mad_max_ba wrote:hhehehehehe

Opaaa ... tnd tnd tnd tnd
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
mad_max_ba wrote:hhehehehehe

edo_79 wrote:mad_max_ba wrote:hhehehehehe

Buridanov magarac je primer ironije na Buridanovu tezu o slobodi volje. To je poslovično poznat magarac koji se nalazi između dva potpuno jednako udaljena plasta sena i, pošto nije u stanju da se odluči ni za jedan, on skapava od gladi. U psihologiji se uzima kao primer konflikta dvostrukog privlačenja, odnosno jake ambivalencije.mad_max_ba wrote:edo_79 wrote:mad_max_ba wrote:hhehehehehe
![]()
![]()
Izgleda da bih i ja ovdje ostao suha qrtza premisljajuci semad_max_ba wrote:e jbga Bato,
Taj je samo gledo
fatamorgana wrote:Pa početi s nekom težom a završiti s nekom lakšom!
Uhhhhhhh kako je mene LilaDu znala fino prešpartati sa svim mogucim pozama al samo koje njoj padaju na pamet u tom trenutkuuvijekIInikadI wrote:Pa hajdeLilaDu wrote:uvijekIInikadI wrote: Mislis na 69 i 96 gore i dole zdruzeni, i da je tako najbolje, i da je to Uhhh....da pocnemo.
madridist wrote:[quote="libra123"
Toliko o pocetku necega
[/quote]libra123 wrote:madridist wrote:[quote="libra123"
Toliko o pocetku necega
Valjda je najbitnije uzivati od pocetka do kraja ..... sve ostalo su sitniceMinothaurSa wrote:E ovako, kratko, sa kojom pozom vam je najdraze poceti sex, a sa kojom zavrsiti! Odnosno koja vam je najbolja za zagrijavanje, a koja za konacni uzitak i svrsetak svega!
početi od skidanja cipela (s nogu) a završiti sljedeči dan, živi i zdravi bez ijedne polomljene kosti il istegnutog ligamentaMinothaurSa wrote:E ovako, kratko, sa kojom pozom vam je najdraze poceti sex, a sa kojom zavrsiti! Odnosno koja vam je najbolja za zagrijavanje, a koja za konacni uzitak i svrsetak svega!
ing-ecc wrote:Ja imam malo dužu kosu pa mi zna kosa pasti na čelo ako sam gore, onda moram popravljati frizuru jer ništa ne vidim![]()
A ako sam dole ništa mi ne pada.

AmADin_gospo wrote:početi od skidanja cipela (s nogu) a završiti sljedeči dan, živi i zdravi bez ijedne polomljene kosti il istegnutog ligamentaMinothaurSa wrote:E ovako, kratko, sa kojom pozom vam je najdraze poceti sex, a sa kojom zavrsiti! Odnosno koja vam je najbolja za zagrijavanje, a koja za konacni uzitak i svrsetak svega!
AFEni wrote:Poslije troje djece ne pocinjem vise nista...
me2Euridika wrote:AFEni wrote:Poslije troje djece ne pocinjem vise nista...![]()
![]()
![]()
Ista sam ti takva...
Spremni za samostana...mad_max_ba wrote:me2Euridika wrote:AFEni wrote:Poslije troje djece ne pocinjem vise nista...![]()
![]()
![]()
Ista sam ti takva...![]()
Ma ne mora... samo nek ga on nina...eluna wrote:amaaaaaaaaannnn ljudi, pa iam durex, tabletice folovi ........ koji vam je đavo!?
i kad noću ližeš čokoladu sa prstijuEuridika wrote:Ma ne mora... samo nek ga on nina...eluna wrote:amaaaaaaaaannnn ljudi, pa iam durex, tabletice folovi ........ koji vam je đavo!?![]()
![]()
![]()
Pusti mene, malo baljezgam na sabahu... hoće to kad ne spavaš...