----------------------------VenomousV wrote:meni je suhveli da ce se alta otvorit' 18...
eventualno 18. januara
izgleda nema ni grijanja,bar ABA3 tako piše.Unitic ne da.
----------------------------VenomousV wrote:meni je suhveli da ce se alta otvorit' 18...
eventualno 18. januara
ni ja nisam vidjela u delti nikakav burger house.manki wrote:Gdje ima Burger House u Delti u Beogradu? Ja ga nigdje ne vidjeh, a nema ni na web siteu.Dado dijasporitus wrote:Teretana ce navodno imati kompletnu opremu uvezenu iz Amerike. Mislim da je cijena uglavnom zbog lokalne americke ambasade i generalno radi stranaca koji se ocekuju kao glavni korisnici.
Burger House nije Texaska franchiza vec Beogradska. Isti takav ima u Delti u Beogradu. Mada nisam siguran i ovo je nepotvrdjena informacija
alica.k wrote:ni ja nisam vidjela u delti nikakav burger house.manki wrote:Gdje ima Burger House u Delti u Beogradu? Ja ga nigdje ne vidjeh, a nema ni na web siteu.Dado dijasporitus wrote:Teretana ce navodno imati kompletnu opremu uvezenu iz Amerike. Mislim da je cijena uglavnom zbog lokalne americke ambasade i generalno radi stranaca koji se ocekuju kao glavni korisnici.
Burger House nije Texaska franchiza vec Beogradska. Isti takav ima u Delti u Beogradu. Mada nisam siguran i ovo je nepotvrdjena informacija
ma ne znam i taj hoce li bit...znak je skroz drugaciji nego ovaj koji su ovdje stavili.Cholina_Lokica wrote:u delti u begesu nema burger house, kad se googla jediti izbacuje ovaj texaski
kod mene izbaci isti ovaj znakalica.k wrote:ma ne znam i taj hoce li bit...znak je skroz drugaciji nego ovaj koji su ovdje stavili.Cholina_Lokica wrote:u delti u begesu nema burger house, kad se googla jediti izbacuje ovaj texaski

Vezano za grijanje, Unitic nema grijanja, jer nisu placali firmi koja im je isporucivala isto, a naodno je jos u proljece `unitic raskinuo ugovor s tom firmom, ali nisu platili dugove.zonbirile wrote:----------------------------VenomousV wrote:meni je suhveli da ce se alta otvorit' 18...
eventualno 18. januara
izgleda nema ni grijanja,bar ABA3 tako piše.Unitic ne da.
na triland stranici su svi ovi...karanana wrote:a gdje ste uopste vidjeli da ce taj bilo koji "burger house" biti u alti?
jeli ima neki znak na samoj zgradi ili ste culi? gdje ste vidjeli za ovaj orijentalni fast food?
na alta.ba nema liste radnji ni restorana.
Mislim da si donekle u pravu što se tiče Beograda i Delte.Dado dijasporitus wrote:Tako sam cuo. Ne drzite me za rijec u vezi Delte. Ali siguran sam da je Burger House Beogradski a ne Teksaski.

ako se otvori tj ako im pusti grijanjejohntra wrote:hebo majku, ispade najbitnije ko će hambrugere praviti tamo...
hungry jack? otkud oni? oni su fransiza bk-a... jeli moze postojati fransiza fransize?manki wrote:Mislim da si donekle u pravu što se tiče Beograda i Delte.Dado dijasporitus wrote:Tako sam cuo. Ne drzite me za rijec u vezi Delte. Ali siguran sam da je Burger House Beogradski a ne Teksaski.
Kad odem na nic.ba i odem na whois burgerhouse.ba izbaci ovo
Tie Sosnowski je vlasnik Alte, a u opisu piše "Web prezentacija Hungry Jack-a"
E sad, u Beogradu u Delti (i na njihovoj web stranici) ima Hungry Jack, i stoji ovaj logo
Sad kakve to veze ima sa svim tim, i na šta će ličiti, Boga pitajte.
to za logo stoji, a sto se tice naziva, nas jezik prisvojne ne oznacava sa 'skaranana wrote:nije to isto.
logo nije isti, a plus ta frahshiza burger kinga se ne zove hungry jack nego hungry jack's i ima je samo u australiji.
znam, ali ako kupis licencu, moras kupiti ime u svom originalnom pisanju. sumnjam da ce se mcdonald's ako ikad dodje ovdje zvati mcdonald bez " 's ".holowey wrote:to za logo stoji, a sto se tice naziva, nas jezik prisvojne ne oznacava sa 'skaranana wrote:nije to isto.
logo nije isti, a plus ta frahshiza burger kinga se ne zove hungry jack nego hungry jack's i ima je samo u australiji.