sa kojom ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mr2

Post by mr2 »

:D :D :D :D :D marokanke :D :D :D i indonezanke :P :P :P kako je to vatreno i koji temperament 8-) 8-) 8-)
Zadig

Post by Zadig »

flora.sa wrote:Zadig...previse pricas :D...te ima dlake, te nema dlake, ima guzu, nema guzu, ima bokove, nema bokove :roll: :D :D ...nego, pred forumskim auditorijem priznaj ko je ipak bio najbolji???? :D :D

8-)
sto pitas kad znas
:oops:

zna se...

ko je bio najbolji...

:D
hananah

Post by hananah »

Zeno bona fulila si totalno, samo zamotane gledaju u escajg a ja nisam zamotana ni pod razno :D A i nesto ne volim Marokance, eto ih tebi, drazi su meni Dalmosi :-) :-) :-) :-)
mr2

Post by mr2 »

hananah wrote:Zeno bona fulila si totalno, samo zamotane gledaju u escajg a ja nisam zamotana ni pod razno :D A i nesto ne volim Marokance, eto ih tebi, drazi su meni Dalmosi :-) :-) :-) :-)
dodi malo u amsterdam da vidis kako su marokanke :D :D zamotane :lol: :lol:
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

klingonke su navodno ok
Kwaheri

Post by Kwaheri »

hananah wrote:Zeno bona fulila si totalno, samo zamotane gledaju u escajg a ja nisam zamotana ni pod razno :D A i nesto ne volim Marokance, eto ih tebi, drazi su meni Dalmosi :-) :-) :-) :-)
cuj eto ih meni :? ...pa ti jadna rece da ih "najvolim"...ne znam otkuda te prenosi.. i otkud marokanci u ovoj prici...i ako nije escjag... ne d'o Bog da nije sta gore... :roll:
al nejse.. tebi ne treba zamjeriti.. :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

mr2 wrote::D :D :D :D :D marokanke :D :D :D i indonezanke :P :P :P kako je to vatreno i koji temperament 8-) 8-) 8-)
heeej lafe i ja sam tako mislio ali kad sam upozno jednu pjegavu norvezanku plavi ociju, crvene kose (i gore i dole) raspametio se!!!!

norvezanke uber alles!!!!
Stari

Post by Stari »

Sve su zene lijepe na svoj nacin...ali ovako rasisticki pristup problematici ne vidjeh. Azijatkinje(indonezanke Filipinke) su lijepe samo ...ja jos uzivo ne vidjeh vislju od 165cm (max) a obzirom da sam licno visok cirka 190cm ....malo mi komicno kad se pokusavam zamisliti u slicnoj situaciji pa bilo da se radi o grcko-rimskom ili slobodnom stilu hrvanja.

Premda nisam rasista ...kad bi ono dotle doslo ...ma zrtvovao bih se za ideju multietnicnosti bez obzira kako blesavo to moglo izgledati.
Last edited by Stari on 20/02/2006 12:54, edited 1 time in total.
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

uvijek sam mislila da vidoki muskarci padaju na niske zene :roll:
Visoke zene, uvijek nadju nize muskarce :-)
ghost_in_the_machine

Post by ghost_in_the_machine »

hananah wrote:Otkad sam probala momka iz Dalmacije vise me niko drugi ne privlaci :)
cure, toplo preporucujem :D
Vjerujem da su i cure gledale Kozijak :dance:
flora.sa

Post by flora.sa »

Zadig wrote:
flora.sa wrote:Zadig...previse pricas :D...te ima dlake, te nema dlake, ima guzu, nema guzu, ima bokove, nema bokove :roll: :D :D ...nego, pred forumskim auditorijem priznaj ko je ipak bio najbolji???? :D :D

8-)
sto pitas kad znas
:oops:

zna se...

ko je bio najbolji...

naravno da znam :D ...samo ponekad volim malo i da provjerim :D ...cisto podsjecanja radi :D :D :D

:D
Post Reply