu odvojili...

e pa svasta!
terapija

#4 Re: bez komentara...

Post by terapija »

Vidi se da su amateri, trebalo je i lezajeve i nabu izvaditi, a bogami i komplet zice odvrnuti pa citavu felgu ponijet, kasnije opet "po svom ukusu utegnuti".

Amateri, sta ces... ili su se ukakili od straha pa se nisu zadrzavali :P
kEN0

#5 Re: bez komentara...

Post by kEN0 »

terapija wrote:Vidi se da su amateri, trebalo je i lezajeve i nabu izvaditi, a bogami i komplet zice odvrnuti pa citavu felgu ponijet, kasnije opet "po svom ukusu utegnuti".

Amateri, sta ces... ili su se ukakili od straha pa se nisu zadrzavali :P
vise me nista u ovom gradu ne moze zacuditi...

evo sad citam mace neko upuco vazdusnom puskom i to prijavili policiji... pa dokle vise? :sax: :sax: :sax:
malizeleni

#6 Re: bez komentara...

Post by malizeleni »

Ludnica. Zalosno svega mi, ali nije samo u Sa. Svuda je.

Meni licno je ukraden poprilicno skup bajk. Kupio novi, onda su mi krali prednju gumu i cic.

Sada imam onu celicnu sipku i sajlu od 2.5 metra tako da mogu sve staviti pod kljuc, i cic i obje gume.

Image
vjesticanametli

#7 Re: bez komentara...

prije 10 dana mi je sa nosaca na autu bukvalno iscupano biciklo na Mojmilu ........... sreca muz vidio i on trci a ja u auto i za kretenom i uhvatim ga na vojnickom :x biciklo vraceno samo jos nije dobio batina :x :x :x nista me ne cudi vise ovdje :x
malizeleni

#8 Re: bez komentara...

Post by malizeleni »

vjesticanametli wrote:prije 10 dana mi je sa nosaca na autu bukvalno iscupano biciklo na Mojmilu ........... sreca muz vidio i on trci a ja u auto i za kretenom i uhvatim ga na vojnickom :x biciklo vraceno samo jos nije dobio batina :x :x :x nista me ne cudi vise ovdje :x
Cuj prosho bez batina. Pa sajlu bi mu onu od ledja puko.
vjesticanametli

#9 Re: bez komentara...

eeeeeeeeeee al rekoh ja njemu facu sam ti snimila i pripazi se............gdje cu se ja ba tuci s njim da jos fasujem.....mogla sam ga pljunuti :x prodes 5 drzava niko te ne pogleda i dodes u ovu selendru i opljackaju te odmah....fuj.........al se usrooooooo :D
sffovac

#10 Re: bez komentara...

Post by sffovac »

ukrasti komplet bike je tako jednostavno :D

madner

#11 Re: bez komentara...

Post by madner »

vjesticanametli wrote:eeeeeeeeeee al rekoh ja njemu facu sam ti snimila i pripazi se............gdje cu se ja ba tuci s njim da jos fasujem.....mogla sam ga pljunuti :x prodes 5 drzava niko te ne pogleda i dodes u ovu selendru i opljackaju te odmah....fuj.........al se usrooooooo :D
Zamisljam tu scenu :lol:

Nije lako ni biti lopov, nikad ne znas ko ce te izofirat u mahali. :D
vjesticanametli

#12 Re: bez komentara...

ma opricacu sutra scenu :lol: al dobice on svoje :wink:
kEN0

#13 Re: bez komentara...

Post by kEN0 »

malizeleni wrote:Ludnica. Zalosno svega mi, ali nije samo u Sa. Svuda je.

Meni licno je ukraden poprilicno skup bajk. Kupio novi, onda su mi krali prednju gumu i cic.

Sada imam onu celicnu sipku i sajlu od 2.5 metra tako da mogu sve staviti pod kljuc, i cic i obje gume.

Image

jamielocks, cini mi se ko pravo dobra stvar....
malizeleni

#14 Re: bez komentara...

Post by malizeleni »

Nema druge, ona sajla je uvijek zamotana oko bajka, ispod onih sipki na cicu. Kad zakljucavam, obavezno za nesto s onom celicnom sipkom + sajla oko cica i oba tocka. Nema zajebancije.
kEN0

#15 Re: bez komentara...

Post by kEN0 »

sffovac wrote:ukrasti komplet bike je tako jednostavno :D

vidi fakat!

ahaha, evo sta sam ja uslikao u spaniji prosle godine...

Image
Image
Skyfox

#16 Re: bez komentara...

Post by Skyfox »

dakle, kome prodaju narkichi biciklo bez felge :?

meni su iz haustora zimus odnjeli 15 saksija sobnog bilja :evil:

za droge ti zatrebalo :oops:
gOHLUB

#17 Re: bez komentara...

Post by gOHLUB »

vjesticanametli wrote:
:x prodes 5 drzava niko te ne pogleda i dodes u ovu selendru i opljackaju te odmah....fuj.........al se usrooooooo :D
Sto dolazis ako ti je selendra!.
Od tih 5 drzava se mora proci kroz jednu od tri drzave u kojim ce ti prije nego u ovoj `selendri` ukrasti kompletno auto sa nosacem i biciklom!
perfect_guy

#18 Re: bez komentara...

Post by perfect_guy »

ovaj točak već oko mjesec dana stoji tu
vjesticanametli

#19 Re: bez komentara...

gOHLUB wrote:
vjesticanametli wrote:
:x prodes 5 drzava niko te ne pogleda i dodes u ovu selendru i opljackaju te odmah....fuj.........al se usrooooooo :D
Od tih 5 drzava se mora proci kroz jednu od tri drzave u kojim ce ti prije nego u ovoj `selendri` ukrasti kompletno auto sa nosacem i biciklom!
piĐŽune dolazim u grad u kojem sam roĐŽena i u kojem zivim.........vratila se s odmora........samo ti pravdaj kako je to normalno zato i jeste ovako fino..........a sarajevo jeste postalo selendra malo veca svidjelo se to tebi piĐŽune ili ne :D
kEN0

#20 Re: bez komentara...

Post by kEN0 »

vjesticanametli wrote:
gOHLUB wrote:
vjesticanametli wrote:
piĐŽune dolazim u grad u kojem sam roĐŽena i u kojem zivim.........vratila se s odmora........samo ti pravdaj kako je to normalno zato i jeste ovako fino..........a sarajevo jeste postalo selendra malo veca svidjelo se to tebi piĐŽune ili ne :D
selo s trolejbusom
x0z0y0

#21 Re: bez komentara...

Post by x0z0y0 »

kEN0 wrote:kod doma armije!

25.8.2008 /

Image
Image
vi odma na kradju
mozda je neko zaboravio sifru katanca :-) ne mora sve biti tako crrrrno 8-)
gOHLUB

#22 Re: bez komentara...

Post by gOHLUB »

vjesticanametli wrote:
gOHLUB wrote:
vjesticanametli wrote:
Neka si se ti `piĐŽunko` pohvalila da ides na odmor kroz pet drzava. A Sarajevo ( pise se velikim slovom ) nikad nece biti selo.To sto ima lopova je meni sasvim normalno, jer nema grada pa i sela na ovoj planeti gdje nema lopova.
vjesticanametli

#23 Re: bez komentara...

idi i ti ko ti brani............opet to nije razlog da pljackas nekog PIĐŽUNE :D haj ne kvocaj vise

i ne bitno je gdje sam bila i koliko drzava prosla cinjenica je da se desilo u sarajvu :D
karanana

#24 Re: bez komentara...

Post by karanana »

selo, jasta je nego, selo...ali to je druga tema. a sto se pljacke tice, tacno je da svugdje ima lopova ali ovdje ih u omjeru na broj stanovnika ima najvise. ako ostavis nesto sto je interesantno lopovu u autu na bilo kojem parkingu sanse su preko 75% da ce ti staklo biti razbijeno. radi se to i u drugim zemljama ali u manjem omjeru.
potpuni stranac

#25 Re: bez komentara...

Post by potpuni stranac »

gOHLUB wrote:[

Neka si se ti `piĐŽunko` pohvalila da ides na odmor kroz pet drzava. A Sarajevo ( pise se velikim slovom ) nikad nece biti selo.To sto ima lopova je meni sasvim normalno, jer nema grada pa i sela na ovoj planeti gdje nema lopova.
da nisi ti neki od ovih lopova pa se sad naso uvrijedjen. :D
Post Reply