Sad mogumala-i wrote:zar ne možeš studentsku izvaditBumbar wrote:zlata wrote:Pa ti ljudi su poludili s'tim cjenama. Ja neki dan kupih kartu....Rim-London....avionom...za 17.5 Eura!
Sarajevo - Bihac...centrotrans...80 KM...![]()
pa ti sad vidi
Sa-Zg
Moderator: anex
- Bumbar
-
Svemirski_Jebach
ja tebi rekoh..isao bar deset puta do sada...zadnji put u januaru ove godine. bus je biss tours/croatia bus i polazi iz varesa i ide preko visokog, kaknja, zenice, maglaja i onda na brod itd itd...i treba mu od kaknja manje od 6 sati do Zg. Zadnji put, u januaru 2007. godine nije mi avion mogao poletiti iz sa i morao ici u zg...krenuo iz kaknja u 10 navece i bio u zg ujutro oko 4...Neelix wrote:svemirskirekoh ti, idem svako malo. bus iz sarajeva ide preko kiseljaka, busovace, viteza, vakufa, jajca, b,luke i gradiske... i treba mu NAJMANJE 8 sati...isao 200 puta do sad....
autobusi - solidni sasvim, cisti. nema guzve - max. 10-ak ljudi. cijena u jednom pravcu 33 KM. povratna mislim 50 ili 55...KM
-
Svemirski_Jebach
otprilike pogledaj na alitalia.com i mozes odmah pazariti...Skyfox wrote:zlata wrote:Off the topic, zna li neko koliko je povratna avio karta Sa - Rim, barem otprilike???Neelix wrote:Pa ti ljudi su poludili s'tim cjenama. Ja neki dan kupih kartu....Rim-London....avionom...za 17.5 Eura!
-
zlata
Nekad je jeftinije u agenciji..neg' na sajtu. Znam iz iskustva. Tako da valja ici i na njihove sajtove...i na putnicke "search engines" i u putnicke agencije. Tako se najbolje pazari...Svemirski_Jebach wrote:Skyfox wrote:otprilike pogledaj na alitalia.com i mozes odmah pazariti...zlata wrote: Off the topic, zna li neko koliko je povratna avio karta Sa - Rim, barem otprilike???![]()
Evo sad sam pregledala....
alitalia.com je 260 Eura
sidestep.com je 404 Eura
edreams.it je 240 Eura
Stav'la sam datume kao 21-5 i 28-5. inace..najjeftinije je ici utorkom...srijedom...osim ako nisu praznici..itd.