..................
- pesimist
#1 ..................
.....
...
...
...
...
...
...
...
...
Last edited by pesimist on 29/10/2016 20:57, edited 2 times in total.
-
shandrprcSA
-
Ljuba Moljac
#3 Re: vodopad skakavac
imas temu na prirodi i ekologiji.pesimist wrote:e raja mozel pomoc mala? E ovako posto nisam nikad bio na skakavcu imam par pitanja za vas...kakav je put do skakavca,dal se moze autom i gdje se moze ostaviti auto i jel sigurno mislim od kradja i slicno?Imal makadamai sl?Koliko to sve vremenski traje ?
I ako neko moze da mi detaljno objasni kuda da idem kad dodjem do pionirske(Znam da se prodje pionirska i idem uzbrdo) gdje dalje ?
HVALA UNAPRIJED I IZVINJAVAM SE AKO SAM PEGLATIVAN MALO AL HITNO SU MI POTREBNE OVE INFORMACIJE!
HVALA HVALA HVALAAAAAAAAAAAAAAAAA SVIMAA
autom mozes sve do ulaza u zasticeno podrucije, onda desetak-petnaest minuta hoda. ali jebo koristenje auta za tako nesto. planinarska tura ide od nahoreva, ili jos bolje preko cavljaka i bukovika...
- pesimist
#4 Re: vodopad skakavac
mene zanima kakav je put do tog ulaza i kako izgleda to mjesto gdje se ostavlja auto ?Ljuba Moljac wrote:imas temu na prirodi i ekologiji.pesimist wrote:e raja mozel pomoc mala? E ovako posto nisam nikad bio na skakavcu imam par pitanja za vas...kakav je put do skakavca,dal se moze autom i gdje se moze ostaviti auto i jel sigurno mislim od kradja i slicno?Imal makadamai sl?Koliko to sve vremenski traje ?
I ako neko moze da mi detaljno objasni kuda da idem kad dodjem do pionirske(Znam da se prodje pionirska i idem uzbrdo) gdje dalje ?
HVALA UNAPRIJED I IZVINJAVAM SE AKO SAM PEGLATIVAN MALO AL HITNO SU MI POTREBNE OVE INFORMACIJE!
HVALA HVALA HVALAAAAAAAAAAAAAAAAA SVIMAA
autom mozes sve do ulaza u zasticeno podrucije, onda desetak-petnaest minuta hoda. ali jebo koristenje auta za tako nesto. planinarska tura ide od nahoreva, ili jos bolje preko cavljaka i bukovika...
- drunken tiger
#5 Re: vodopad skakavac
možeš auto parkirati pravo iznad vodopada. Na samoj ivici!!
- Ironman1921
#6 Re: brisnje teme
Možemo od ove teme napraviti mjesto gdje ćemo stavljati teme za koje se smatra da bi trebale biti obrisane ili zaključane.
Forum je velik,puno je spama,nepreglednost je velika,svašta stoji od vijeka vijekova ovdje,može se srediti forum drama.
Forum je velik,puno je spama,nepreglednost je velika,svašta stoji od vijeka vijekova ovdje,može se srediti forum drama.
- Ironman1921
- akcid
#8 Re: vodopad skakavac
Planiram dovesti auto ispod vodopada, iskoristio bih tu vodu za pranje auta - pomjerim ga pod vodu prije pjene i poslije ponovo na ispiranje. Kojim putem da dovezem auto ispod vodopada Skakavac?drunken tiger wrote:možeš auto parkirati pravo iznad vodopada. Na samoj ivici!!
- insomnia78
#9 Re: brisnje teme
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Edin H.
#10 Re: vodopad skakavac
akcid wrote:Planiram dovesti auto ispod vodopada, iskoristio bih tu vodu za pranje auta - pomjerim ga pod vodu prije pjene i poslije ponovo na ispiranje. Kojim putem da dovezem auto ispod vodopada Skakavac?drunken tiger wrote:možeš auto parkirati pravo iznad vodopada. Na samoj ivici!!
- sorcerer
#11 Re: brisnje teme
samo nemoj fairy koristiti zapjenices sve naokolo 
- akcid
#12 Re: brisnje teme
sorcerer wrote:samo nemoj fairy koristiti zapjenices sve naokolo
Ima u Kaćunima kod one braće dobrih deterdženata, 'em hobro peru, em' miriše i priroda od njih
- sorcerer
#13 Re: brisnje teme
ma podaleko je ici tamo u nabavku,jedino ako imaju neki istureni stand ovdje u sarajevu ...mozda u poThodniku u ferhadiji

- Ironman1921
#14 Re: brisnje teme
Vidim već su moderatori počeli zaključavati neke stare teme na košarkaškom pdf-u,samo.nastavite,možete i ovdje ubaciti par linkova tema koje trebaju biti obrisane ili zaključane.