ALTA Centar

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
BSn

#476 Re: ALTA Centar

Post by BSn »

new yorkerove ljetne majice mogu izdrzati jedno ljeto bez problema.
kosulje mogu i malo vise, kao i tole...
e sad, za nesto kvalitetniju i dugotrajniju robu se ide na neka druga mjesta, al' se i vise placa.

nego, sta ono oni zimi imaju ljetnu kolekciju? :-)
Better Man

#477 Re: ALTA Centar

Post by Better Man »

delina wrote:Čula iz prve ruke:

biće newyorker, mango, coton, waikiki od odjeće, plus još standardne boranije tipa dm, turbolimač, i taj vapiano i još neki milan od ugostiteljskog, valjda sam sva imena dobro zapamtila
Preciznije receno nece biti nista da valja!
zonbirile

#478 Re: ALTA Centar

Post by zonbirile »

eno Hame sa Vratnika dograđuje terasu,vidi se od crkve-dobro je ni otvorili nisu ,niču preinake u našem stilu.
sarajevsko_pivo

#479 Re: ALTA Centar

Post by sarajevsko_pivo »

100% se otvara Vapiano restoran :thumbup: :bih:
holowey

#480 Re: ALTA Centar

Post by holowey »

vidim ima najava za neke prodavnice, restorane, ali niko da najavi hoce li se alta otvoriti :lol:
pametolog

#481 Re: ALTA Centar

Post by pametolog »

Znacajno su ubrzali radove, jutros vidim cak tri radnika.
holowey

#482 Re: ALTA Centar

Post by holowey »

pametolog wrote:Znacajno su ubrzali radove, jutros vidim cak tri radnika.
znaci sva tri su dosla? znaci nesto se opasno sprema :lol:
Ambrozija

#483 Re: ALTA Centar

Post by Ambrozija »

Zaista kako je krenulo ne vjerujem da ce se u 2010 otvoriti, ali ko zna, znaju nasi iznenaditi...Ugl, ako se zagledate, fasada je vec pocela da porpima zutu boju na nekim djelovima!
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#484 Re: ALTA Centar

Post by Dado dijasporitus »

Better Man wrote:

biće newyorker, mango, coton, waikiki od odjeće, plus još standardne boranije tipa dm, turbolimač, i taj vapiano i još neki milan od ugostiteljskog, valjda sam sva imena dobro zapamtila
A bili fakat trebao da dodje armani ili zegna da otvori radnju da bi svi bili sretni. Nismo mi zemlja za bolje radnje jer bi u armani isli kao u zooloski vrt da parimo oci. Mislite da veliki brendovi ne kontaju da smo kokuzi. Zato i ne dolaze. Nije ni do njih ni do ALTE. Do nas je.
Only1

#485 Re: ALTA Centar

Post by Only1 »

Neznam samo kako Alta misli proci kad je Sarajevo CIty Center samo 50 metara dalje. Potpuno ce im unisti biznis.
mayab

#486 Re: ALTA Centar

Post by mayab »

Definitivno mogu uspjeti samo ako budu imali adekvatnu ponudu, dakle nesto sto drugi nema, ako to bude ono sto se prica , tj.vec vidjeno, slabe su im prognoze, konkurencija je sve veca
alibaba_i_30_godina

#487 Re: ALTA Centar

Post by alibaba_i_30_godina »

mayab wrote:Definitivno mogu uspjeti samo ako budu imali adekvatnu ponudu, dakle nesto sto drugi nema, ako to bude ono sto se prica , tj.vec vidjeno, slabe su im prognoze, konkurencija je sve veca
Kao sto vec neko gore napisa, SCC ce im biti najveci konkurent ... mislim da ce svako prije otici u SCC jer ce biti i veci a i imat ce vecu ponudu nego u Altu, a o onom Importane da ne pricam. Ja sam samo jednom bio i dosta mi. :-)
nino90

#488 Re: ALTA Centar

Post by nino90 »

mayab wrote:Definitivno mogu uspjeti samo ako budu imali adekvatnu ponudu, dakle nesto sto drugi nema, ako to bude ono sto se prica , tj.vec vidjeno, slabe su im prognoze, konkurencija je sve veca
kad nisuu stanu dovrsiti radove, kako ce biti u stanju nesto ponuditi sto drugi nemaju
pametolog

#489 Re: ALTA Centar

Post by pametolog »

Koga zanima, imat ce najvecu i najopremljeniju teretanu u Sarajevu, sa stazom za trcanje na krovu - k'o u americkim filmovima.
alibaba_i_30_godina

#490 Re: ALTA Centar

pametolog wrote:Koga zanima, imat ce najvecu i najopremljeniju teretanu u Sarajevu, sa stazom za trcanje na krovu - k'o u americkim filmovima.
:lol: :lol:

Sto ce to ometati paznju onima koji rade u Uniticovim neboderima. :lol: :lol:
Dado dijasporitus

#491 Re: ALTA Centar

NeyDan wrote:
pametolog wrote:Koga zanima, imat ce najvecu i najopremljeniju teretanu u Sarajevu, sa stazom za trcanje na krovu - k'o u americkim filmovima.

alibaba_i_30_godina

#492 Re: ALTA Centar

Dado dijasporitus wrote:
NeyDan wrote:

Bome ima i onih koji rade, radio sam i ja tamo nekoliko mjeseci. :oops: :oops:

alica.k

#493 Re: ALTA Centar

Post by alica.k »

u alti najavljuju otvorenje manga za par mjeseci (reklama u lj&z) :S mozda se fakat otvori.
breuer

#494 Re: ALTA Centar

Post by breuer »

alica.k wrote:u alti najavljuju otvorenje manga za par mjeseci (reklama u lj&z) :S mozda se fakat otvori.
waoooo

:run:
holowey

#495 Re: ALTA Centar

Post by holowey »

alica.k wrote:u alti najavljuju otvorenje manga za par mjeseci (reklama u lj&z) :S mozda se fakat otvori.
par mjeseci? znaci to bi moglo biti bilo kad za 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16...mjeseci? haj' bolje ikad nego nikad :D
alica.k

#496 Re: ALTA Centar

Post by alica.k »

ma pisao je mjesec, dal oktobar il novembar, nisam upamtila pa necu da sirim dezinformacije. ne znam samo sta ce im mango tamo, pored onolikog u ferhadiji...
Dado dijasporitus

#497 Re: ALTA Centar

Cuo sam da se taj u Ferhadiji zatvara mada mozda grijesim. Mislim da je bilo u pitanju prevelika zakupnina. Losa ekonomija i ti folovi. :oops: :dance:
SundanceKid

#498 Re: ALTA Centar

Post by SundanceKid »

Dado dijasporitus wrote:
Better Man wrote:

A bili fakat trebao da dodje armani ili zegna da otvori radnju da bi svi bili sretni. Nismo mi zemlja za bolje radnje jer bi u armani isli kao u zooloski vrt da parimo oci. Mislite da veliki brendovi ne kontaju da smo kokuzi. Zato i ne dolaze. Nije ni do njih ni do ALTE. Do nas je.
Apsolutno se slazem. Svi se preseravaju, ne valja ovaj onaj brend, pa u cemu vi hodate, gdje se vi oblacite? Svi eto ekskluziva nekakva?? Nekakve biste ko brendove, al da dodju i nabiju cijene, bili bi vakvi i nakvi, kako mogu, ovdje narod nema hljeba...

Neko kaze iznad, ne valja NY, stvari im traju 2 pranja, jednu sezonu, itd.. Gluposti! Ja imam hrpu stvari iz NYa, i sve su skoro pa nove jos uvijek, odlicno sluze. Uzmes vise stvari, pa ne nosis istu majicu svaki dan, i whola, cuda li divnog, sve ok!
manki

#499 Re: ALTA Centar

Post by manki »

Lijepo rečeno Kid. :thumbup:
Xhamy

#500 Re: ALTA Centar

Post by Xhamy »

Ima li neko insajderskih informacija da li ALTA ima neke probleme? Ne vjerujem da je u pitanju novac, mozda imaju puno vece probleme jer ne mogu da vjerujem da zbog neke gluposti ovoliko vremena odlazu otvaranje.
Post Reply