Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HAVANA wrote:Dje ste rsuzi?
Koji je onaj debeli,to je drugi jel? Sjecam se jednog kad sam konobariso u piramidi,vazda je sjedio za onim stolicem na podesu do vrata...Cak mi je jednom ispala casa i uprska ga,cini mi se da je on bio,il drugi nakav jeben...reko sace mi jebat mater al nije.
Novak--stariji buraz
dobro si prošo koji je on belajsuz bio, pobit se ko napit se vode
HAVANA wrote:Dje ste rsuzi?
Koji je onaj debeli,to je drugi jel? Sjecam se jednog kad sam konobariso u piramidi,vazda je sjedio za onim stolicem na podesu do vrata...Cak mi je jednom ispala casa i uprska ga,cini mi se da je on bio,il drugi nakav jeben...reko sace mi jebat mater al nije.
Novak--stariji buraz
dobro si prošo koji je on belajsuz bio, pobit se ko napit se vode
Sta ce se bolan sa mnom bit,meni 18 bilo a on ko regal
Koje je Juka bio godište? Do rata nikad nisam ni čula za njega a išla sam u drugu gimnaziju, po logici bi trebala znati za njega, bar da postoji.. zato pitam koje je godište?
I gdje je zaista odrastao? Kažu u Sutjesci, a u filmu o Admiri i Bošku izgleda na Koševskom?
Neznam jel iko spominjao Hastora sa Alipasina.Ziva legenda lud dobar zao šta je sve on proso u životu serija bi se mogla Napravit.Cuvena tuča sa potomcima dolazi navečer u naselje sav zamotan kaže sto me previše ja samo čekao treba na Skenderiji našoj se na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.imo je mislim 5 žena ma frajer Hapsite nikad dosadno vazda nešto izbaci.Sad se fol smirio ona standardna godine učinile svoje.
Sarajmen wrote:Sa ovim pitomcima (učenici neke od vojno-policijskih škola) je redovno bilo marisane , baš tu na području Skenderije. Gdje je današnji Koloseum je bila diskoteka , ''Boa'' se zvala , i mahom je tu izlazila mlađa raja. Naravno, uglavnom je konflikt bio oko djevojaka koje bi oni ''mezili'' i išli korak dalje... a nerijetko je bilo i ''malog Nurku šaljemo, da ga gurne neko...
Najveca ikada zapamcena marisana sa tadasnjimpitomcima je bila na podrucju danasnjeg hepoka na čv. Muha ti moze podrobnije o tome...
Jel ono bio Zahro, kako li iz suterena mog haustora. Ha Muha?
debela wrote:nesto kontam, zasto se uvijek sjecamo kojekakvih manjih i vecih budala
Vrlo jednostavno. Te su budale nama djeci bili idoli, i u nasim ocima su bili cool. Naravno da kada imas 8-10 godina, nece ti idoli biti neki nacitani intelektualci, ili neke dobrice, nego "opasni tipovi".
Ima li neki razlog što su pitomci svima bili mušterije? Puno su se kurčili, "štaš' ti u mom gradu?" stav ili generalno mržnja prema autoritetu pa da ih se nagazi dok se ima prilika?
mefistofilis wrote:ne znam gdje da pitam pa cu ovdje
nesto me zainteresovalo.
na klipu juka samara svog pripadnika (vidi se po "akreditaciji")...sta se ovdje tacno desava?
Ma ništa.... Učinilo se GENERALU da mu je pripadnik petokolonaš i da je dojavio četnicima lokaciju na koju je trebalo da ispale granate. Granate su ispaljene. Granate su pale i roknule. Onda je GENERAL malo isljeđivao potencijalnog "petokolonaša"...
mefistofilis wrote:ne znam gdje da pitam pa cu ovdje
nesto me zainteresovalo.
na klipu juka samara svog pripadnika (vidi se po "akreditaciji")...sta se ovdje tacno desava?
Ma ništa.... Učinilo se GENERALU da mu je pripadnik petokolonaš i da je dojavio četnicima lokaciju na koju je trebalo da ispale granate. Granate su ispaljene. Granate su pale i roknule. Onda je GENERAL malo isljeđivao potencijalnog "petokolonaša"...
Gsjw mu je onaj Chevrolet sto je odradio iz one prodavnice pored Sarajke, pa se vozao ko pasha , kakva je ovo kanta?