Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
F&N wrote: ↑09/01/2025 11:21
Menadzment SCCa zaista radi fantastican posao. Svi brendovi su kod njih. Za razliku od BBI-a koji je fulio sve sta se moglo fuliti.
u zadnjih pet godina možda sam 3 puta ušao u scc
a svaki dan idem u bbi
svaki
to je ritual bankomat plaćanje telekoma razgledanje netrošenje i tako
DaysleepeR wrote: ↑10/01/2025 11:41
Obzirom koliko nogu šparta kroz SCC svaki dan, izuzetno se dobro drži.
WC sa brojem dnevnih pišanja, takođe, mada bi mogao biti bolje održavan.
Hiljade i hiljade izvršavanja nuždi tokom dana, nije lako održavati.
gadi mi se uci u bilo koji javni wc. posebno u SCC-u. milion ljudi prodje kroz njih. jedino onaj u Aria mall-u na zadnjem spratu. gore su bar malo manje prometni
sarajevsko_pivo wrote: ↑10/01/2025 04:30
BBI nije pravi shopping mall to je kao neka galerija. Sve je usko nekako. Nigdje veze. A iskreno receno ni SCC nije puno bolji.
Sarajevu treba jedan pravi mall. Nadam se da Delta uskoro krece sa radovima.
Bio sam u Pristina Mall centru,svemirski brod u regionu mislim jedan od najvecih
Najljepši TC u Sarajevu je Alta, ali mu je mana veličina.
BBi je stvarno uzas, od tamnih boja, pokretnih stepenica sa kojih ne smijes pogledati prema dole zbog visine, skučenog pristora, zagušljivisti.. Jedina svijetla tačka je vanjski izgled, kao i trg ispred. Nije loša bila ona bašta od “Torte i to” na vrhu gdje se dolazilo cheese cake.. Ne znam radi li jos??
SCC isto tako, predivna građevina, ali iznutra kao Alkatraz..
Radnje su ok, mada meni u Sarajevu najviše fali Muller (na 2 sprata) i Peek & Cloppenburg.
Ne znam zašto, ali kada odem vani po TC, najviše se zadržim baš u Mulleru..
Haris033 wrote: ↑11/01/2025 08:24
BBi je stvarno uzas, od tamnih boja, pokretnih stepenica sa kojih ne smijes pogledati prema dole zbog visine, skučenog pristora, zagušljivisti.. Jedina svijetla tačka je vanjski izgled, kao i trg ispred. Nije loša bila ona bašta od “Torte i to” na vrhu gdje se dolazilo cheese cake.. Ne znam radi li jos??
Radnje su ok, mada meni u Sarajevu najviše fali Muller (na 2 sprata) i Peek & Cloppenburg.
Ti ko moja zena.....ja obidjem komplet trzni centar dok na obidje muller
Kazu da je smisao takve arhitekture trznih centara da psihicki te zadrze duze u radnjama jer nema prozora da te "vuce" vani.
U Alti sa manje radnji sam uvijek znao više ostati nego u SCC-u.
Npr, City Center One u Splitu mi je predobar baš zato što je nekako prozračan i svijetao i kada odem do Splita, obavezno ostavim jedan cijeli dan za posjetu ostom.
MAll of Split mi je dobar, ali CCO je No1. Valjda je to stvar ukusa..
SCC i BBI radio Gološ, Altu su meščini Grozdanići.
DaysleepeR wrote: ↑10/01/2025 11:41
Obzirom koliko nogu šparta kroz SCC svaki dan, izuzetno se dobro drži.
WC sa brojem dnevnih pišanja, takođe, mada bi mogao biti bolje održavan.
Hiljade i hiljade izvršavanja nuždi tokom dana, nije lako održavati.
Nije, ali recimo hiljade ispisavanja u BL, a sve vrhunski cisto i mirise(nesh vjerovat). Ipak u SCC-u bi trebalo poraditi na tome, a nije neki zahmet.