Salmonela

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

kijametdedo

Post by kijametdedo »

a nekom uvijek uljepsam dan, bilo da udjem ili da izadjem s foruma... :D
car-x

Post by car-x »

dedo me preduhitrio.. prvo na sta sam pomislio bilo je:
sanela sanela, izjela te salmonela.. :D
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

eh, tako je to kad se jede kod kar-kina, tamo je hrana samo naizgled fina, to je kao kriminal bijelih ovratnika, od tabije bijele do vratnika (e, jes' puno), najlakse je trovati narod, obicno je konacna posljedica zahod, ali zna biti i bolnica, kad nije problem samo pretecna stolica, "vrijeme tece, zivot je kratak", je li vlasnik ili samo jatak kar-kin fahrija advokat, cije postenje stane i pod djeciji nokat, on se drzi cupavih i cela, oslobadja ih od njihovih djela, tako je robija od 25 ljeta cijela, spala na ono sto ostade od lanjskog snijega bijela, nije se to babi prisnilo, nego java-nalet ga ne bilo, prodao je dusu djavolu, kao djole d-molu, pa ko je napravio bolju trampu, a ko srusio pravde rampu, pa sad kriminal kao brzi voz, crn kao na dnu dzezve toz, pici kraj nas ko na japanskim sinama, da se barem hoce izgubiti u daljinama, ali jok, on je tu, dise svima za vratom, korijene profiterstva povezuju sa proslim ratom, uzrok i posljedica, snijeg i poledica, hladno oko srca, gvozden mraz zeze, da ugrije nema pravednog drvca, ni potrebe da lopovi kroz zidove bjeze, jer sve je legalno sada, u lijepa odijela se preselila "pravda", kao u Holandiji prostitucija, takva je i nasa sudska institucija, jedino ovaj nesto radi, strendzer McNair nas vadi, a...jos bi neko napis'o...tu je i Brko Miso...i sto je najgore narod truju, iskljuce frizider, stede struju, pa posluze hamburger kvaran, treba trovacu zatvorski cuvar biti jaran, pa neka se paze i maze i slaze i neka jedan drugog hrane i skracuju si duge dane
CiCiban

Post by CiCiban »

jedi tamo gdje kamiondzije jedu :-) :P :)
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Zao mi je :roll:
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Sanelaaaaa, Sanelaaaaa

ubila te salmonelaaaaa :D :D :D

dedo, dedo... dobro si me podsjetio
Last edited by BigusDickus on 10/09/2004 15:12, edited 1 time in total.
Maverick_

Post by Maverick_ »

komi:
jel se iko otrovao kod Taleta Trovača :D na M. dvoru

:lol: :lol: :lol: e on je legendaran.....zar jos radi???? :roll: :D
sjecam se frajer vazda mota,i dan i noc,nije mi bilo jasno kako izdrzi :roll: :D
Post Reply