Samo da...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Big Ang

#26 Re: Samo da...

Post by Big Ang »

Država wrote:Meni se to ne dešava. Ne znam zašto. Možda što sam visok 192 cm, težak 116 kg (nisam debeo), i patim od PTSP-a pa imam pogled kao da ću svakog časa nekoga ubiti... :kiss:

:lol: jbg....meni ovo shega
sheilak

#27 Re: Samo da...

Post by sheilak »

dadoka84 wrote:Koliko vam smeta ovakav početak rečenice. Dešava mi se od pekare do pošte pa i policije. Lola bi da progura glavu tebi pod pazuho dok maše papirčinom i samo govori samo da ja... ovo ono.
meni ne smeta....valjda sto i ja to cesto radim. :D ali ne idem preko reda nikada. ;-)

samo da je standardni pocetak mojih sms-ova, mailova, fb-poruka...i samo bih htjela... :D
say_cheese

#28 Re: Samo da...

Post by say_cheese »

ovisno o situaciji i raspolozenju

Djuturume i osobe sa invaliditetom uvijek pustam ispred. Sve ostale, kako kad. Drzim se pravila, da lijepa rijec i gvozdena vrata otvara. Ako mi pridje i ljubazno me zamoli, nije problem pustit ga, ako se pravi lud, onda ce da strada.
Logovan

#29 Re: Samo da...

Post by Logovan »

lavorpunvode wrote:Image
:lol: :lol: :lol: :lol:
say_cheese wrote:ovisno o situaciji i raspolozenju

Djuturume i osobe sa invaliditetom uvijek pustam ispred. Sve ostale, kako kad. Drzim se pravila, da lijepa rijec i gvozdena vrata otvara. Ako mi pridje i ljubazno me zamoli, nije problem pustit ga, ako se pravi lud, onda ce da strada.
:thumbup: Tako i ja isto.
tendzera

#30 Re: Samo da...

Post by tendzera »

Ja kažem "samo malo" :oops: :lol:
Post Reply