Sarajevo Construction
- O'zone
- Globalni moderator
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2352 Re: Sarajevo Construction
Je li se to fakat pocinje graditi ona nebodercina?O'zone wrote:Iselio AMKO skaldišta iza Hitne pomoći ostaje još RamaGlass pa da se neboder počne praviti
- O'zone
- Globalni moderator
#2353 Re: RE: Re: Sarajevo Construction
Pa u svim je planovima, jedino Rama glass/HANO nešto navodno prave probleme ali ljudi imaju ogroman postrojenja i mašine treba napraviti hale za to ako/kad se bude selilo_BataZiv_0809 wrote:Je li se to fakat pocinje graditi ona nebodercina?O'zone wrote:Iselio AMKO skaldišta iza Hitne pomoći ostaje još RamaGlass pa da se neboder počne praviti
Poslato sa radnog mjesta...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2354 Re: RE: Re: Sarajevo Construction
Znam da se spore oko toga. Nije mi jasno kako je moguce da se utrpa onolika zgrada, a da se ne rusi onaj mali buvljak niti ta ganjc nova Hano zgradaO'zone wrote:Pa u svim je planovima, jedino Rama glass/HANO nešto navodno prave probleme ali ljudi imaju ogroman postrojenja i mašine treba napraviti hale za to ako/kad se bude selilo_BataZiv_0809 wrote:Je li se to fakat pocinje graditi ona nebodercina?O'zone wrote:Iselio AMKO skaldišta iza Hitne pomoći ostaje još RamaGlass pa da se neboder počne praviti
- O'zone
- Globalni moderator
#2355 Re: RE: Re: RE: Re: Sarajevo Construction
Vidjet ćemo [emoji1]_BataZiv_0809 wrote:Znam da se spore oko toga. Nije mi jasno kako je moguce da se utrpa onolika zgrada, a da se ne rusi onaj mali buvljak niti ta ganjc nova Hano zgradaO'zone wrote:Pa u svim je planovima, jedino Rama glass/HANO nešto navodno prave probleme ali ljudi imaju ogroman postrojenja i mašine treba napraviti hale za to ako/kad se bude selilo_BataZiv_0809 wrote: Je li se to fakat pocinje graditi ona nebodercina?
-
ins
#2356 Re: RE: Re: Sarajevo Construction
RamaGlass je napravio dva ogromna objekta u Vlakovu, tamo seleO'zone wrote:Pa u svim je planovima, jedino Rama glass/HANO nešto navodno prave probleme ali ljudi imaju ogroman postrojenja i mašine treba napraviti hale za to ako/kad se bude selilo_BataZiv_0809 wrote:Je li se to fakat pocinje graditi ona nebodercina?O'zone wrote:Iselio AMKO skaldišta iza Hitne pomoći ostaje još RamaGlass pa da se neboder počne praviti
Evo ih na snimku iz 2015 http://wikimapia.org/#lang=en&lat=43.86 ... 6&z=18&m=b
-
Dzontra_Volta
#2357 Re: Sarajevo Construction
Ramaglas i Hano objekti nemaju veze sa izgradnjom ovog tornja. On se gradi na mjestu amkovih hala i skladišta od Exclusiva.
-
mario001
#2358 Re: Sarajevo Construction
Nemaju sa gradnjom ali su sporili kao komsijeDzontra_Volta wrote:Ramaglas i Hano objekti nemaju veze sa izgradnjom ovog tornja. On se gradi na mjestu amkovih hala i skladišta od Exclusiva.
-
Nepass
#2359 Re: Sarajevo Construction
Hu iz duljevic?Black swan wrote:izmedju hotela bosna i sare kod terminala ogradilo parking
duljevic izvodzac
Pravi po citavom sarajevu
Kako sam skontao svi radnici su sandzak trans
-
Nepass
#2360 Re: Sarajevo Construction
To ono od 26 spratova sto su reklamirali? Kad to sve ujutro krene na posao_BataZiv_0809 wrote:Je li se to fakat pocinje graditi ona nebodercina?O'zone wrote:Iselio AMKO skaldišta iza Hitne pomoći ostaje još RamaGlass pa da se neboder počne praviti
- O'zone
- Globalni moderator
#2361 Re: RE: Re: Sarajevo Construction
Jel parking ili se Bosna proširuje?Nepass wrote:Hu iz duljevic?Black swan wrote:izmedju hotela bosna i sare kod terminala ogradilo parking
duljevic izvodzac
Pravi po citavom sarajevu
Kako sam skontao svi radnici su sandzak trans
Ja jutros kad sam gledao iskopali su sve do ulaza u restoran Bosna i izlili temelje te počeli dizati stubove više mi izgleda da Bosna proširuje kapacitete.
-
Nepass
#2362 Re: Sarajevo Construction
Nemam pojma slabo gore zalazim. Znam da je duljevic radio onu zgradu u a. sahinagica iznad poliklinike, hotel kod haciende sad rade na cobaniji kod trolejbuske zgradu, ispod portugalske ambasade
- O'zone
- Globalni moderator
#2363 Re: Sarajevo Construction
Ma Duljevic je napravio sve one nove zgrade u Skenderpasinoj ulici i okolici taj dio oko Cobanije kao da je samo za njih rezervisan.Nepass wrote:Nemam pojma slabo gore zalazim. Znam da je duljevic radio onu zgradu u a. sahinagica iznad poliklinike, hotel kod haciende sad rade na cobaniji kod trolejbuske zgradu, ispod portugalske ambasade
-
Amko80
#2364 Re: Sarajevo Construction
Duljevič je izvođač, zgrade su Tehelove, pok. Ante Markovića...Čini mi se da Duljević nema svoje zgrade, ima jedna na Ilidži, al od sestrinske firme B&H stan, a nisam siguran za zgradu na Višnjiku iza mezarja u ul. Derebent...O'zone wrote:Ma Duljevic je napravio sve one nove zgrade u Skenderpasinoj ulici i okolici taj dio oko Cobanije kao da je samo za njih rezervisan.Nepass wrote:Nemam pojma slabo gore zalazim. Znam da je duljevic radio onu zgradu u a. sahinagica iznad poliklinike, hotel kod haciende sad rade na cobaniji kod trolejbuske zgradu, ispod portugalske ambasade
-
AmirBaa
#2365 Re: Sarajevo Construction
http://www.klix.ba/vijesti/bih/ovako-ce ... /160707043 pa mater im **bem 900 hiljada troskovi izgradnje a zao im bilo hiljadu dati nekom ozbiljnom da im uradi vizualizaciju normalnu, pa sta je ovo vise... Kad vidim ovo shvatim da ovdje ljudi hoce samo sto jeftinije da prodju...Jos ja razmisljao nuditi firmama VR 3D interaktivnu vizualizaciju novih objekata, i onda vidim ovo sranje i sjebem se u zivot... 
- Thorgerson
#2366 Re: Sarajevo Construction
Meni ovo izgleda totalno bezveze. Ono bolje ista nego nista, ali onako nije neka sreca.
Milion maraka mi bas zvuci kao pofin iznos, moglo se valjda nesto ljepse skontati...jel bio neki natjecaj - konkurs, ako je ovaj pobjedio, pa kakvi su onda ostali.
Milion maraka mi bas zvuci kao pofin iznos, moglo se valjda nesto ljepse skontati...jel bio neki natjecaj - konkurs, ako je ovaj pobjedio, pa kakvi su onda ostali.
-
ins
#2367 Re: Sarajevo Construction
Duljević je najobičnije građevinsko preduzeće, dakle izvođač radova, k'o ŽGP ili Unigradnja, nije investitor
- P308
#2368 Re: Sarajevo Construction
Treba sacekat radove, pa cemo donositi zakljucke ali slazem se da plato ima veeeeliki potencijal i ostavlja mnogo prostora za kreativnost, a na ovom renderu izgleda sasvim obicno.Thorgerson wrote:Meni ovo izgleda totalno bezveze. Ono bolje ista nego nista, ali onako nije neka sreca.
-
AmirBaa
#2369 Re: Sarajevo Construction
za ovaj rend su dali nekom racunovodji da im izmodelira i izrenda za 50 kmP308 wrote:Treba sacekat radove, pa cemo donositi zakljucke ali slazem se da plato ima veeeeliki potencijal i ostavlja mnogo prostora za kreativnost, a na ovom renderu izgleda sasvim obicno.Thorgerson wrote:Meni ovo izgleda totalno bezveze. Ono bolje ista nego nista, ali onako nije neka sreca.
- O'zone
- Globalni moderator
#2370 Re: Sarajevo Construction
Uze Bajrović Holliday inn
http://www.klix.ba/biznis/simbol-saraje ... /160717047
Nisam se nadao tome iskreno, mislio sam da je BBI real estate siguran kupac ali očigledno Bajrović zna posao i šta će mu donijeti lovu. Ako ga dovede na približan nivo hotela Europa svaka mu čast.
Nisam se nadao tome iskreno, mislio sam da je BBI real estate siguran kupac ali očigledno Bajrović zna posao i šta će mu donijeti lovu. Ako ga dovede na približan nivo hotela Europa svaka mu čast.
-
mario001
#2371 Re: Sarajevo Construction
Jedino ako ga srusi i napravi novi...Ode jos jedan "simbol" Sarajeva, grada u kome je sve simbolO'zone wrote:Uze Bajrović Holliday inn
- O'zone
- Globalni moderator
#2372 Re: Sarajevo Construction
Bolje nego da truhne. Siguran sam da ga neće rušiti ali će ga morati renovirati
- zateznistub
#2373 Re: Sarajevo Construction
Vidio sam da nesto rade oko one fontane ispred ulaza, pretpostavljam da će i oko samog objekta nesto učiniti...O'zone wrote:Bolje nego da truhne. Siguran sam da ga neće rušiti ali će ga morati renovirati
- O'zone
- Globalni moderator
#2374 Re: RE: Re: Sarajevo Construction
Ovamo izmedju Alte i Hollidaya se nešto počelo praviti a to oko fontane nisam vidiozateznistub wrote:Vidio sam da nesto rade oko one fontane ispred ulaza, pretpostavljam da će i oko samog objekta nesto učiniti...O'zone wrote:Bolje nego da truhne. Siguran sam da ga neće rušiti ali će ga morati renovirati
- Cossack
#2375 Re: Sarajevo Construction
Najobičnije građevinsko preduzeće koje btw odlično posluje.ins wrote:Duljević je najobičnije građevinsko preduzeće, dakle izvođač radova, k'o ŽGP ili Unigradnja, nije investitor