Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madner wrote:Osjecam blagu koncentraciju zemske solidarizacije u cilju izazivanja konflikta izmedju more bit bidne a i ne mora bracnog para.
prije ovo ne mora.
Pa eto, mirna Bosna. Skontas odmah po prvom pitanju da se samo pravio ne tradicionalan i lagano odkuliras.
I sljedeceg odmah na pocetku to pitaj, da bezveze ne pravis frku u sitne sate na ovom forumu.
Nego, koje je porijeklo familija, mislim jasno je da ste sada tu
SimplyRed wrote:
a sto se tice tih svadbi, stvarno mi je smijesno da moja mati, kao, ostaje da zali, a da se njegova veseli. prije ce biti da moja svekrvetina place.
Pa valjda ce biti i kod tvojih "ceremonija" neka, pa se nece zaliti???
to se tako kaze jer mlada odlazi iz svoje kuce. zato oni ne dolaze. bezze obicaj. hitno ga treba promijeniti.
Pa hebe mu misa, da mi je vidjeti vise neku normalnu gospodju da zali sto joj se kcerka udaje...
Svi pricaju o tome kako "majka zali za kcerkom" , a sve vesele, razigrane, sredjene...
bice odjebaus party, garantujem, a ko ce biti... osjecajte se pozvanim.
fkt mi je dop....ilo da glumim nekakvu maskotu koja brine o tudjim osjecajima, a svoje zapostavlja. nije fer odnos. malo ce potrajati dok ne stavim tacku, ali cu je staviti.
SimplyRed wrote: bice odjebaus party, garantujem, a ko ce biti... osjecajte se pozvanim.
fkt mi je dop....ilo da glumim nekakvu maskotu koja brine o tudjim osjecajima, a svoje zapostavlja. nije fer odnos. malo ce potrajati dok ne stavim tacku, ali cu je staviti.
SimplyRed wrote: bice odjebaus party, garantujem, a ko ce biti... osjecajte se pozvanim.
zato i pravim nove shemice.
i onda ja ispadnem neozbiljna
i ja sam nasla u kojoj cu se crkvi moliti , jelde
Pa ti se zajebavas......a mene napadas......nidje veze.....
Ne pametujem,nisam sujevjerna,al citajuci ovu temu skontah da sam na zadnje 3 svadbe(u 3 godine)vidjela roditelje i ostalu fameliju od mlade i sva 3 braka su se u roku od 2 godine raspala