Žive u Srbiji (uglavnom u Vojvodini) ali su skoro svi, ili svi bez "skoro", rodom iz Slavonije, gdje je i nastala ta jedinica, prvobitno da čuvaju tamošnje izvore nafte.normala brate wrote:julisiz es grant wrote:Nemaju nikakve. Dječak sa šibicama je pogrešnog čovjeka, koji nema veze sa Sarajevom, ubacio u temu (ne svojom krivicom, pogrešno je imenovan na videu) i ja sam podastro dokaze da to nije taj.Pitar sa Kariba wrote:I kakve oni veze imaju sa temom?
Takvih je uglavnom bruku, a što se tice Škorpiona znam da su rekli da su svi iz Srbije.
.
-
julisiz es grant
#2576 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
-
normala brate
#2577 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Jebote i da nikad nisu pomislili naši da regrutuju najbolje vojnike koji bi likvidirali likove poput njih ala Mossad i nacisti..
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#2578 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
@julisiz es grant nije se na tebe odnosilo.normala brate wrote:Kimun tkz jedan od vođa Hordi?Pitar sa Kariba wrote:I kakve oni veze imaju sa temom?
Da li je on u istom rangu da ga navedeš s dvojicom cela ili si to reda radi napisao jer ti je nick pitar s kariba?
Kakav ba Kimun, gdje ces njega u istu recenicu sa Celom.
Postavljaju slike nekakvih papcica, kao svako ko se smrkne zajebani momak sa Sa asfalta. Eto kol`ko razumiju...
Ma i ja sam gori....
-
normala brate
#2579 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Pitanje je koliko vas uopšte ima s toliko godina u guzici da raspravljate o tim stvarima, a pogotovo je pitanje ko je kakav bio prije tog rata pa da zna ko su ti momci s asfalta..Pitar sa Kariba wrote:@julisiz es grant nije se na tebe odnosilo.normala brate wrote:Kimun tkz jedan od vođa Hordi?Pitar sa Kariba wrote:I kakve oni veze imaju sa temom?
Da li je on u istom rangu da ga navedeš s dvojicom cela ili si to reda radi napisao jer ti je nick pitar s kariba?
Kakav ba Kimun, gdje ces njega u istu recenicu sa Celom.Nit` je Kimun hrsuz.
Postavljaju slike nekakvih papcica, kao svako ko se smrkne zajebani momak sa Sa asfalta. Eto kol`ko razumiju...
Ma i ja sam gori....
Šta ja znam nekako mi je kimun unikatan nadimak mislio sam da je on..
- Pitar sa Kariba
#2580 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
@normala brate izvini, nisam razumio tvoje post. Nisam ga shvatio kao pitanje.
Ma Kimun nije ni bezveze, jbg rodjen sa zecijom usnom i cijeli zivot trpio zajebanciju zbog toga pa je uvijek "narogusen". A i nije bas "mali". Al nije od ove fele.. Iako se uvijek tu vrtio.
Ma Kimun nije ni bezveze, jbg rodjen sa zecijom usnom i cijeli zivot trpio zajebanciju zbog toga pa je uvijek "narogusen". A i nije bas "mali". Al nije od ove fele.. Iako se uvijek tu vrtio.
-
normala brate
#2581 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Da li se valjala ova standardna droga prije rata trava, spid i to ili su artani kako sam cuo bili glavna atrakcija?Pitar sa Kariba wrote:@normala brate izvini, nisam razumio tvoje post. Nisam ga shvatio kao pitanje.
Inace zvali su ih tako po Ertanu s vratnika jel tako?
Kakav se on kotirao?
Znam covjeka dugo, mislim znam 92 sam dobar prema meni uvijek bio
-
julisiz es grant
#2582 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Tablete se zvale Artan, jeboga tinormala brate wrote:Da li se valjala ova standardna droga prije rata trava, spid i to ili su artani kako sam cuo bili glavna atrakcija?Pitar sa Kariba wrote:@normala brate izvini, nisam razumio tvoje post. Nisam ga shvatio kao pitanje.
Inace zvali su ih tako po Ertanu s vratnika jel tako?
Kakav se on kotirao?
Znam covjeka dugo, mislim znam 92 sam dobar prema meni uvijek bio
-
normala brate
#2583 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Znam ba loše se izrazio 
A znaš li da ih je on valjao?
A znaš li da ih je on valjao?
- Edin H.
- duga puska
#2585 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Ertan bojs, komon

-
normala brate
#2586 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
duga puska wrote:Ertan bojs, komon![]()
![]()
Šta bi ovo trebalo znaciti?
Tačnije sad sam se sjetio njega su zvali ertan upravo jer je valjao artane..
- duga puska
#2587 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Zaboravi,ja ga mazno a po forumu skacem. Inace prije rata samo haš i trava,nista hemijanormala brate wrote:duga puska wrote:Ertan bojs, komon![]()
![]()
-
normala brate
#2588 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Kako te opali artan brzina ili ?duga puska wrote:Zaboravi,ja ga mazno a po forumu skacem. Inace prije rata samo haš i trava,nista hemijanormala brate wrote:duga puska wrote:Ertan bojs, komon![]()
![]()
- duga puska
#2589 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Nemam pojma brate
, samo alkoholizam,zeljasta materija koja asocira na šejtanluk i rijetko Maroko prodjekt. Uvijek se vodilo računa o zdravlju. Mlados-ludos 
-
normala brate
#2590 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
A ti ga nageo dobrila ti ja ovdje pokušavam naci neke odgovore..duga puska wrote:Nemam pojma brate, samo alkoholizam,zeljasta materija koja asocira na šejtanluk i rijetko Maroko prodjekt. Uvijek se vodilo računa o zdravlju. Mlados-ludos
Samo uživaj
- duga puska
#2591 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Ne znam koje tacno odgovore ovdje trazis, ali Kimuna i Cele stavljati u istu rečenicu je neozbiljno.normala brate wrote:A ti ga nageo dobrila ti ja ovdje pokušavam naci neke odgovore..duga puska wrote:Nemam pojma brate, samo alkoholizam,zeljasta materija koja asocira na šejtanluk i rijetko Maroko prodjekt. Uvijek se vodilo računa o zdravlju. Mlados-ludos
Samo uživaj![]()
Za ostalo zivio, ja odoh poslom.
-
normala brate
#2592 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Za Ertana s vratnika su govorili da je bio jedan od tih momaka s sarajevskog asfalta ertan su ga poceli zvati jer je prodavao te artane tablete prije rata..duga puska wrote:Ne znam koje tacno odgovore ovdje trazis, ali Kimuna i Cele stavljati u istu rečenicu je neozbiljno.normala brate wrote:A ti ga nageo dobrila ti ja ovdje pokušavam naci neke odgovore..duga puska wrote:Nemam pojma brate, samo alkoholizam,zeljasta materija koja asocira na šejtanluk i rijetko Maroko prodjekt. Uvijek se vodilo računa o zdravlju. Mlados-ludos
Samo uživaj![]()
Za ostalo zivio, ja odoh poslom.
Što se tice kimuna to je loša komunikacija ja pogriješio mislio da pitar prica o kimunu s sjevera ocigledno neko drugi..
- duga puska
#2593 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
A ti ga nageo dobrila ti ja ovdje pokušavam naci neke odgovore..
Samo uživaj
[/quote]
Ne znam koje tacno odgovore ovdje trazis, ali Kimuna i Cele stavljati u istu rečenicu je neozbiljno.
Za ostalo zivio, ja odoh poslom.[/quote]
Za Ertana s vratnika su govorili da je bio jedan od tih momaka s sarajevskog asfalta ertan su ga poceli zvati jer je prodavao te artane tablete prije rata..
Što se tice kimuna to je loša komunikacija ja pogriješio mislio da pitar prica o kimunu s sjevera ocigledno neko drugi..[/quote]
brate samo jedan kimun ima.bio je prije rata jedan od vidjenijih hordasa.znao se on i prije i poslije rata popeti sporadicno na stangu.zecija usna, njanjajvo...u ratu bio kod juke, poslije rata nekoliko godina ga jedno vrijeme nije bilo u bosni, u zadnje vrijeme zna doci na utakmice sarajeva, vidjao ga po ggradu.bilo nekih optuznica iz rata za njega...nema koji drugi biti.
Samo uživaj
Ne znam koje tacno odgovore ovdje trazis, ali Kimuna i Cele stavljati u istu rečenicu je neozbiljno.
Za Ertana s vratnika su govorili da je bio jedan od tih momaka s sarajevskog asfalta ertan su ga poceli zvati jer je prodavao te artane tablete prije rata..
Što se tice kimuna to je loša komunikacija ja pogriješio mislio da pitar prica o kimunu s sjevera ocigledno neko drugi..[/quote]
brate samo jedan kimun ima.bio je prije rata jedan od vidjenijih hordasa.znao se on i prije i poslije rata popeti sporadicno na stangu.zecija usna, njanjajvo...u ratu bio kod juke, poslije rata nekoliko godina ga jedno vrijeme nije bilo u bosni, u zadnje vrijeme zna doci na utakmice sarajeva, vidjao ga po ggradu.bilo nekih optuznica iz rata za njega...nema koji drugi biti.
-
normala brate
#2594 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Ne znam koje tacno odgovore ovdje trazis, ali Kimuna i Cele stavljati u istu rečenicu je neozbiljno.duga puska wrote:A ti ga nageo dobrila ti ja ovdje pokušavam naci neke odgovore..
Samo uživaj![]()
brate samo jedan kimun ima.bio je prije rata jedan od vidjenijih hordasa.znao se on i prije i poslije rata popeti sporadicno na stangu.zecija usna, njanjajvo...u ratu bio kod juke, poslije rata nekoliko godina ga jedno vrijeme nije bilo u bosni, u zadnje vrijeme zna doci na utakmice sarajeva, vidjao ga po ggradu.bilo nekih optuznica iz rata za njega...nema koji drugi biti.[/quote]
Eh treba pitati pitara s kariba na koga je mislio kad je napisao kimun
- duga puska
#2595 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Treba i spavati, dockan je. 
-
Sociolog
#2596 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Vitomir Martic ,gostujuci kod Marica u golom zivotu ,rece da je jedan od najjacih pljackasa banaka u Svedskoj,neki poznanik njegov iz Sa,koji je bio odlican student gradjevine/arhitekture
Kako niko od ove raje nije puno cuo o Vitomiru Marticu,napisao je par knjiga i dobio velike nagrade na ozbiljnim knjizevnim manifestacijama,koje cak nazalost ni Karasan nije dobio,a nikad nije napravio promociju u svom gradu
Kako niko od ove raje nije puno cuo o Vitomiru Marticu,napisao je par knjiga i dobio velike nagrade na ozbiljnim knjizevnim manifestacijama,koje cak nazalost ni Karasan nije dobio,a nikad nije napravio promociju u svom gradu
- Pitar sa Kariba
#2597 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Pa jedan je Kimun, samo nije on zestok momak. Osim ako su kriteriji " hoce ukrast' ". I nista spid, moSa artan, parkopan, trava i shit.
Bilo je i prave gudre ali slabo je to ko ganjao, do pred samu agresiju onda je bas bum bio teskih droga. Sreca zarati se. Ertanu je pravo ime Ertan
A Artan je proizvod HTF iz Vrsca. Domaci (veliki), mali su se "uvozili" iz Italije.
A Artan je proizvod HTF iz Vrsca. Domaci (veliki), mali su se "uvozili" iz Italije.
- HAVANA
#2598 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
- uglavnomja
#2599 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Pitar sa Kariba wrote:I kakve oni veze imaju sa temom?
de ba popustite malo vise
vi koji niste zivjeli tada u sarajevu (mozda niste bili ni rodjeni), a ni sada
i koji ne mozete da skontate da tema nije velicinje kretena nego iznosenje cinjenica
ti ljudi su obiljezili jedan istorijski period zivota u sarajevu
a izgleda da neke vise boli sto nisu iz sarajeva nego sta se prica o kriminalcima
pa se svaka prica svode na kraju na cetnike, na crkvu i dzamiju ...
e pa ni crkva ni dzamija nisu bile zanimljive dok ih alija i ostali nisu ubacili u pricu, kao uslov "napredovanja"
a sve u svemu svi mi koji smo ih znali licno, povrsno ili samo iz vidjenja, po imenu ... smo prezivjeli
dzaba vam sve slike, glupavi clanci, rekla kazala price ... ubacivanje rata u temu koja se zove "prije rata" , likova koji sarajevo ni vidjeli nisu ...
- muha_sa
#2600 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
dok vas citam tek tad skontam kolko sam star