Šta je sa fotografijom? Postavi da se smijemo animalcu.lua wrote:Kafetin menstrual.Mračajski proto wrote: Postavi nam svoju fotografiju; samo ne mijenjaj glavu kao Papetu. Nije ovo šala već javašluk dječiji.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Tomahawk11, Charuga
- Mračajski proto
#54176 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
#54177 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pa eno ti slike na avataru.Mračajski proto wrote: Šta je sa fotografijom? Postavi da se smijemo animalcu.

- Mračajski proto
#54178 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
5 0 5 wrote:pa eno ti slike na avataru.Mračajski proto wrote: Šta je sa fotografijom? Postavi da se smijemo animalcu.

Neki hibrid.

#54179 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mračajski proto wrote:Šta je sa fotografijom? Postavi da se smijemo animalcu.

#54180 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bas je previse raje protiv Papeta. I onda utakmica u zenici cjeli stadion skandira njegovo ime. Da se sjebes sta je telecih glava ovdje.

- bingov buraz
#54181 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Iz istog razloga zasto i Begovica i Besica,preveliki pritisak javnosti,jos burazer skontao da decko nema menadzera pa da braca sastave ugodno sa korisnim.missko wrote:Ajd sad znamo zasto ga ne poziva nek bude zbog brata a i sto Zuka ima jezicinu poveliku ali zna li iko zasto ga je do Brazila pozivao?
- kakotakonikako
#54182 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
cuj cijeli stadion skandira.buaa. saka placenika. proto pozdravi V-1 a i V-2. pape dno od covjeka. nije on za ove funkcije, ali ne da 75.000 KM. kljuse.
- Mračajski proto
#54183 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad ćeš se civilizirati i opismeniti?kakotakonikako wrote:cuj cijeli stadion skandira.buaa. saka placenika. proto pozdravi V-1 a i V-2. pape dno od covjeka. nije on za ove funkcije, ali ne da 75.000 KM. kljuse.
#54184 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
vidi buraz. najpopularniji komentari od sinoc. hiljadu i trist'o ljudi se posere na papeta ko na halu.Dr. Kuca wrote:Bas je previse raje protiv Papeta. I onda utakmica u zenici cjeli stadion skandira njegovo ime. Da se sjebes sta je telecih glava ovdje.![]()
#54185 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cemu trud? pitam se.5 0 5 wrote:vidi buraz. najpopularniji komentari od sinoc. hiljadu i trist'o ljudi se posere na papeta ko na halu.Dr. Kuca wrote:Bas je previse raje protiv Papeta. I onda utakmica u zenici cjeli stadion skandira njegovo ime. Da se sjebes sta je telecih glava ovdje.![]()
#54186 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
lua wrote:

- bingov buraz
#54187 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Aha,ipak ie znao i prije par godina da mu brat ima nekakvu menadzersku agenciju,neki dan rece da nema pojma o tome,senilnost sta li?cassius wrote:![]()
![]()
za ss.ba
odlazi ubleho
Zukanović je istakao kako bi stvari možda bile drugačije da mu je menadžer brat selektora Sušića, Sead Sušić. Kontaktirali smo selektora našeg nacionalnog tima, koji je demantovao Zukanovićeve tvrdnje.
"To je priča stara nekoliko godina. Prije nego što je zaigrao za reprezentaciju on je pričao istu tu priču, kako nije u reprezentaciji samo zato što mu nije menadžer Sead Sušić," rekao je selektor i nastavio:
"Nakon toga me zvao i izvinjavao se i kleo kako on to nije rekao, a sada je opet izvukao tu priču koja apsolutno nije tačna," kaže Sušić.
Selektor našeg nacionalnog tima ističe kako Zukanović nema mjesta u najboljem timu naše zemlje samo iz dva razloga.
"On nije tu samo iz dva razloga. Prvi je taj što ga ne cijenim kao igrača, a drugi što ga ne cijenim kao čovjeka i on je to više puta dokazao," rekao nam je Sušić.
#54188 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zovem samo igrače koji imaju klub i igraju u prvih 11.
-Vranješ bez kluba na spisku. Zuka član Kijeva, nije na spisku, ne igra u prvih 11.
Zuka izborio prvih 11, jedan od najboljih u posljednje vrijeme u klubu.
-Zukanovića ne cijenim kao igrača.
Ništa više nije potrebno da se kaže. Lažov upravlja jednom od rijetkih dobrih stvari u ovoj državi.
-Vranješ bez kluba na spisku. Zuka član Kijeva, nije na spisku, ne igra u prvih 11.
Zuka izborio prvih 11, jedan od najboljih u posljednje vrijeme u klubu.
-Zukanovića ne cijenim kao igrača.
Ništa više nije potrebno da se kaže. Lažov upravlja jednom od rijetkih dobrih stvari u ovoj državi.
- relativno84
#54189 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape opet prekuco"Ma Sead niti je menadžer niti ima bilo kakvu agenciju. On je imao dvije operacije i nije menadžer čak ni svome sinu. Ne trebaju gubiti dušu oni koji mi prišivaju takve stvari, jer ja ne znam, odnosno nisam u kontaktu ni sa jednim menadžerom. Neka mi navedu samo jedan takav slučaj i ja ću reći da su oni u pravu. Znam da je menadžer Tina Sušića Miki Rapaić, ali se sa tim čovjekom nikada nisam upoznao. Znam ko su menadžeri Ibričića i Vršajevića, čiji je menadžer neki čovjek iz Zenice, a znam i za Džekinog menadžera jer je sa naših prostora. Međutim, ni sa jednim od tih ljudi ja nikada nisam popio kafu. Problem je u tome što kroz današnje medije svako može vrijeđati i blatiti bilo koga i iznositi i takve neistine", tvrdi bh. selektor

#54190 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ljudi jel se moze napraviti peticija da je potpisemo i proslijedimo savezu, OSTAVKA OVOJ BUDALI!?
#54191 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ti si prvi uzeo kao argument safetovu popularnost time sto su mu navijaci skandirali. zasto onda ne uzmes i ovaj podatak da su preko hiljadu ljudi lajkali onaj komentar? ako je relevantno prvo, onda je i drugo.Dr. Kuca wrote: Cemu trud? pitam se.
#54192 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
saale wrote:Ljudi jel se moze napraviti peticija da je potpisemo i proslijedimo savezu, OSTAVKA OVOJ BUDALI!?
Ne može jer komplet savez stoji iza teleće glave.
#54193 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
+1Mračajski proto wrote:Osima za selektora! A kad mu neko bude napisao da je šlagirani, onda ga banirajte! Nemojte ove što Papetu psuju i mrtve i žive i što ga nazivaju telećom glavom!

Velika većina ovih što sad uživaju u izdrkavanju po Papetu bi skočili ko opaljeni. Ne banovi, nego zatvorske kazne bi se tražile za blasfemičare

#54194 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta je relavantnije kad ti trazis ostavku trenera barcelone ili kad stadion skandira sa novinama? hvala.5 0 5 wrote:ti si prvi uzeo kao argument safetovu popularnost time sto su mu navijaci skandirali. zasto onda ne uzmes i ovaj podatak da su preko hiljadu ljudi lajkali onaj komentar? ako je relevantno prvo, onda je i drugo.Dr. Kuca wrote: Cemu trud? pitam se.
#54195 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
i jedni i drugo su misljenja javnosti.Dr. Kuca wrote:Sta je relavantnije kad ti trazis ostavku trenera barcelone ili kad stadion skandira sa novinama? hvala.5 0 5 wrote: ti si prvi uzeo kao argument safetovu popularnost time sto su mu navijaci skandirali. zasto onda ne uzmes i ovaj podatak da su preko hiljadu ljudi lajkali onaj komentar? ako je relevantno prvo, onda je i drugo.
#54196 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Amar Osim - selektor BIH 

- Mračajski proto
#54197 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Adžema za selektora!
Simu Krunića kao pomoćnika.
Simu Krunića kao pomoćnika.
#54198 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
LooodiloHouse wrote:Amar Osim - selektor BIH

- soccerfan88
#54199 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Taman kad pomislim da su Safetove izjave dotakle dno dna, on ucini zadnje napore i ubjedi me u suprotno. Mene zanima samo jedna jedina stvar- da li taj covjek ukljuci i jednu jedinu vijugu u onoj tzv. telecoj glavi prije nego li otvori usta i da izjavu? Pa njegove izjave nemaju apsolutno nikakve veze sa zdravim razumom, a druge stvari da ne nabrajam. Pa jel on uopste zna kakve gluposti nam svakodnevno servira? Ovo sto on izjavljuje moze povjerovati djete do nekih 4-5 godina starosti ili neko kome je mozak jednostavno ispran. Da nije komicno, bilo bi zalosno na koliko smo niske grane spali kao drzava i kao reprezentacija. Il poveo nas, il stado ovaca na isto se svodi. Kad nemamo karakter i nismo znali dubre otjerati na vrijeme, sad lijepo mozemo uzivati u onome sto smo sami sebi pripremili. Safete, gadis mi se vise. Idiiiii

#54200 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Previse je telecih glava na temi.