Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
da jebe muske sad bih ga nazvao
gdje je krao slikice??
lijevi bmw m5 iz 90tih, desni iz 2000neke... znaci decko ima 2
zavrsio fax u Cemerici
da je zavrsio fax znao bi kucati tekst tj. gdje se stavlja "space" poslije tacke
zeli biti CELO ...
Last edited by Vozdra_123 on 21/05/2007 04:09, edited 1 time in total.
ovo je provala prava da razjasnimo jel zajebancija ili nije, ako jedna od cijenjenih forumasica nazove i malo poprica sa KORLEONETOM ako moze, pa da nam prijavi ovdje
a trebalo bi i temu prebaciti na podforum - ljubav i sex
Ma najgore dod svega je to što ovakvi i slični prolaze..... mislim seljačke fore sad dominiraju,.... dobacivanja ona najgora... i slični seljakluci....
Vrlo je moguce da lika neko zajebaje, isto kao sto je i moguce da zaista konobarise u nekom kaficu/klubu.. jer na slici se može vidjeti kako se slikao kod šanka a blizu mu je i poslužavnik (desno).
Vrlo je moguce da lika neko zajebaje, isto kao sto je i moguce da zaista konobarise u nekom kaficu/klubu.. jer na slici se može vidjeti kako se slikao kod šanka a blizu mu je i poslužavnik (desno).
Slazem se sa tobom.Deckic ima papansku facu do bola.Konture lica su mu ko izguzvan ulozak.A svako moze(pogotovo mladalacki kurcic)poput njega uslikat se par puta u "la miamiu" i ufatit zoomom koju bengu na parkingu.I neko je reko da papanske furke poput ovih danas prolaze----MA DAJ BA---COVJEK JE SKONTO DA MU HAVER IMA DOBRU KAMERU PA MALO FURA TEEN GODINE.Tako su i trogloditi furali kamen o'kamen.Evo bas sad odoh curi da pokazem kileta da vidim sta misli o njemu.Ako se njoj svidi kile,imacete jos jednog celinog rodjaka da kometarisete
Ma svi detalji price se slazu... Studir'o u Ameriki, gdje je zbog svog zayeban-do-yaya garda dobio nadimak KILLER... vratio se malo u Bosnu da odmori prije postdiplomskog... i ovdje je postao... samo za prijatelje... KILE...
Ja sam Kile inace sam iz Sarajeva naselje Marin Dvor naslov Vam sve kaze o Meni,ali da se malo poblize upoznamo.Imam 22 godine mlad sam perspektivan maneken inace sam CELIN rodjak ,i vodim jednu od najprofitabilnijih firmi u sarajevu.Ali zbog poslovnih tajni necu Vam odati o kojoj se firmi radi.Vozim bmw m 5 dole na slikama i imam vlastitu kucu u kojoj zivim sam.Zavrsio sam menadzment u USA i pripremam se za postdiplomske studije.U slobodno vruijeme kojeg je jako malo izlazim u Boeme, Park Princeva,Bazene,Oskar i tamo me mozete naci....
Inace sam momak bez predrasuda tako da mugu mi se javiti djevojke svih nacionalnosti i boje koze muskarci stop... ne jebem muske ..Godine takodje nisu bitne moze i mlade a pripomogao bi i starije bake .Cmoka voli Vas Vas i zauvjek samo Vas