Ja imam otvorene račune u Raiffeisenu i u HVB-u, na EURO, US$ i KM (pralo se malo para nekad davnomIRCerka wrote:obzirom da te znam, mogu biti direktna...
Mani me se savjeta:D:D:D:D
Eto ja sjedim na rukama i cekam nece li kakav zadatak pasti s neba
Slazem se da nam treba fond za akcije tipa Dedo Meho, nana Fatima i slicno. Ja mislim da najmanje provizije uzima HVB, a imaju visa electron karticu, pa mogu otici otvoriti rachun na svoje ime, ili da otvorimo racun na recimo mene i cnerminu i da se taj racun koristi samo u te svrhe, jer je malo glupo da neko koristi svoj postojeci racun za to...pogotovo sto na vecina ima debitne kartice bla bla...
Eto meni to pade na pamet...Sta mislis o necemu takvom?
Plus, mislim da HVB fercera sa moneygram, money bookers kako li se vec yove ono online placanje, samo sto treba 24h da legne uplata...
raspitacu se pa javim...
Neyse, imam otvoren i verifikovan account na MONEYBOOKERSU i voljan sam osobi koju izaberete staviti taj account i šifre na raspolaganje. Taj može biti zadužen za uplate iz inostranstva. Kad se nabere solidan iznos, onda se novac treba uplatiti na regularan račun u banci. Tako su troškovi 10 puta manji.
Za uplate iz BiH je dovoljno da ti otvoriš dodatan račun u Raiffeisenu ili HVB-u, a troškovi su nikakvi. MONEYGRAM ili WESTERN UNION zaboravite, astronomske su provizije.
Pokušaću da kontaktiram direktora Raiffeisen-a i da vidim da li su spremni odreći se provizije za transfere, možda šta uspijem.
treća opcija je naplaćivanje putem kreditnih i debitnih kartica preko interneta.
Potrudiću se da u ova 2-3 dana raščistim sve to i obavijestiću vas.