Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#51 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Aaaa da sjecam se vec si jednom spominjala to. Ja sam nekako zakljucila da je to drugi kraj svijeta posto si napisala da su daleko otisli, a It nam je haman pa susjed. 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#52 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
pape wrote:@Mme, .... upali svijecu, ... stavi slusalice, ... pojacaj malo manje od granice bola, njega vjerovatno imas dovoljno, .... i, ..... prelomi.
http://www.youtube.com/watch?v=dPiH6om5ju8
Il nek nadje drugog, gledaj sta nas je finih
- ladyblue18
#53 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Znam. Razumijem te.Aura Perez wrote:
pa karte do tamo i nisu bas susjedskemeni je predaleko. pogotovo sto nema ustaljenog rasporeda vidjanja (primjer, jednom mjesecno) nego kad uhvati par dana (ovaj prvi) a sa drugim nisam htjela ni da pricam o tome, samo smo prekinuli. Hocu da budem sretna sa momkom, a ne mogu biti sretna ako on nije tu. imas momka, al nemas momka.
- Semir Holm
#54 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Di dove è il tuo ragazzo Aurelina? Parli italiano? Forse possiamo fargli un'offerta che non può rifiutare.Aura Perez wrote:burek_in_space wrote:Valjda mi @MmeDeLafayette nece zamjeriti, ali @Aura Perez, poshto i ja ganjam papire za odlazak vani, mozhesh li mi reci o kojoj se zemlji radi i mozhemo li se zabavljati ti i ja?!
Zemlja je Italija.ladyblue18 wrote:Aura sto si nekakve cudne "srece".
A stvarno koja je drzava? SAD? Australija?
Sad ces vidjeti da ovi koji hoce vani navale.
Prvi je Talijan, tata mu je radio ovdje i insistirao je da ode na studij u Italiju (i upravu je, mislim tu mu je dom), a drugi nije Italijan, ali je rodjen tamo, zivi ovdje odavno, sada mora da se vrati tamo, razlog je duga prica. uglavnom, nisu gastarbajteri
i ne mogu nikom srediti vizu
ili za neku razumnu svotu...
Pricas li italijanski? Odakle ti je taj momak bio?
- ladyblue18
#55 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Samo reci.Aura Perez wrote:
kac'mo na kafu![]()
Jel ovo postaje inacica "du ju spik inglish" samo na italijanskom? Ako je tako da se ukljucim.
A sto se tice grcenja zeluca, to je prirodno, svako od nas sigurno ima nesto na sto tako reaguje, pa cak i ja samo nije drzava.
-
andrija2007
#56 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
ne pricam i ne zelim da ga pricam, odavno ja mrzim sve sto ima veze s italijom. malo glupo i subjektivno, al mi se zeludac zgrci kad neko pomene italiju, a pogotovo kad cujem talijanski.
Perche?
Last edited by andrija2007 on 19/09/2009 00:49, edited 1 time in total.
- Admir_1984
#57 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
ladyblue18 wrote:Samo reci.Aura Perez wrote:
kac'mo na kafu![]()
![]()
Jel ovo postaje inacica "du ju spik inglish" samo na italijanskom? Ako je tako da se ukljucim.
A sto se tice grcenja zeluca, to je prirodno, svako od nas sigurno ima nesto na sto tako reaguje, pa cak i ja samo nije drzava.
- ladyblue18
#58 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
StaAdmir_1984 wrote:
AurO crnjak.
-
andrija2007
#59 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Pročitao, chiedo scusa tj sorry.Aura Perez wrote:procitaj moj post na prethodnoj stranici.andrija2007 wrote:ne pricam i ne zelim da ga pricam, odavno ja mrzim sve sto ima veze s italijom. malo glupo i subjektivno, al mi se zeludac zgrci kad neko pomene italiju, a pogotovo kad cujem talijanski.
Perche?
- Admir_1984
#60 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Svako od nas koristi nekadladyblue18 wrote:StaAdmir_1984 wrote:
?
![]()
- Semir Holm
#61 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
[quote=
ne pricam i ne zelim da ga pricam, odavno ja mrzim sve sto ima veze s italijom. malo glupo i subjektivno, al mi se zeludac zgrci kad neko pomene italiju, a pogotovo kad cujem talijanski.
p.s. o kakvoj ponudi pricas?[/quote]
Izvini, vidim da ti nije do sale. Malo sam prafrazirao jedan poznati filmski citat...
p.s. o kakvoj ponudi pricas?[/quote]
Izvini, vidim da ti nije do sale. Malo sam prafrazirao jedan poznati filmski citat...
- ladyblue18
#62 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Pa cak i jaAdmir_1984 wrote:
Svako od nas koristi nekad, pa cak i ja
![]()
Hmm vidis sada kada me napomenu, i ja dugi niz godina zaobilazim odredjena mjesta bice da je podsvjesno.Aura Perez wrote:
al to ne valja. ne mogu vise ici na omiljeni sendvic sa povrcem u Metropolis
-
hahufafu
#63 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
ja ti zelim da sto prije poravnis i nastavis sa svojim zivotom.. znam da je tesko, bila sam in jor shuuz ali prodje to.. najbitnije u svemu je, bar meni uvijek bilo da imas dobru raju koja ce ti pruziti podrsku, hem u landaranju, hem u zabavljanju i sl.
@slavko - moj naklon
@slavko - moj naklon
- cyprus
#64 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
@mmedelafayette, a ništa, ostaju ti one dvije izlizane: "vrijeme liječi sve" i "klin se klinom izbija". Ako to ne pomogne (nekad), neće ništa. Drugih načina i savjeta koji mogu pomoć nema. Kad su ove stvari u pitanju, možda je bolje bolu, snovima i osjećanjima pustit da odrade svoje, te da se konačno nekad sami od sebe ugase, jer potiskivanje i borba protiv njih obično je kontraproduktivna. Elem, da ne pametujem (serem
) dalje, samo ću ti poželit sreću...
PS Šana Tova
PS Šana Tova
-
todd_smith
#65 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
e hebi ga sadandrija2007 wrote:ne pricam i ne zelim da ga pricam, odavno ja mrzim sve sto ima veze s italijom. malo glupo i subjektivno, al mi se zeludac zgrci kad neko pomene italiju, a pogotovo kad cujem talijanski.
Perche?
-
Gospoda Ministarka
#66 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 12:34, edited 1 time in total.
- respo
#67 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
jel me netko trazioThe idijot wrote:ma nije , ima "respo"MmeDeLafayette wrote:Lakse receno nego ucinjenogoldenlily wrote:Nađi novog dečka i nek ti on pomogne da ne spavaš noću.
![]()
, samo cek da on ovo vidi , ponudit ce se on odmah....
![]()
- respo
#68 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
la fayete da tebi tvoj respo nesto pametno kaze a prije toga pita
koliko imas ljeta?
nego ti fino ostavis ovdje msn adresu eventualno broj i od poziva neces pomisliti na njega ni za milju godina
a mozda sta i nadjes
p.s. posalji adresu i broj privatnom porukom
koliko imas ljeta?
nego ti fino ostavis ovdje msn adresu eventualno broj i od poziva neces pomisliti na njega ni za milju godina
a mozda sta i nadjes
-
todd_smith
#69 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
respo wrote:la fayete da tebi tvoj respo nesto pametno kaze a prije toga pita
koliko imas ljeta?
a mozda sta i nadjes
-
Zoya
#70 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Sanjam ga i ja, mozda precesto... Sanjam njegove lijepe oci, njegov pogled od kojeg bi se sledila i od kojeg bi me jeza prosla, sanjam i one momente kada me je povrijedio, a njih bi najmanje htjela sanjati, ali su tu. Po danu mozes da potisnes sve, ali kad noc padne, i kad san dodje na oci sanjas sve ono sto se zavuklo duboko u podsvjesti. Postoje dani kada ces misliti "mah, sto bi ja za njim patila, gotovo je", a i dani kada ces toliko klonuti da ces pomisliti kako ti nema pomoci, ali... sto bi Mika Antic napisao u svojoj pjesmi " Svoju ces snagu prepoznati koliko si u stanju da izdrzis samocu, koliko si u stanju da prebrodis trenutak, jer trenutak je tezi, strasniji, i duzi od vremena i vjecnosti".
Sve ce to jednom proci, sve je to zivot!
Sve ce to jednom proci, sve je to zivot!
- respo
#71 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Sanjam da te opet slusam kako dises
kako dises dok savija se trava
da me dira tvoja kosa plava
tvoja kosa na mom licu draga
Sanjam da se opet volimo u klasju
u tom klasju sto lezi tu pod nama
i da luta tvoja ruka vrela
tvoja ruka preko moga tijela
kako dises dok savija se trava
da me dira tvoja kosa plava
tvoja kosa na mom licu draga
Sanjam da se opet volimo u klasju
u tom klasju sto lezi tu pod nama
i da luta tvoja ruka vrela
tvoja ruka preko moga tijela
- moa
#72 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Posto zivimo u svijetu glume i gdje kada si otvoren postanes necija krpa i to ljudi pocnu zloupotrebaljavati i misliti kako si ne znam ni ja jadan jer si otovren vrlo je nezgodno, ali ja mislim da bi ga trebala nazvati i otici na kafu sa njim i reci mu da ti je tesko i ako te voli kao prijatelja onda ce biti tu da ti pomogne da ti olaksa. Ako te i tu izigra onda ti nije ni prijatelj i uradi jedan veliki X i prekrizi tu osobu i kao prijatelja... A tebi svaka cast pa si bila otovrena i iskrena prema momku i sto ne krijes osjecaje.. RESPECT
- ladyblue18
#73 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Ama ljudi kakvo crno prijateljstvo nakon veze, narocito ako tu neko nekoga voli i dalje...moa wrote:Posto zivimo u svijetu glume i gdje kada si otvoren postanes necija krpa i to ljudi pocnu zloupotrebaljavati i misliti kako si ne znam ni ja jadan jer si otovren vrlo je nezgodno, ali ja mislim da bi ga trebala nazvati i otici na kafu sa njim i reci mu da ti je tesko i ako te voli kao prijatelja onda ce biti tu da ti pomogne da ti olaksa. Ako te i tu izigra onda ti nije ni prijatelj i uradi jedan veliki X i prekrizi tu osobu i kao prijatelja... A tebi svaka cast pa si bila otovrena i iskrena prema momku i sto ne krijes osjecaje.. RESPECT
Ne ide to nikako.
Ja ne bih nikada mogla bit prijatelj sa nekim koga sam istinski volila i on me povrijedio.
I meni je receno "ja hocu da ostanemo prijatelji" ali od toga nista nije bilo, nit sam ja imala namjeru biti toliki mazohista.
- moa
#74 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Da mene neko nazove i kaze mi zelim da te vidim jer sam te pozelio i tesko mi je (mada znam da necemo biti zajedno) ja bih otisao na kafu i pokusao da olaksam toj curi.. Mislim da prica puno pomaze i da je lakse zaboraviti kad stom osobom otvoreno porazgovaras nego kad ovako ostane nedoreceno.ladyblue18 wrote:Ama ljudi kakvo crno prijateljstvo nakon veze, narocito ako tu neko nekoga voli i dalje...moa wrote:Posto zivimo u svijetu glume i gdje kada si otvoren postanes necija krpa i to ljudi pocnu zloupotrebaljavati i misliti kako si ne znam ni ja jadan jer si otovren vrlo je nezgodno, ali ja mislim da bi ga trebala nazvati i otici na kafu sa njim i reci mu da ti je tesko i ako te voli kao prijatelja onda ce biti tu da ti pomogne da ti olaksa. Ako te i tu izigra onda ti nije ni prijatelj i uradi jedan veliki X i prekrizi tu osobu i kao prijatelja... A tebi svaka cast pa si bila otovrena i iskrena prema momku i sto ne krijes osjecaje.. RESPECT![]()
Ne ide to nikako.
Ja ne bih nikada mogla bit prijatelj sa nekim koga sam istinski volila i on me povrijedio.
I meni je receno "ja hocu da ostanemo prijatelji" ali od toga nista nije bilo, nit sam ja imala namjeru biti toliki mazohista.
Ja bi je nazvao i pitao da se vidimo i da popijemo kafu a ako me i tad odje#"$$# onda to ti nije bio nikad ni prijatelj i budes sretan sto vise niste zajedno.
-
bataljon-hamza
#75 Re: Sanjala sam bivseg decka - sta to sad znaci?
Pa nasta sumnjas?