Bazen na Otoci!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Secer_033

#251 Re: Bazen Otoka

Post by Secer_033 »

Jest mi drago sto se bazen otvara u mom naselju.

A kad se kafic around bazena otvori.....
jennisjoplin

#252 Re: Bazen Otoka

Post by jennisjoplin »

zlatiborka wrote:
Van Halen wrote:Bazen nije otvoren za "običnu raju". Bio sam ja neki dan tamo, vidim na parkingu ima auta, kontam možda je otvoren. Međutim, radnik iz obezbjeđenja mi reče da je otvoren samo za članove plivačkih klubova, a za raju će biti otvoren od 1. oktobra.
Za obicnu raju poslije Ramazana, jerbo se ne mogu kupati zemske i muskici zajedno u to vrijeme. Sa minareta i ulaza dzamije se sve vidi i moze sablazniti nekoga pravovjernog muslimana..... :x :x
a onda bi neko mogao biti iuzvučen iz bazena (umjesto taksija) i biti izdegenečen :evil: :evil: :evil:
milivoje

#253 Re: Bazen Otoka

Post by milivoje »

zlatiborka wrote:
Van Halen wrote:Bazen nije otvoren za "običnu raju". Bio sam ja neki dan tamo, vidim na parkingu ima auta, kontam možda je otvoren. Međutim, radnik iz obezbjeđenja mi reče da je otvoren samo za članove plivačkih klubova, a za raju će biti otvoren od 1. oktobra.
Za obicnu raju poslije Ramazana, jerbo se ne mogu kupati zemske i muskici zajedno u to vrijeme. Sa minareta i ulaza dzamije se sve vidi i moze sablazniti nekoga pravovjernog muslimana..... :x :x
Pa ni u bazenu vjera nema mira...O Boze, imal' te!?

Secer_033 wrote:Jest mi drago sto se bazen otvara u mom naselju.

A kad se kafic around bazena otvori.....
I u mome naselju...nek' dushmani crknu. :mrgreen:
munevera44

#254 Re: Bazen Otoka

Post by munevera44 »

...
Last edited by munevera44 on 04/10/2008 17:57, edited 1 time in total.
klixober

#255 Re: Bazen Otoka

Post by klixober »

Valjda prosao ramazan,sada cemo moci na bazen...i neka mi neko prica o sekularnoj dzzavi.
jennisjoplin

#256 Re: Bazen Otoka

Post by jennisjoplin »

vesna55 wrote:Znal iko kad će bazen proraditi za nas sitnu raju
opet postavljas glupa pitanja :lol:
Judge_Dread

#257 Re: Bazen Otoka

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 14:05, edited 1 time in total.
zlatiborka

#258 Re: Bazen Otoka

Post by zlatiborka »

Judge_Dread wrote:
komeba wrote:Valjda prosao ramazan,sada cemo moci na bazen...i neka mi neko prica o sekularnoj dzzavi.
Cenga rek'o sekularizam od ponedeljka :D
jeste, i ja to kazem, a proglasena sam islamofobom i pljuvatorom po Islamu na forumu (tema AVAZOVI FAZONI)....

Hocu na bazen da plivam, hocu da vozim biciklo i u Ramazanu, hocu da postujem ljude i njihove slobodu....
jennisjoplin

#259 Re: Bazen Otoka

Post by jennisjoplin »

zlatiborka wrote:
Judge_Dread wrote:
komeba wrote:Valjda prosao ramazan,sada cemo moci na bazen...i neka mi neko prica o sekularnoj dzzavi.
jeste, i ja to kazem, a proglasena sam islamofobom i pljuvatorom po Islamu na forumu (tema AVAZOVI FAZONI)....

Hocu na bazen da plivam, hocu da vozim biciklo i u Ramazanu, hocu da postujem ljude i njihove slobodu....
buntovnik nez razloga i prohujalo s vihorom :D
fishtrija

#260 Re: Bazen Otoka

Post by fishtrija »

zlatiborka wrote:
Judge_Dread wrote:

E neš eto ti sad :!:

:D
jennisjoplin

#261 Re: Bazen Otoka

Post by jennisjoplin »

Judge_Dread wrote:

Hocu na bazen da plivam, hocu da vozim biciklo i u Ramazanu, hocu da postujem ljude i njihove slobodu....[/quote]

E neš eto ti sad :!:

:D[/quote]

a osim toga nema ni bikini , bez njega ne pušćaju u bazeeen :mrgreen:
munevera44

#262 Re: Bazen Otoka

Post by munevera44 »

...
Last edited by munevera44 on 04/10/2008 17:57, edited 1 time in total.
lopta

#263 Re: Bazen Otoka

Post by lopta »

Machiavelli wrote:1, 3, 5 ili deset curica upiše školu plivanja i krene na taj tečaj. Što će se najvjerojatnije desiti. U blizini je džamija di dolaze pretpostavljam i čikice sa bradama i kratkim hlačicama. Pročitao sam kakav je njihov stav prema ovome da se cure, djevojke ili gospođe zajedno i polunage kupaju sa osobama suprotnog pola zajedno i da ih neko nedaj bože pogledom skida, kako kaže stara dobra pjesma, u najmanju ruku će biti bijesni, a znamo što onda slijedi. Je li itko ima slična razmišljanja iliti strahove.
Ja ti kazem da toga nece biti, jer toga u Sarajevu nema, to su suplje price ljudi koji hoce da od Sarajeva naprave Teheran, postoji u Sarajevu pored ovog jos 4 bazena i nije se desio nijedan takav incident, a ako se slucajno desi(a siguran sam da nece), onda bujrum zovi na lice mjesta. :thumbup:
zlatiborka wrote:Za obicnu raju poslije Ramazana, jerbo se ne mogu kupati zemske i muskici zajedno u to vrijeme. Sa minareta i ulaza dzamije se sve vidi i moze sablazniti nekoga pravovjernog muslimana..... :x :x
Nema to veze sa tim i prestani siriti islamofobicne poruke po ovom forumu, narocito sto te poruke dolaze od nekoga ko nije musliman, dakle prestani vrijedjati vjernike druge vjere, tebe niko ne spominje i tvoju vjeru, zato islamofobiju ostavi kod kuce.
zlatiborka wrote:[jeste, i ja to kazem, a proglasena sam islamofobom i pljuvatorom po Islamu na forumu (tema AVAZOVI FAZONI)....

Znaci nisam jedini koji tako misli. E pa zapitaj se onda u kome je problem. A ta prica kako ne smijes voziti biciklo i ici na bazen za Ramazan je najobicnija laz, a ako smatras da to nije tacno, sljedeci Ramazan zovi idemo zajedno na bazen :D .
kockica_kockica wrote:Bila sam u unutrasnjosti... ali se nisam mogla kiupati.. gledala sam djevojcicu od svoje prijateljice kako vjezba plivanje jer je u plivackom klubu... :) Ima i kafic around bazena koji jos uvijek ne radi.... 8)
Znaci ima neki manji bazen osim 'glavnog'?
munevera44

#264 Re: Bazen Otoka

Post by munevera44 »

...
Last edited by munevera44 on 04/10/2008 17:58, edited 1 time in total.
jennisjoplin

#265 Re: Bazen Otoka

Post by jennisjoplin »

vesna55 wrote:Znal iko kad će bazen proraditi za nas sitnu raju
opet postavljas glupa pitanja :lol:[/quote]
:dance:[/quote]
ali ja još uvijek ne dobih odgovor :?:[/quote]

jesi li to sa mimom kupila novi badić pa hoćeš da ga isprobaš :lol:
pashica

#266 Re: Bazen Otoka

Post by pashica »

Bazen još uvijek nije otvoren, zbog toga što treba da se izvrši tehnički prijem objekta, poslije toga se počinje s radom
munevera44

#267 Re: Bazen Otoka

Post by munevera44 »

...
munevera44

#268 Re: Bazen Otoka

Post by munevera44 »

...
jennisjoplin

#269 Re: Bazen Otoka

Post by jennisjoplin »

vesna55 wrote:opet postavljas glupa pitanja :lol:
:dance:[/quote]
ali ja još uvijek ne dobih odgovor :?:[/quote]

jesi li to sa mimom kupila novi badić pa hoćeš da ga isprobaš :lol:[/quote]
Pozivam te Jenis da idemo zajedno u kupovinu badića, eto ti izaberi i naravno plati, ja ću ga nositi, samo bez foto aparata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

moze, znam gdje ima dobrih tanga badića :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kockica_kockica

#270 Re: Bazen Otoka

Post by kockica_kockica »

lopta wrote:
Machiavelli wrote:
zlatiborka wrote:
zlatiborka wrote:[
kockica_kockica wrote:Bila sam u unutrasnjosti... ali se nisam mogla kiupati.. gledala sam djevojcicu od svoje prijateljice kako vjezba plivanje jer je u plivackom klubu... :) Ima i kafic around bazena koji jos uvijek ne radi.... 8)
Znaci ima neki manji bazen osim 'glavnog'?

Ima veliki i mali bazen... POmocni je mali bazen i prilagodjen za malu djecu .. dok u velikom vise klubova isovremeno moze imati treninge sa djecom.. i niko nikom ne smeta... Prijateljicina kcerka je bila u velikom bazenu glavnom...
Last_one

#271 Bazen na Otoci!

Post by Last_one »

Da li znate, postoji li web stranica za ovaj bazen ili kontakt telefon. Takodje, interesuje me da li su poceli sa rekreacionim plivanjem i koji su termini, kojim danima..... :-D
Hvala
Umjetnik a

#272 Re: Bazen na Otoci!

Post by Umjetnik a »

otiđi pa se raspitaj
svaki dan je otvoren
jennisjoplin

#273 Re: Bazen Otoka

Post by jennisjoplin »

evo ekskluziva, prije otvaranja hotela central, ima bazen i kuglanu, sorry za kvalitet kamera ostala doma pa je slikano sa mobaćem a bakterija krepala grrrr :

Image

Image
scooter21ba

#274 Re: Bazen Otoka

Post by scooter21ba »

pashica wrote:Bazen još uvijek nije otvoren, zbog toga što treba da se izvrši tehnički prijem objekta, poslije toga se počinje s radom
tehnicki prijem trampine ulice trajao pola godine pa tek onda poceli je asfaltirati :D
znaci slicno i sa bazenom :D
otvaranje kad dodje ljeto :D
kockica_kockica

#275 Re: Bazen na Otoci!

Post by kockica_kockica »

imas temu o bazenu... odes tamo i pitas... :)
Post Reply