Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#51 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by ladyblue18 »

Aaaa da sjecam se vec si jednom spominjala to. Ja sam nekako zakljucila da je to drugi kraj svijeta posto si napisala da su daleko otisli, a It nam je haman pa susjed. :mrgreen:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#52 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by Admir_1984 »

pape wrote:@Mme, .... upali svijecu, ... stavi slusalice, ... pojacaj malo manje od granice bola, njega vjerovatno imas dovoljno, .... i, ..... prelomi.

http://www.youtube.com/watch?v=dPiH6om5ju8
:thumbup: :D

Il nek nadje drugog, gledaj sta nas je finih :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ladyblue18

#53 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by ladyblue18 »

Aura Perez wrote:
pa karte do tamo i nisu bas susjedske :lol: meni je predaleko. pogotovo sto nema ustaljenog rasporeda vidjanja (primjer, jednom mjesecno) nego kad uhvati par dana (ovaj prvi) a sa drugim nisam htjela ni da pricam o tome, samo smo prekinuli. Hocu da budem sretna sa momkom, a ne mogu biti sretna ako on nije tu. imas momka, al nemas momka.
Znam. Razumijem te. :)
Semir Holm

#54 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by Semir Holm »

Aura Perez wrote:
burek_in_space wrote:Valjda mi @MmeDeLafayette nece zamjeriti, ali @Aura Perez, poshto i ja ganjam papire za odlazak vani, mozhesh li mi reci o kojoj se zemlji radi i mozhemo li se zabavljati ti i ja?! :mrgreen: :skoljka:
ladyblue18 wrote:Aura sto si nekakve cudne "srece".
A stvarno koja je drzava? SAD? Australija?
Sad ces vidjeti da ovi koji hoce vani navale. :lol:
Zemlja je Italija.

Prvi je Talijan, tata mu je radio ovdje i insistirao je da ode na studij u Italiju (i upravu je, mislim tu mu je dom), a drugi nije Italijan, ali je rodjen tamo, zivi ovdje odavno, sada mora da se vrati tamo, razlog je duga prica :). uglavnom, nisu gastarbajteri :D i ne mogu nikom srediti vizu :lol: ili za neku razumnu svotu...
Di dove è il tuo ragazzo Aurelina? Parli italiano? Forse possiamo fargli un'offerta che non può rifiutare. :evil:

Pricas li italijanski? Odakle ti je taj momak bio?
ladyblue18

#55 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by ladyblue18 »

Aura Perez wrote:
kac'mo na kafu :mrgreen: :mrgreen:
Samo reci. :mrgreen:

Jel ovo postaje inacica "du ju spik inglish" samo na italijanskom? Ako je tako da se ukljucim. :mrgreen:

A sto se tice grcenja zeluca, to je prirodno, svako od nas sigurno ima nesto na sto tako reaguje, pa cak i ja samo nije drzava. :-)
andrija2007

#56 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by andrija2007 »

ne pricam i ne zelim da ga pricam, odavno ja mrzim sve sto ima veze s italijom. malo glupo i subjektivno, al mi se zeludac zgrci kad neko pomene italiju, a pogotovo kad cujem talijanski.

Perche?
Last edited by andrija2007 on 19/09/2009 00:49, edited 1 time in total.
Admir_1984

#57 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by Admir_1984 »

ladyblue18 wrote:
Aura Perez wrote:
kac'mo na kafu :mrgreen: :mrgreen:
Samo reci. :mrgreen:

Jel ovo postaje inacica "du ju spik inglish" samo na italijanskom? Ako je tako da se ukljucim. :mrgreen:

A sto se tice grcenja zeluca, to je prirodno, svako od nas sigurno ima nesto na sto tako reaguje, pa cak i ja samo nije drzava. :-)

:D
ladyblue18

#58 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by ladyblue18 »

Admir_1984 wrote:
Sta :D ? :mrgreen:

AurO crnjak. :-D Btw dobro je znati da nisam jedina koja pamti stolove, isl... :-) :mrgreen:
andrija2007

#59 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by andrija2007 »

Aura Perez wrote:
andrija2007 wrote:
ne pricam i ne zelim da ga pricam, odavno ja mrzim sve sto ima veze s italijom. malo glupo i subjektivno, al mi se zeludac zgrci kad neko pomene italiju, a pogotovo kad cujem talijanski.

Perche?
procitaj moj post na prethodnoj stranici.
Pročitao, chiedo scusa tj sorry.
Admir_1984

#60 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by Admir_1984 »

ladyblue18 wrote:
Admir_1984 wrote:
Sta :D ? :mrgreen:
Svako od nas koristi nekad :D , pa cak i ja :D :D
Semir Holm

#61 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by Semir Holm »

[quote=

p.s. o kakvoj ponudi pricas?[/quote]

Izvini, vidim da ti nije do sale. Malo sam prafrazirao jedan poznati filmski citat...
ladyblue18

#62 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by ladyblue18 »

Admir_1984 wrote:
Svako od nas koristi nekad :D , pa cak i ja :D :D
Pa cak i ja :oops: :mrgreen:
Aura Perez wrote:
al to ne valja. ne mogu vise ici na omiljeni sendvic sa povrcem u Metropolis :(
Hmm vidis sada kada me napomenu, i ja dugi niz godina zaobilazim odredjena mjesta bice da je podsvjesno. :-?
hahufafu

#63 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by hahufafu »

ja ti zelim da sto prije poravnis i nastavis sa svojim zivotom.. znam da je tesko, bila sam in jor shuuz ali prodje to.. najbitnije u svemu je, bar meni uvijek bilo da imas dobru raju koja ce ti pruziti podrsku, hem u landaranju, hem u zabavljanju i sl.

@slavko - moj naklon
cyprus

#64 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by cyprus »

@mmedelafayette, a ništa, ostaju ti one dvije izlizane: "vrijeme liječi sve" i "klin se klinom izbija". Ako to ne pomogne (nekad), neće ništa. Drugih načina i savjeta koji mogu pomoć nema. Kad su ove stvari u pitanju, možda je bolje bolu, snovima i osjećanjima pustit da odrade svoje, te da se konačno nekad sami od sebe ugase, jer potiskivanje i borba protiv njih obično je kontraproduktivna. Elem, da ne pametujem (serem :D ) dalje, samo ću ti poželit sreću...

PS Šana Tova :wink:
todd_smith

#65 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by todd_smith »

andrija2007 wrote:

Perche?
e hebi ga sad :lol:
Gospoda Ministarka

#66 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 12:34, edited 1 time in total.
respo

#67 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by respo »

The idijot wrote:
MmeDeLafayette wrote:
goldenlily wrote:Nađi novog dečka i nek ti on pomogne da ne spavaš noću :D .
Lakse receno nego ucinjeno :D :D
ma nije , ima "respo" :D , samo cek da on ovo vidi , ponudit ce se on odmah.... :D :dance:
jel me netko trazio :D
respo

#68 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by respo »

la fayete da tebi tvoj respo nesto pametno kaze a prije toga pita

koliko imas ljeta?

nego ti fino ostavis ovdje msn adresu eventualno broj i od poziva neces pomisliti na njega ni za milju godina
a mozda sta i nadjes

p.s. posalji adresu i broj privatnom porukom :D
todd_smith

#69 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by todd_smith »

respo wrote:la fayete da tebi tvoj respo nesto pametno kaze a prije toga pita

koliko imas ljeta?

nego ti fino ostavis ovdje msn adresu eventualno broj i od poziva neces pomisliti na njega ni za milju godina
a mozda sta i nadjes

p.s. posalji adresu i broj privatnom porukom :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Zoya

#70 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by Zoya »

Sanjam ga i ja, mozda precesto... Sanjam njegove lijepe oci, njegov pogled od kojeg bi se sledila i od kojeg bi me jeza prosla, sanjam i one momente kada me je povrijedio, a njih bi najmanje htjela sanjati, ali su tu. Po danu mozes da potisnes sve, ali kad noc padne, i kad san dodje na oci sanjas sve ono sto se zavuklo duboko u podsvjesti. Postoje dani kada ces misliti "mah, sto bi ja za njim patila, gotovo je", a i dani kada ces toliko klonuti da ces pomisliti kako ti nema pomoci, ali... sto bi Mika Antic napisao u svojoj pjesmi " Svoju ces snagu prepoznati koliko si u stanju da izdrzis samocu, koliko si u stanju da prebrodis trenutak, jer trenutak je tezi, strasniji, i duzi od vremena i vjecnosti".
Sve ce to jednom proci, sve je to zivot!
respo

#71 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by respo »

Sanjam da te opet slusam kako dises
kako dises dok savija se trava
da me dira tvoja kosa plava
tvoja kosa na mom licu draga

Sanjam da se opet volimo u klasju
u tom klasju sto lezi tu pod nama
i da luta tvoja ruka vrela
tvoja ruka preko moga tijela
moa

#72 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by moa »

Posto zivimo u svijetu glume i gdje kada si otvoren postanes necija krpa i to ljudi pocnu zloupotrebaljavati i misliti kako si ne znam ni ja jadan jer si otovren vrlo je nezgodno, ali ja mislim da bi ga trebala nazvati i otici na kafu sa njim i reci mu da ti je tesko i ako te voli kao prijatelja onda ce biti tu da ti pomogne da ti olaksa. Ako te i tu izigra onda ti nije ni prijatelj i uradi jedan veliki X i prekrizi tu osobu i kao prijatelja... A tebi svaka cast pa si bila otovrena i iskrena prema momku i sto ne krijes osjecaje.. RESPECT
ladyblue18

#73 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by ladyblue18 »

moa wrote:Posto zivimo u svijetu glume i gdje kada si otvoren postanes necija krpa i to ljudi pocnu zloupotrebaljavati i misliti kako si ne znam ni ja jadan jer si otovren vrlo je nezgodno, ali ja mislim da bi ga trebala nazvati i otici na kafu sa njim i reci mu da ti je tesko i ako te voli kao prijatelja onda ce biti tu da ti pomogne da ti olaksa. Ako te i tu izigra onda ti nije ni prijatelj i uradi jedan veliki X i prekrizi tu osobu i kao prijatelja... A tebi svaka cast pa si bila otovrena i iskrena prema momku i sto ne krijes osjecaje.. RESPECT
Ama ljudi kakvo crno prijateljstvo nakon veze, narocito ako tu neko nekoga voli i dalje... :roll:
Ne ide to nikako.
Ja ne bih nikada mogla bit prijatelj sa nekim koga sam istinski volila i on me povrijedio.
I meni je receno "ja hocu da ostanemo prijatelji" ali od toga nista nije bilo, nit sam ja imala namjeru biti toliki mazohista.
moa

#74 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by moa »

ladyblue18 wrote:
moa wrote:Posto zivimo u svijetu glume i gdje kada si otvoren postanes necija krpa i to ljudi pocnu zloupotrebaljavati i misliti kako si ne znam ni ja jadan jer si otovren vrlo je nezgodno, ali ja mislim da bi ga trebala nazvati i otici na kafu sa njim i reci mu da ti je tesko i ako te voli kao prijatelja onda ce biti tu da ti pomogne da ti olaksa. Ako te i tu izigra onda ti nije ni prijatelj i uradi jedan veliki X i prekrizi tu osobu i kao prijatelja... A tebi svaka cast pa si bila otovrena i iskrena prema momku i sto ne krijes osjecaje.. RESPECT
Ama ljudi kakvo crno prijateljstvo nakon veze, narocito ako tu neko nekoga voli i dalje... :roll:
Ne ide to nikako.
Ja ne bih nikada mogla bit prijatelj sa nekim koga sam istinski volila i on me povrijedio.
I meni je receno "ja hocu da ostanemo prijatelji" ali od toga nista nije bilo, nit sam ja imala namjeru biti toliki mazohista.
Da mene neko nazove i kaze mi zelim da te vidim jer sam te pozelio i tesko mi je (mada znam da necemo biti zajedno) ja bih otisao na kafu i pokusao da olaksam toj curi.. Mislim da prica puno pomaze i da je lakse zaboraviti kad stom osobom otvoreno porazgovaras nego kad ovako ostane nedoreceno.

Ja bi je nazvao i pitao da se vidimo i da popijemo kafu a ako me i tad odje#"$$# onda to ti nije bio nikad ni prijatelj i budes sretan sto vise niste zajedno.
bataljon-hamza

#75 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?

Post by bataljon-hamza »

Pa nasta sumnjas?
Post Reply