Saobraćajni kolaps u Sarajevu
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#576 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
i kupus i repu
- mayab
#577 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Ja znam da se govorilo o tome, da će to tako biti kad se kompletira juzna longitudinala, paralelno sa Vilsonovim...e sad ako oni smatraju da je JL gotova, eto ti ga nafranceska wrote:Pa baš nisu normalnikonektovan wrote:Nema više Wilsonovim voziti od sljhedece godine, rekno Koldzo.![]()
Za pješake i rekreativce odlicna vijest, ali da li ce se stvoriti nove guzve? Mislim da ce biti guravo na sve strane..đ
- studiorum_tuzlaensis
#578 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Svjedoci smo kolapsa.

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#579 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
što se događa 
-
made_in_sarajevo
#580 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Svaka grupa ispree bilo cega moze blokirati grad kako im je kurcu cejf,a na to dodamo jos debile koji ne znaju pojam auta, grada, prostora, raskrsnice ili da ne idemo daleko da cak razmisljaju hoce li se pomaci ili ostati i tako ostaviti prostor za druge.
Manite me se prica "oni su nam dali slobodu". 2018 godina izadje 20,100,1000 ljudi i popisa se po cijelom gradu
Manite me se prica "oni su nam dali slobodu". 2018 godina izadje 20,100,1000 ljudi i popisa se po cijelom gradu
-
L u c i f e r
#581 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Policija treba obezbijediti slobodu kretanja gradjanima, i silom ako treba, u skladu sa zakonom.
Ovo pisem kao bivsi pripadnik armije koji od toga nije imao niti ocekivao bilo kakve koristi niti beneficije.
Ovo je krajnji idiotizam.
Ovo pisem kao bivsi pripadnik armije koji od toga nije imao niti ocekivao bilo kakve koristi niti beneficije.
Ovo je krajnji idiotizam.
Last edited by L u c i f e r on 26/07/2018 17:02, edited 1 time in total.
- insomnia78
#582 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Hajde bgt eno paori u Fr neki dan prekinuli jebeni Tour de France. Fgr na klixu bi godinama kmecala o dosljama, kockastim glavama, SDA...
-
AmirBaa
#583 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
ti navecer ne mozes zaspati ako ne napises na klix forumu kako je i u Fr tesko kao i nama ovdje? drug boli nas kurac kako je u Fr, procitaj naslov teme jos jednominsomnia78 wrote:Hajde bgt eno paori u Fr neki dan prekinuli jebeni Tour de France. Fgr na klixu bi godinama kmecala o dosljama, kockastim glavama, SDA...
- basicm
#584 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Ne znamo ni mi sto, valjda ima neki razlog.Black swan wrote:što se događa
- beni-bu-man
#585 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
AmirBaa wrote:ti navecer ne mozes zaspati ako ne napises na klix forumu kako je i u Fr tesko kao i nama ovdje? drug boli nas kurac kako je u Fr, procitaj naslov teme jos jednominsomnia78 wrote:Hajde bgt eno paori u Fr neki dan prekinuli jebeni Tour de France. Fgr na klixu bi godinama kmecala o dosljama, kockastim glavama, SDA...
- beni-bu-man
#586 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Nadigo im se pimpek da jebu normalan narodbasicm wrote:Ne znamo ni mi sto, valjda ima neki razlog.Black swan wrote:što se događa
- dobar osjecaj
#587 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Što baš prestade ona grmljavina, kiša i nevrijeme, fali nam još potopljenih raskrsnica...fali nam sadržaja da nas raspale do krajnjih granica.
Tako volim ovaj grad kad se svi iskreno uzbude zbog prilike da uživaju u haosu.
Je... se sočno majke svima, posebno policiji na ulici koja satima zviždi i reguliše haos od saobraćaja, juri se uzbuđeno kroz crveno, jaše preko pješačkih ostrva...ma ljepota.
Tako volim ovaj grad kad se svi iskreno uzbude zbog prilike da uživaju u haosu.
Je... se sočno majke svima, posebno policiji na ulici koja satima zviždi i reguliše haos od saobraćaja, juri se uzbuđeno kroz crveno, jaše preko pješačkih ostrva...ma ljepota.
- amar1994
#588 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
beni-bu-man wrote:Nadigo im se pimpek da jebu normalan narod
ja sam bio razuman za prvi put , ovo je vec postalo preseravanje
sreca ne vozam , 5 dana ugasen auto
Last edited by amar1994 on 26/07/2018 17:08, edited 1 time in total.
-
made_in_sarajevo
#589 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Gledam na pofalicima.ne zna se ko pije,a ko placa. Kod masinske sve stalo, prema grbavici policija ne da nego guraju raju prema socijalnom. Trcalo se da se snima i kazne pisu kad su raja stala radi goriva, a sad se svi ludi prave
- amar1994
#590 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu

gledaju ih sa Poljina i smiju se
- beni-bu-man
#591 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
ne vozam se ni ja mozda 2 put u sedmici, al mi nije jasno kako ta raja sto protestuje ne skonta da od tih trneutnih blokada saobracaja nema nista sem da nevin narod jebes u zdrav mozak, brate idi blokiraj Vladu, Predsjednistvo, za kojeg kurca si vec glasoamar1994 wrote:beni-bu-man wrote:Nadigo im se pimpek da jebu normalan narod![]()
![]()
![]()
ja sam bio razuman za prvi put , ovo je vec postalo preseravanje![]()
- Logovan
#593 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Ne znaš ko je više doprinio kolapsu, kiša ili borci. 
- beni-bu-man
#594 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Kisa je stala, pametniji popustaLogovan wrote:Ne znaš ko je više doprinio kolapsu, kiša ili borci.
- amar1994
#595 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
pa vecina je glasala za SDA , vidi se po facamabeni-bu-man wrote:ne vozam se ni ja mozda 2 put u sedmici, al mi nije jasno kako ta raja sto protestuje ne skonta da od tih trneutnih blokada saobracaja nema nista sem da nevin narod jebes u zdrav mozak, brate idi blokiraj Vladu, Predsjednistvo, za kojeg kurca si vec glasoamar1994 wrote:beni-bu-man wrote:Nadigo im se pimpek da jebu normalan narod![]()
![]()
![]()
gdje ce to , to se ne smije blokirat a ni imanja supaka
- problemnatravunu
#596 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Druze moj, to su debelo ograničeni umovi skloni manipulaciji, zato nam i pobjeđuju godinama isti nacionalisti koji nas karaju i smiju se, ova slika to dobro opisujebeni-bu-man wrote:ne vozam se ni ja mozda 2 put u sedmici, al mi nije jasno kako ta raja sto protestuje ne skonta da od tih trneutnih blokada saobracaja nema nista sem da nevin narod jebes u zdrav mozak, brate idi blokiraj Vladu, Predsjednistvo, za kojeg kurca si vec glasoamar1994 wrote:beni-bu-man wrote:Nadigo im se pimpek da jebu normalan narod![]()
![]()
![]()

-
shandrprcSA
#597 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
danas ima nekakva trka oko 17h, ocekujem haos 
- Filter
#598 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
jedva nadjoh jbte... Trka B2B RUN-obustave u ulicama Topal Osman paše, Zvornička i Vilsonovo šetalište (Sarajevo)
Zbog održavanja trke B2B RUN danas od 18 do 18:45 sati moguće su etapne obustave saobraćaja u ulicama: Topal Osman paše (od spoja sa ulicom Vilsonovo šetalište do spoja sa ulicom Zvornička), Zvornička (odspoja sa ulicom Hamdije Čemerlića do spoja sa kružnom raskrsnicom „Hrasno“) i Vilsonovo šetalište (od spoja sa ulicom Azize Šaširbegović do spoja sa ulicom Topal Osman paše). Trasa trke: START ispred FACE TV-Vilsono šetalište-Topal Osman paše-Zvornička-pješačka površina ulice Aleja Lipa-promjena smijera pješačkom površinom preko mosta Malta-Vilsonovo šetalište-FACE TV (CILJ).
Zbog održavanja trke B2B RUN danas od 18 do 18:45 sati moguće su etapne obustave saobraćaja u ulicama: Topal Osman paše (od spoja sa ulicom Vilsonovo šetalište do spoja sa ulicom Zvornička), Zvornička (odspoja sa ulicom Hamdije Čemerlića do spoja sa kružnom raskrsnicom „Hrasno“) i Vilsonovo šetalište (od spoja sa ulicom Azize Šaširbegović do spoja sa ulicom Topal Osman paše). Trasa trke: START ispred FACE TV-Vilsono šetalište-Topal Osman paše-Zvornička-pješačka površina ulice Aleja Lipa-promjena smijera pješačkom površinom preko mosta Malta-Vilsonovo šetalište-FACE TV (CILJ).
- beni-bu-man
#599 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
nije mi jasno sto to radnim danom a ne vikendomFilter wrote:jedva nadjoh jbte... Trka B2B RUN-obustave u ulicama Topal Osman paše, Zvornička i Vilsonovo šetalište (Sarajevo)
- holowey
#600 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
beni-bu-man wrote:nije mi jasno sto to radnim danom a ne vikendomFilter wrote:jedva nadjoh jbte... Trka B2B RUN-obustave u ulicama Topal Osman paše, Zvornička i Vilsonovo šetalište (Sarajevo)

svima nama: