InfraRedRidinghood wrote:Ma, jok, uzet ću na engleskom i domnidženja![]()
![]()
Sajam knjige 18.-23.04.
Moderator: Chloe
-
rikardoreis
ima li gore latinoamerikanaca?
borgesa, sabata, carpentiera, fuentesa... itd
borgesa, sabata, carpentiera, fuentesa... itd
-
zmijaIzmaj
ima borgesa na svakom koraku
ja uzela lorealovu sjenu i dobila knjigu uz to

ja uzela lorealovu sjenu i dobila knjigu uz to
- Bumbar
hahahaha...to Eleganciju??zmijaIzmaj wrote:ima borgesa na svakom koraku![]()
![]()
ja uzela lorealovu sjenu i dobila knjigu uz to![]()
Ja sam Penelopeju...i uzela mali adresar...koliko sam jedva cekala da odem a na kraju nisam uopste bila raspolozena
- Bumbar
InfraRedRidinghood wrote:Bumbar wrote:hmm...nisam vidjela to...znam da uz Eleganciju dolazi sjajilo...zmijaIzmaj wrote:radjanje venere![]()
Ima li ko da štucne, kopačke i kostobrane dijeli?![]()
![]()
![]()
smrc...steta sto nije bio nitko da dijeli besplatno koju knjigu
- nowhere man
izmedju ostalih, neki kuhar za brzu i zdravu ishranu - super je, jela su sjajna, ali imam mali problem - gdje nabaviti te egzoticne sastojke tipa lemon grass ili "small leeks" - a drugi problem je skontati sta je to uopste, odnosno prevesti na nas jezik
aj hajd nema veze. knjiga je dobro dizajnirana, fina kao ukras na stolu.
dodatni bonus je to sto bi trebala pozitivno uticati na sarmiranje dama.
(dame, ispravite me ako grijesim)
aj hajd nema veze. knjiga je dobro dizajnirana, fina kao ukras na stolu.
- Bumbar
Leek...poriluknowhere man wrote:izmedju ostalih, neki kuhar za brzu i zdravu ishranu - super je, jela su sjajna, ali imam mali problem - gdje nabaviti te egzoticne sastojke tipa lemon grass ili "small leeks" - a drugi problem je skontati sta je to uopste, odnosno prevesti na nas jezik![]()
aj hajd nema veze. knjiga je dobro dizajnirana, fina kao ukras na stolu.dodatni bonus je to sto bi trebala pozitivno uticati na sarmiranje dama.
- nowhere man
InfraRedRidinghood wrote:nowhere man wrote:izmedju ostalih, neki kuhar za brzu i zdravu ishranu - super je, jela su sjajna, ali imam mali problem - gdje nabaviti te egzoticne sastojke tipa lemon grass ili "small leeks" - a drugi problem je skontati sta je to uopste, odnosno prevesti na nas jezik![]()
aj hajd nema veze. knjiga je dobro dizajnirana, fina kao ukras na stolu.dodatni bonus je to sto bi trebala pozitivno uticati na sarmiranje dama.
Griješiš i to grdno, ja bih te, za primjer primjera, izbubala kišobranom da vidim "ukrasnu knjigu" (wtf is ukrasna knjiga anyway???)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, ja nisam dama, moRe bit' da se moje ne računa
![]()
![]()
![]()
sto si to ljuta? ma men'se cini da je vec upalilo, ja sam tebe ipak sarmirao
-
rikardoreis
ti si inkvizicija...InfraRedRidinghood wrote:nowhere man wrote:izmedju ostalih, neki kuhar za brzu i zdravu ishranu - super je, jela su sjajna, ali imam mali problem - gdje nabaviti te egzoticne sastojke tipa lemon grass ili "small leeks" - a drugi problem je skontati sta je to uopste, odnosno prevesti na nas jezik![]()
Griješiš i to grdno, ja bih te, za primjer primjera, izbubala kišobranom da vidim "ukrasnu knjigu" (wtf is ukrasna knjiga anyway???)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, ja nisam dama, moRe bit' da se moje ne računa
![]()
![]()
![]()
- Rania
posto mi je knjiga kuci a ja na poslu, samo ti mogu reci da je izdavac Libris, na bosanskom je jeziku i kosta 25 KM. Tvrdi je povez, mislim da ima preko 500 strana. Nisam je pocela citatiforza milan wrote:haj molim te ako ti nije tesko da mi das par podataka o toj pamukovoj knjiziRania wrote:Bila sam na sajmu jucer, a evo sad se opet spremam![]()
![]()
![]()
Meni se sajam svidja, ima dosta izlagaca i veliki broj knjiga koje bih voljela imati u svojoj kucnoj biblioteci ali naravno nece moci..
Kupila sam 2 knjige jucer.
Dzevdet-beg i njegovi sinovi, prvi roman Orhana Pamuka i
U Afganistan Bog dolazi jos samo plakati, Siba Shakib
Kupila sam i neke duhovne muzike, kao i DVD-ova
moze se svasta naci
zanima me ko je izdavac, prevodilac i kolika je cijena
hvala unaprijed