Samo za ozenjene muskarce

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
fatamorgana

#601 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

ladyblue18 wrote:
fatamorgana wrote:Jel' prošla opasnost?, :wink:
Nije!
javi kad prođe, :wink:
stjuardessa

#602 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by stjuardessa »

E da vam ja kazem kako sam ja odrasla u jednoj "moralnoj porodici", dobila sam ime po jednoj kafanskoj pevaljci u koju je moj otac bio "zaljubljen" dok je moja mama bila trudna i to se nrv ne krije. Imam 2 brata starijem je mama dala ime a ovaj poslije njega sto je dosao dala mu je ime mog taje ljubavnica (inace prijateljica moje mame), onda dolazim ja slag na tortu :-) . Sada taj moj stariji brat je u braku 4 godine i ima sina od 3 godines s tom zenom (a ima kcerku od 2 godine s drugom zenom) i to je javna tajna svi znaju osim njegove zene. A ovaj drugi brat je u drugom braku a kada je upoznao sadasnju zenu bio je ozenjen a ona to ne zna ( a inace nju je vjencao samo serijatski, sto nama govori da to nije ono dok nas smrt ne rastavi) I cudno je da svi sve znamo i sta ?? nista ! Zivimo zivi smo :D
stjuardessa

#603 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by stjuardessa »

Ovo je samo za ozenjene , a ja niti sam ozenjena niti udata dala sam sebi za pravo da komentarisem jer sam se dosta u zivotu s tim susretala(a tako mlada :) ). Nisam citala sve komentare ali prvih 20-tak me bas iznenadilo svi moralni :? pisala sam vam o svojoj porodici, ali nije to samo kod nas slucaj to se desava u 80% brakova (ako ne i vise ali eto) tooliikoooo puta mi se desilo da mi se neciji muzevi, ocevi nabacuju FUJ! Ja tek od prosle godine punoljetna a oni svi imaju po 30 i vise godina a neki su vrlo bliski mojoj porodici ! Gadjenje i nista vise !
alibaba_i_30_godina

#604 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by alibaba_i_30_godina »

stjuardessa wrote:Ovo je samo za ozenjene , a ja niti sam ozenjena niti udata dala sam sebi za pravo da komentarisem jer sam se dosta u zivotu s tim susretala(a tako mlada :) ). Nisam citala sve komentare ali prvih 20-tak me bas iznenadilo svi moralni :? pisala sam vam o svojoj porodici, ali nije to samo kod nas slucaj to se desava u 80% brakova (ako ne i vise ali eto) tooliikoooo puta mi se desilo da mi se neciji muzevi, ocevi nabacuju FUJ! Ja tek od prosle godine punoljetna a oni svi imaju po 30 i vise godina a neki su vrlo bliski mojoj porodici ! Gadjenje i nista vise !
Nikako nisi trebala napisati na ovom forumu da si postala tek punoljetna, sad neces moci opstati od privatnih poruka. :mrgreen:

A da pricu svog zivota prodas nekim spanskim producentima, pa ako nista zaradis na istoj?!
zelenashica

#605 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by zelenashica »

NeyDan wrote:
stjuardessa wrote:Ovo je samo za ozenjene , a ja niti sam ozenjena niti udata dala sam sebi za pravo da komentarisem jer sam se dosta u zivotu s tim susretala(a tako mlada :) ). Nisam citala sve komentare ali prvih 20-tak me bas iznenadilo svi moralni :? pisala sam vam o svojoj porodici, ali nije to samo kod nas slucaj to se desava u 80% brakova (ako ne i vise ali eto) tooliikoooo puta mi se desilo da mi se neciji muzevi, ocevi nabacuju FUJ! Ja tek od prosle godine punoljetna a oni svi imaju po 30 i vise godina a neki su vrlo bliski mojoj porodici ! Gadjenje i nista vise !
Nikako nisi trebala napisati na ovom forumu da si postala tek punoljetna, sad neces moci opstati od privatnih poruka. :mrgreen:

A da pricu svog zivota prodas nekim spanskim producentima, pa ako nista zaradis na istoj?!
Šta je ima prodavat,...svaka druga priča u bosni je nalik ovoj,...samo se dobro kriju :oops:
alibaba_i_30_godina

#606 Re: Samo za ozenjene muskarce

zelenashica wrote:
NeyDan wrote:

Šta je ima prodavat,...svaka druga priča u bosni je nalik ovoj,...samo se dobro kriju :oops:
Doduse, ja k'o da nisam odavde pa se cudim ... a nije da i u mojoj porodici nije bilo ovoga i jos goreg. :lol:

Valjda zbog toga i imamo dosta moralista na forumu.
zelenashica

#607 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by zelenashica »

NeyDan wrote: Doduse, ja k'o da nisam odavde pa se cudim ... a nije da i u mojoj porodici nije bilo ovoga i jos goreg. :lol:

Na cijeni su lijepe priče,a takvih je na žalost svakim danom sve manje i manje...... :roll:
alibaba_i_30_godina

#608 Re: Samo za ozenjene muskarce

zelenashica wrote:
NeyDan wrote: Doduse, ja k'o da nisam odavde pa se cudim ... a nije da i u mojoj porodici nije bilo ovoga i jos goreg. :lol:

Na cijeni su lijepe priče,a takvih je na žalost svakim danom sve manje i manje...... :roll:
Cini ti se ... mislim, da za nekih 20-30 godina to nece biti tako i da ce sve ovo sada sto se desava imati neki svoj smek, ako nista drugo onda smek kokuzluka i bluda. :mrgreen:

A niko nije cvjecka ... samo ja stvarno odajem respekt zenama, pogotovo u mojoj porodici, buduci da su prezivjele sve i svasta sa svojim ljudima, a Bogami i svekrvama. :mrgreen:
fatamorgana

#609 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

babyline wrote:znala sam da tema zaista ima potencijal :!:

ajmo zene ljesnika :lol:

ova sa tragicnom i nemoralnim pordocnim stablom ne bi trebala ni pod razno da ode na temu 40 kuca.....ne bi se oporavili nikad vise a ni tad 8-)
Ma pregurali smo mi i gore, 8-)
fatamorgana

#610 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

babyline wrote:uvijek mozemo na pdf nauka i edukacija ili ne daj boze tu je maslinovo cisto extra hladano cijedjeno
kakvi ba ljesnjaci,cccc
kako vi kažeš ....
fatamorgana

#611 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

babyline wrote:pazi mirko gramaticka greska
fala Slavko, :kiss:
fatamorgana

#612 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

s kim priĆaš? 8-)
fatamorgana

#613 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

babyline wrote:ne zachatavaj temu ba
Pročitaj naslov teme, ;-)
fatamorgana

#614 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

babyline wrote:i nista mi ne :wink:
Hoš :skoljka: ?
stjuardessa

#615 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by stjuardessa »

zelenashica wrote:
NeyDan wrote:

Slazem se ;-)
sarajlija_ba

#616 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by sarajlija_ba »

Na ovom forumu smo izgleda samo ja i Fata oženjeni... :lol: :lol: :lol:
Ovi se ostali kriju :D
fatamorgana

#617 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

sarajlija_ba wrote:Na ovom forumu smo izgleda samo ja i Fata oženjeni... :lol: :lol: :lol:
Ko je ba oženjen, :lol:
sarajlija_ba

#618 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by sarajlija_ba »

fatamorgana wrote:
sarajlija_ba wrote:Na ovom forumu smo izgleda samo ja i Fata oženjeni... :lol: :lol: :lol:
Pa štaš' na ovoj temi bolan ? :lol:
fatamorgana

#619 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

sarajlija_ba wrote:
fatamorgana wrote:
Pa štaš' na ovoj temi bolan ? :lol:
Iz Ćiste muške solidarnosti, :lol:
eluna

#620 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

hmmmmmmmmmmm ........ :x :x :x :x :x :x

znam (a ako mi se dadne i da iščeprkam - naći ću ih) da sam na ovoj temi postala više postova koje evo ne mogu da pronađem ........ koliko mene pamćenje služi - a služi me - niti jedan nije bio nevezan za temu, ili po novopečenoj engleštini off topic, niti jedan post nije bio zapričavanje i bezvezna zezancija ....

baš me zanima šta se zbilo sa tim mojim postovima ....
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#621 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by ladyblue18 »

eluna wrote:hmmmmmmmmmmm ........ :x :x :x :x :x :x

znam (a ako mi se dadne i da iščeprkam - naći ću ih) da sam na ovoj temi postala više postova koje evo ne mogu da pronađem ........ koliko mene pamćenje služi - a služi me - niti jedan nije bio nevezan za temu, ili po novopečenoj engleštini off topic, niti jedan post nije bio zapričavanje i bezvezna zezancija ....

A kako ti ih ja nadjoh sve? :)

Ili ne znas kliknuti na svoj nick pa pogledati svoje postove? Pa ces postove o kojima pricas naci (gle cuda) na prvoj stranici.

Ovo je vec drugi put kako LAZES da ti se postovi brisu, treci put ti nece proci. :sax:
Mr. Brightside

#622 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Mr. Brightside »

fatamorgana wrote:
ladyblue18 wrote:
fatamorgana wrote:Jel' prošla opasnost?, :wink:
Nije!
javi kad prođe, :wink:
:lol: :lol: :sax:
eluna

#623 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

ladyblue18 wrote:
eluna wrote:hmmmmmmmmmmm ........ :x :x :x :x :x :x

A kako ti ih ja nadjoh sve? :)

Ili ne znas kliknuti na svoj nick pa pogledati svoje postove? Pa ces postove o kojima pricas naci (gle cuda) na prvoj stranici.

Ovo je vec drugi put kako LAZES da ti se postovi brisu, treci put ti nece proci. :sax:
uz dužno poštovanje adminu, tražih preko tražilice "pretraži temu" :? :? ... na svim drugim temama moji postovi se fino pokažu, na ovoj sam dobila rezultat "Nije pronađen niti jedan post" .............. osim toga, prelistala sam temu unazad haman do samog početka - NIJE BILO POSTOVA!!!!! .............

dakle - ili vam serveri brljaju ili se nešto zbiva ...........

EDIT:

pardon, ova tražilica izbaci odgovor "ništa nije pronađeno" ...........
eluna

#624 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

da ne brlja ova tražilica "pretraži temu" :? :? :?
eluna

#625 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by eluna »

eluna wrote:da ne brlja ova tražilica "pretraži temu" :? :? :?

bit će da brlja tražilica - nađoh ih preko profila .......

EDIT:

sa profila nađem postove, ali sa tražilice "pretraži temu" ništa ne izbacuje ............ pa eto - to je informacija za programere koji vode računa o tome ........
Locked