.
- respo
#376 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
a sjeca li se ko cobe mehe hordasa
cobo je mislim umro od droge za mehu ne znam al tu je valjda
-
ibizza
#377 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
procitao sam sve postove,pa me zanima...jel prije rata bilo navijaca Zelje,izgleda svi su Hordasi bili 
-
MojaMalenkost
#378 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Mi Manijaci smo bili urbani momci, znali smo se preko muzike (HC!) i mjesta izlaska (Kuk, CDA, AG, Lovac, Celtic, a Boga mi i BB).
A od "momaka sa asfalta" svi znate Đildu i Zemu. Prvi poginuo spašavajući život jednoj ranjenoj gospođi. A drugog bi uživao gledati u tučama. Zaleti se među njih 50, udaraju oni njega,a li udara i on njih.
A od "momaka sa asfalta" svi znate Đildu i Zemu. Prvi poginuo spašavajući život jednoj ranjenoj gospođi. A drugog bi uživao gledati u tučama. Zaleti se među njih 50, udaraju oni njega,a li udara i on njih.
-
irenam
#379 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Sto se tice crnog Duleta sto se druzijo sa Konjom I krepom kako sam cula od prije dva dana on je srecno ozenjen neradi trenutno ima dvije bliznakinje i sina burzer mu je stomatolog i ziva na Palama
-
MokeQc
#380 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Sjecam ih se, Mehe malo manje, a Cobo nas je redovno znao gjavit' kad bi igrali kosarke...respo wrote:a sjeca li se ko cobe mehe hordasa
Nisam znao da je umro, rahmet mu dusi.
BTW, znade li iko ikad kako je njemu pravo ime bilo.... ja ne...
- respo
#381 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
slobodan cini mi se
-
MokeQc
#382 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
pokoj mu dusi.. fakat mu nikad nisam znao ni ime ni vjeru... valjda je i to simptomaticno za SA
- ecstase
#383 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
DZONPI wrote:Haj fala bogu nek je ziv.Uf dje se sjeti Nune znam je i ja dobro i sjecam se njih dvoje koda je to juce bilo.Cuo sam da je Droga umro.Sta radi mali Campo iz Dobrinje,mislim mali a sad mu je skoro petobanka.Dobra je to raja bila.Evo ja sad nesto kontam gdje moja ekipa zavrsi.Dvojica zijanila,a ostali ima ih i po Americi,jedan u Norveskoj,Holandija pa eto nekad se nadjemo malo se sjetimo tih rokerskih mjesta,desavanja.Samo mi jos jedna faca fali sa Grbavice nadimak mu Faki kazu da je sad Taxista,moracu ga malo potrazit bio je specificna faca ala Jan Gilan.
Campo celavi?
-
suspect_zero
#384 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
respo wrote:slobodan cini mi se
Mislim da se zvao Bogdan.
- Nekako s proljeća
#385 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
MojaMalenkost wrote:Mi Manijaci smo bili urbani momci, znali smo se preko muzike (HC!) i mjesta izlaska (Kuk, CDA, AG, Lovac, Celtic, a Boga mi i BB).![]()

Zemir

- Nekako s proljeća
- dobar_ti?
#387 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Jao Campine slike, prejako
Nisam ga vidio godinama.
- ecstase
#388 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
ma i njega su godine dobro potklesale a i na zivcima je malo popustiodobar_ti? wrote:Jao Campine slike, prejakoNisam ga vidio godinama.
- Chisum
#389 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Eki dobre slibe...Nekako s proljeća wrote:MojaMalenkost wrote:Mi Manijaci smo bili urbani momci, znali smo se preko muzike (HC!) i mjesta izlaska (Kuk, CDA, AG, Lovac, Celtic, a Boga mi i BB).![]()
A od "momaka sa asfalta" svi znate Đildu i Zemu. Prvi poginuo spašavajući život jednoj ranjenoj gospođi. A drugog bi uživao gledati u tučama. Zaleti se među njih 50, udaraju oni njega,a li udara i on njih.![]()
Zemir
Zemu i danas cesto sretnem, doduse ne tako cesto kao nekada, ali zna da izleti... Neko bi rek'o da je dos'o tobe, promijenio se, ali, ja kakvog ga znam od prije rata - takav je i danas.
Cistokrvni sarajevski mangup, s mudima do poda i nazad... a to sto s vremena na vrijeme proseta bradu Carsijom, baci selam umjesto pozdrava, to moze prevariti neke...
Naravno, nije moje da se brinem, ali sto se strumpfova tice i njihove tribine, pogibijom VELIKOG covjeka i heroja, Djilde, Allahrahmetile, te odlaskom Zeme i slicnih izgubili su jako, jako puno.
I sa nase su strane mnogi odlazili, na ovaj ili onaj nacin, ali ipak mislim da smo uvijek imali mnogo jacu ekipu i mnogo veci fond, sto budala, sto "dobre" raje...
Drzimo se asfalta, poznatih lica, prica iz mahale i komsiluka.
- respo
#390 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
slobodan 100%suspect_zero wrote:respo wrote:slobodan cini mi se
Mislim da se zvao Bogdan.
- Edin H.
#391 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Sta je sa onim bandom Horde Zla?
Jesu li jos aktivni?
Koji su ono antisluhisti bili
Jesu li jos aktivni?
-
DZONPI
#392 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Fala buraz na slici,eto Haseta nisam vidio 15 kuka al pozno sam ga odma.Jel ono u sredini onaj sa bjelom majicom rahmetli droga,cini mi se da je on.Ako imas jos koju fotku nabaci.
-
barby02
#393 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Je l` ono Dado lupa u dobos ? aaaaaaa Campe, sto je kilica nabacio, masala
Na onoj kolektivnoj vidim da su u elementu al sam ja malo posenilila pa mi je poznat Hase i onaj uadnji plavi sto je zagrizao stagod. . Sta je sa Dinom, znam da se u ratu okrenuo vjeri. . . Nana? Sta je sa njom?
- Chisum
#394 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Eki Cenga i VHZ antisluhisti?Edin H. wrote:Sta je sa onim bandom Horde Zla?![]()
![]()
![]()
Jesu li jos aktivni?![]()
Haveru, mi kad smo imali svoj bend vi ste jos uvijek furali Vajtu i lomili ga u struku uz melodije Nede Ukraden
-
(ne)forumas
#395 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Ako misliš na Dinu metalca s čvile koji se motao po Skenderiji - Artu u ratu se okrenuo i ostao je i dan danas okrenut prema Mekibarby02 wrote:Sta je sa Dinom, znam da se u ratu okrenuo vjeri. . .
- HAVANA
#396 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Brada do pupka,živi u gladnom polju,prodaje one cd-e sa onim babarogama iz čečenije...na onom istom platou... 
- Edin H.
#397 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Chisum wrote:Eki Cenga i VHZ antisluhisti?Edin H. wrote:Sta je sa onim bandom Horde Zla?![]()
![]()
![]()
Jesu li jos aktivni?![]()
Koji su ono antisluhisti bili![]()
Haveru, mi kad smo imali svoj bend vi ste jos uvijek furali Vajtu i lomili ga u struku uz melodije Nede Ukraden
Mislim
A moze li stariji band, ali novija stvar
-
Saca
#398 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Eheee, u minuti ste me vratili za nekih (samo) 25-30 godina.....nije moguce da ima...uh. Al' nesto kontam, taj period nebi dala ni za brdo karamela 
-
Saca
#399 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
......pa reko da ponovim pitanje:
Niko meni ne odgovori........zna li ko Batu, stanovo na Visnjiku nekad davno, davno bio dobar sa Brnetom, preselio negdje ono '89-te u Vogoscu, visok, duga kosa, plave oci itd. Sta se desilo s njim?
Niko meni ne odgovori........zna li ko Batu, stanovo na Visnjiku nekad davno, davno bio dobar sa Brnetom, preselio negdje ono '89-te u Vogoscu, visok, duga kosa, plave oci itd. Sta se desilo s njim?
-
Dacha od Bosne
#400 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Samo da pozdravim sve...posebno ovog momka sa nikom "nekako s proljeća"...ne znam da li se poznajemo...ja sam 67-mo godište...nadimak Pinci...veliki dio mladosti proveo na platou (Kaktus) i Zvezdinim utakmicama.
da li neko zna šta je sa momkom koji se zvao Zlaja (bio sa Mahirom - horde zla)...načuo sam da je umro, ali nije sigurna info...bio je debelo navučen...išli smo zajedno u srednju (mašinska kod muzeja). Pošto nisam čitao prvih 15-tak stranice možda ću se ponoviti...zna li neko šta je sa Batom (Nerminom) iz Kaktusa...Džeger je u Italiji. A sa one slike (nekako s proljeća)...gdje je Eldar? Je li živ? Iz Rocka-a sam u kontaktu sa Suzanom i Milanom i Kemom (Nataša
). Znam da je Pribi umro.
Eto...da ne dužim više...veliki pozdrav.
edit: Brne nije bio delija. U to vrijeme se mnogo ljudi nakačilo u tu sarajevsku skupinu iz ko zna kojih razloga.
da li neko zna šta je sa momkom koji se zvao Zlaja (bio sa Mahirom - horde zla)...načuo sam da je umro, ali nije sigurna info...bio je debelo navučen...išli smo zajedno u srednju (mašinska kod muzeja). Pošto nisam čitao prvih 15-tak stranice možda ću se ponoviti...zna li neko šta je sa Batom (Nerminom) iz Kaktusa...Džeger je u Italiji. A sa one slike (nekako s proljeća)...gdje je Eldar? Je li živ? Iz Rocka-a sam u kontaktu sa Suzanom i Milanom i Kemom (Nataša
Eto...da ne dužim više...veliki pozdrav.
edit: Brne nije bio delija. U to vrijeme se mnogo ljudi nakačilo u tu sarajevsku skupinu iz ko zna kojih razloga.
Last edited by Dacha od Bosne on 14/12/2009 20:03, edited 1 time in total.