SALIHAMIDZIC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
aerosa

#276 Re: SALIHAMIDZIC

Post by aerosa »

burek_in_space wrote:
11sumirp wrote:Pa sta da ti objasnjavam bureČe,sve je jasno ko suza...
I ja sam prije bio kivan na njeg,a onda skontam,šta mu to treba u životu,stavim se u njegovu kožu i skontam fin zivot,zvijezda,pun ko brod i dodjes ovamo da te miševi omalovažavaju,i jos pricaju ne dajes se za repku..cccc...a ko drugi i krv svoju za....ma ajte molim ljepo... :)
On je svoju dionicu pretrčao i svaka mu dala,dosta,respect,a to sto smo mi miševi i nismo mu organizovali ni ispraćaj kako treba,to je druga prica...
A odgovor na tvoje pitanje je slozen i polivalentan :mrgreen: jer se u samom objašnjavanju krije mnogo zamki...
A ja mislim da vecina vas razumije na sta mislim,i nema potrebe da ulazim u besptrebnu polemiku... :skoljka:
Ako ciljash na onu nashu standardnu da oprashtamo sve, ali ne i uspjeh, onda ne mislim da si bash u pravu.
Odmah cu ti spomenuti Barbareza, koji po uspjesima u svojoj karijeri nije ni blizu Hasanu, ali je svejedno i bogat i slavan, ali mu nije predstavljao problem ni shto je igrao libera ni shto se zakachio sa Bolicem pa kasnije sa istim igrao u reprezentaciji.
O Braci kao fudbaleru Bayerna sve najbolje, o Braci kao humanitarcu - kapa do poda. Braco kao reprezentativac BiH - ostao nedorechen. I to je ukratko moje mishljenje o njemu.
Ili što bi rekli "šupak možda jeste , ali terorista nije"...
U reprezentaciji je to bilo 30% onog igrača iz Bajerna i to niko ne može osporiti ako je imalo realan. Imam osjećaj da je i na Oktoberfestu davao više od sebe nego na utakmicama repke, naravno izuzev ako je sa druge strane neka zvučna reprezentacija i velika ino medijska pažnja nad tom utakmicom pa odjednom ima motiva da igra.
Njegovi žuti kartoni i namjerno preskakanje utakmica su priča za sebe...Lično ja ga nikad neću gledati kao legendu BH fudbala.
Adi_vp

#277 Re: SALIHAMIDZIC

Post by Adi_vp »

Alfa_Ze wrote:Kako neko moze biti ljut na malog ‘’stumfa’’, nepada mi napamet :lol:
Mali strumf te poziva da budes njegov gost u 1. kolu proljetnog prvenstva 8-)
buzzer

#278 Re: SALIHAMIDZIC

Post by buzzer »

za slucaj da hasan naleti na forum zelio bih izraziti nadu da ce pape uspjeti da ga ubjedi da zanemari svu prljavstinu koja ga je natjerala na, siguran sam, bolnu odluku da okrene ledja reprezentacji za koju je tako mnogo ucinio, pa da zavrsi casno karijeru najuspjesnijeg bosanskog igraca.
jebiga braco, mi smo taki ljudi. cetiri miliona ljudi mrzi i proklinje savez, a vecina istih svako cetiri godine da glas za nacionaliste koji delegiraju smetlje u nsbih. ili je to manjak obraza ili inteligencije, ili taj razorni bosanski inat, jebemliga.
Adi_vp

#279 Re: SALIHAMIDZIC

Post by Adi_vp »

buzzer wrote:za slucaj da hasan naleti na forum zelio bih izraziti nadu da ce pape uspjeti da ga ubjedi da zanemari svu prljavstinu koja ga je natjerala na, siguran sam, bolnu odluku da okrene ledja reprezentacji za koju je tako mnogo ucinio, pa da zavrsi casno karijeru najuspjesnijeg bosanskog igraca.
jebiga braco, mi smo taki ljudi. cetiri miliona ljudi mrzi i proklinje savez, a vecina istih svako cetiri godine da glas za nacionaliste koji delegiraju smetlje u nsbih. ili je to manjak obraza ili inteligencije, ili taj razorni bosanski inat, jebemliga.
:thumbup: :sax:
friendly

#280 Re: SALIHAMIDZIC

Post by friendly »

buzzer wrote:za slucaj da hasan naleti na forum zelio bih izraziti nadu da ce pape uspjeti da ga ubjedi da zanemari svu prljavstinu koja ga je natjerala na, siguran sam, bolnu odluku da okrene ledja reprezentacji za koju je tako mnogo ucinio, pa da zavrsi casno karijeru najuspjesnijeg bosanskog igraca.

nece on naletit na forum sigurno jer je rip nepismen
buzzer

#281 Re: SALIHAMIDZIC

Post by buzzer »

friendly wrote:

nece on naletit na forum sigurno jer je rip nepismen
docim je tebi svaka k'o u njegosa. :D
Post Reply