Uz upotrbu kojeg halatasha_ba wrote:Sredi mi je cura jednamad_max_ba wrote:A bgt mi objasni kako sacinis frizuru za pozusha_ba wrote:Sreća ja je, pardon se, ne češljam![]()
![]()
Kako to cura jedna, koja je tajna tvog uspjeha
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Uz upotrbu kojeg halatasha_ba wrote:Sredi mi je cura jednamad_max_ba wrote:A bgt mi objasni kako sacinis frizuru za pozusha_ba wrote:Sreća ja je, pardon se, ne češljam![]()
![]()

Ti k'o amater ... znaš da se provokativni postovi namijenjeni podizanju temperature u principu prihvataju kao pokušaj provociranja odgovora u smislu potrebe za disfunkcionalnom i besmislenom raspravom u cilju sučeljavanja sa ciljem beskorisnog polemisanja.Euridika wrote:Morala sam...Ramzess Veliki wrote:![]()
OK, dobro de ... znaš da ja ne znam ni šta je češalj.... današnje teme mi upropastiše dan... moj dan...
Naravno da ga koristim, ne znam sta bih bez njega, mislim figara.mad_max_ba wrote:Asta wrote:Od sad kad budem peglala kosu uvjek cu se tebe sjetiti.mad_max_ba wrote:
Dobro ba što se Tita ti meni nagovori, ti krenu sa ironijom, ja nastavi i još mi se ironijom i nagovori.
Al et ako će ti biti šta lakše ev ja se češljam figarom.
Slika kao dokaz
ET VIDIŠ, VIDIŠ.
Ipak ga koristiš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Euridika wrote:Ono ti je imitacija češlja...Asta wrote:Zasta sluze one boce na vrhu? Kod mene nista na pegli ne bode.mad_max_ba wrote:jesi vidio, moj ti Ramo, kako su ove žene nastrane, ja kažem češlja a sve se izvuče iz kontesta.... il' da se počešeš ako te zasvrbi...
To ti je da se možeš počešati dok peglaš kosu. Zasvrbe leđa i tako to, a ti nemaš vremena da tražiš češagiju. Ljudi pametno skontali ..Asta wrote:Zasta sluze one boce na vrhu? Kod mene nista na pegli ne bode.mad_max_ba wrote:jesi vidio, moj ti Ramo, kako su ove žene nastrane, ja kažem češlja a sve se izvuče iz kontesta.
sha_ba wrote:Sredi mi je cura jednamad_max_ba wrote:A bgt mi objasni kako sacinis frizuru za pozusha_ba wrote:Sreća ja je, pardon se, ne češljam![]()
![]()
Morala sam pročitati tvoj post 3x da skontam šta si htio reći...Ramzess Veliki wrote:Ti k'o amater ... znaš da se provokativni postovi namijenjeni podizanju temperature u principu prihvataju kao pokušaj provociranja odgovora u smislu potrebe za disfunkcionalnom i besmislenom raspravom u cilju sučeljavanja sa ciljem beskorisnog polemisanja.Euridika wrote:Morala sam...Ramzess Veliki wrote:![]()
OK, dobro de ... znaš da ja ne znam ni šta je češalj.... današnje teme mi upropastiše dan... moj dan...
Samo zna biti opasno ako je pegla uključena u struju... možeš fasovati opekotine...Ramzess Veliki wrote:To ti je da se možeš počešati dok peglaš kosu. Zasvrbe leđa i tako to, a ti nemaš vremena da tražiš češagiju. Ljudi pametno skontali ..Asta wrote:Zasta sluze one boce na vrhu? Kod mene nista na pegli ne bode.mad_max_ba wrote:jesi vidio, moj ti Ramo, kako su ove žene nastrane, ja kažem češlja a sve se izvuče iz kontesta.
Euridika wrote:Morala sam pročitati tvoj post 3x da skontam šta si htio reći...Ramzess Veliki wrote:Ti k'o amater ... znaš da se provokativni postovi namijenjeni podizanju temperature u principu prihvataju kao pokušaj provociranja odgovora u smislu potrebe za disfunkcionalnom i besmislenom raspravom u cilju sučeljavanja sa ciljem beskorisnog polemisanja.Euridika wrote:Morala sam...... današnje teme mi upropastiše dan... moj dan...
... u moju odbranu - bolesna sam već danima...
![]()
Odoh odnijeti svoje stare kosti do Miljacke da ih bacim...
Eh ova rečenica već ide u smjeru maštanja, kontemplirajuči početak nečega kroz sferu mozganja da se čovjek tačno zapita, je li to tako ili ne.Ramzess Veliki wrote:Ma da mi je početi bilo kako ...
Ma žensko bolan, znaš da nam treba sve 3x objasnit i pokazat...Ramzess Veliki wrote:Euridika wrote:Morala sam pročitati tvoj post 3x da skontam šta si htio reći...... u moju odbranu - bolesna sam već danima...
![]()
Odoh odnijeti svoje stare kosti do Miljacke da ih bacim...![]()
Ne shvatam ... ja ga pročitam iz prve i sve mi jasno ... mislim da se jasnije nisam mogao izraziti. Jasno i direktno bez okolišanja, drito u suštinu ...
Pogotov ako je apotekarka u pitanju, tri put dnevno po triput.Euridika wrote:Ma žensko bolan, znaš da nam treba sve 3x objasnit i pokazat...Ramzess Veliki wrote:Euridika wrote:Morala sam pročitati tvoj post 3x da skontam šta si htio reći...... u moju odbranu - bolesna sam već danima...
![]()
Odoh odnijeti svoje stare kosti do Miljacke da ih bacim...![]()
Ne shvatam ... ja ga pročitam iz prve i sve mi jasno ... mislim da se jasnije nisam mogao izraziti. Jasno i direktno bez okolišanja, drito u suštinu ...
Sredi mi je cura jednaRamzess Veliki wrote: A bgt mi objasni kako sacinis frizuru za pozu

'ta te brigamad_max_ba wrote:e nek si ti sa klokanima oliti kengurima danas
šta ti to skače![]()
![]()