..................

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pesimist

#1 ..................

Post by pesimist »

.....
...
...
...
...
Last edited by pesimist on 29/10/2016 20:57, edited 2 times in total.
Ljuba Moljac

#3 Re: vodopad skakavac

Post by Ljuba Moljac »

pesimist wrote:e raja mozel pomoc mala? E ovako posto nisam nikad bio na skakavcu imam par pitanja za vas...kakav je put do skakavca,dal se moze autom i gdje se moze ostaviti auto i jel sigurno mislim od kradja i slicno?Imal makadamai sl?Koliko to sve vremenski traje ?

I ako neko moze da mi detaljno objasni kuda da idem kad dodjem do pionirske(Znam da se prodje pionirska i idem uzbrdo) gdje dalje ?

HVALA UNAPRIJED I IZVINJAVAM SE AKO SAM PEGLATIVAN MALO AL HITNO SU MI POTREBNE OVE INFORMACIJE!

HVALA HVALA HVALAAAAAAAAAAAAAAAAA SVIMAA
imas temu na prirodi i ekologiji.
autom mozes sve do ulaza u zasticeno podrucije, onda desetak-petnaest minuta hoda. ali jebo koristenje auta za tako nesto. planinarska tura ide od nahoreva, ili jos bolje preko cavljaka i bukovika...
pesimist

#4 Re: vodopad skakavac

Post by pesimist »

Ljuba Moljac wrote:
pesimist wrote:e raja mozel pomoc mala? E ovako posto nisam nikad bio na skakavcu imam par pitanja za vas...kakav je put do skakavca,dal se moze autom i gdje se moze ostaviti auto i jel sigurno mislim od kradja i slicno?Imal makadamai sl?Koliko to sve vremenski traje ?

I ako neko moze da mi detaljno objasni kuda da idem kad dodjem do pionirske(Znam da se prodje pionirska i idem uzbrdo) gdje dalje ?

HVALA UNAPRIJED I IZVINJAVAM SE AKO SAM PEGLATIVAN MALO AL HITNO SU MI POTREBNE OVE INFORMACIJE!

HVALA HVALA HVALAAAAAAAAAAAAAAAAA SVIMAA
imas temu na prirodi i ekologiji.
autom mozes sve do ulaza u zasticeno podrucije, onda desetak-petnaest minuta hoda. ali jebo koristenje auta za tako nesto. planinarska tura ide od nahoreva, ili jos bolje preko cavljaka i bukovika...
mene zanima kakav je put do tog ulaza i kako izgleda to mjesto gdje se ostavlja auto ?
drunken tiger

#5 Re: vodopad skakavac

Post by drunken tiger »

možeš auto parkirati pravo iznad vodopada. Na samoj ivici!!
Ironman1921

#6 Re: brisnje teme

Post by Ironman1921 »

Možemo od ove teme napraviti mjesto gdje ćemo stavljati teme za koje se smatra da bi trebale biti obrisane ili zaključane.
Forum je velik,puno je spama,nepreglednost je velika,svašta stoji od vijeka vijekova ovdje,može se srediti forum drama.
Ironman1921

#7 Re: brisnje teme

Post by Ironman1921 »

.
akcid

#8 Re: vodopad skakavac

Post by akcid »

drunken tiger wrote:možeš auto parkirati pravo iznad vodopada. Na samoj ivici!!
Planiram dovesti auto ispod vodopada, iskoristio bih tu vodu za pranje auta - pomjerim ga pod vodu prije pjene i poslije ponovo na ispiranje. Kojim putem da dovezem auto ispod vodopada Skakavac?
insomnia78

#9 Re: brisnje teme

Post by insomnia78 »

:D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Edin H.

#10 Re: vodopad skakavac

Post by Edin H. »

akcid wrote:
drunken tiger wrote:možeš auto parkirati pravo iznad vodopada. Na samoj ivici!!
Planiram dovesti auto ispod vodopada, iskoristio bih tu vodu za pranje auta - pomjerim ga pod vodu prije pjene i poslije ponovo na ispiranje. Kojim putem da dovezem auto ispod vodopada Skakavac?
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
sorcerer

#11 Re: brisnje teme

Post by sorcerer »

samo nemoj fairy koristiti zapjenices sve naokolo :D
akcid

#12 Re: brisnje teme

Post by akcid »

sorcerer wrote:samo nemoj fairy koristiti zapjenices sve naokolo :D

Ima u Kaćunima kod one braće dobrih deterdženata, 'em hobro peru, em' miriše i priroda od njih
sorcerer

#13 Re: brisnje teme

Post by sorcerer »

ma podaleko je ici tamo u nabavku,jedino ako imaju neki istureni stand ovdje u sarajevu ...mozda u poThodniku u ferhadiji :lol: :lol:
Ironman1921

#14 Re: brisnje teme

Post by Ironman1921 »

Vidim već su moderatori počeli zaključavati neke stare teme na košarkaškom pdf-u,samo.nastavite,možete i ovdje ubaciti par linkova tema koje trebaju biti obrisane ili zaključane.
Post Reply