S.P. Kvalifikacije 2018

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Muhamed Đakmić

#2726 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Muhamed Đakmić »

Samo što Dybala nije veznjak, nego napadač. A ta lista obuhvata sve fudbalere Juventusa, i Pjanić je ove sezone drugi najbolji igrač svog kluba, odmah poslije Dybale.

A da budemo do kraja objektivni, možemo ubaciti i ocjenu Eriksena iz istog izvora.

Image

Postalo je dosadno gledati kako se zbog diletanta Meše potcjenjuju Pjanić i Džeko i razni se igrači uzdižu samo da se dokaže da njih dvojica ne valjaju. Još će neko reći da je Bendtner bolji igrač od Džeke.
Romanista 101%

#2727 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Romanista 101% »

ja se sjecam Mesha kad je vidio da je izvucena Irska samo spustio glavu i uzdahnuo :lol:
LSD

#2728 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by LSD »

Tipicoti wrote:
Mi smo bolan mentalno slaba reprezentacija.......uporedite nas i Dansku....mi imamo po imenima 5-puta bolju momcad. Ali dzaba to nama sve.
Al u qrcu, danci za klasu kvalitetnija ekipa od nas i veca imena i sve...a mentalno za par klasa.
bersK

#2729 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by bersK »

Muhamed Đakmić wrote:Samo što Dybala nije veznjak, nego napadač. A ta lista obuhvata sve fudbalere Juventusa, i Pjanić je ove sezone drugi najbolji igrač svog kluba, odmah poslije Dybale.

A da budemo do kraja objektivni, možemo ubaciti i ocjenu Eriksena iz istog izvora.

Image

Postalo je dosadno gledati kako se zbog diletanta Meše potcjenjuju Pjanić i Džeko i razni se igrači uzdižu samo da se dokaže da njih dvojica ne valjaju. Još će neko reći da je Bendtner bolji igrač od Džeke.

Nikada neću dopustiti sebi da kažem da je Lord bolji od Džeksona, ali treba shvatiti da svijet na Edina ne gleda očima kakvim ga mi vidimo. Imam dosta prijatelja i Šveda i Italijana i ovih i onih. Kad gledaš stvari kako ih oni gledaju, reći ćeš da je Džeko rang Girouda ili Mkhitaryana. Za nas su oni bogovi fudbala JER SU NAŠI. A evo vidiš Eriksen je recimo glavni igrač Tottenhama koji je sahranio jednog Reala na Bernabeu. Alli i Kane na njegove centaršuteve samo glavu postavljaju i to im je dovoljno za gol. Ovim nisam rekao da su Dele Alli i Kane katastrofalni i tanjiraši tipa Muller i Gomez, nego jednostavno ih Eriksen u većini momenata pita loptama koje se ne smiju ne pretvoriti u gol i dečko je jedan od najpotcjenjenijih fudbalera na svijetu. Igra veznog igrača, a postiže hat trickove i ima statistike ko neki napadači. Eto to je to.

I da, ja stvarno ne znam kako smo mi Dance pobijedili na Kirin Kupu s Premijer liga ekipom...
Nadzorna_ploca

#2730 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Nadzorna_ploca »

Edin je najbolji strijelac Serie A. Boli me kurac sta tamo neki svabo kaze. Toliko.
Muhamed Đakmić

#2731 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Muhamed Đakmić »

Pa ti tvoji prijatelji ne gledaju fudbal pravim očima, do njih je brate, nije do Džeke :D
cyprus

#2732 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by cyprus »

Tipicoti wrote:...uporedite nas i Dansku....mi imamo po imenima 5-puta bolju momcad...
Ih, samo pet puta? :mrgreen:
Tipicoti

#2733 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Tipicoti »

LSD wrote:
Tipicoti wrote:
Mi smo bolan mentalno slaba reprezentacija.......uporedite nas i Dansku....mi imamo po imenima 5-puta bolju momcad. Ali dzaba to nama sve.
Al u qrcu, danci za klasu kvalitetnija ekipa od nas i veca imena i sve...a mentalno za par klasa.
Jedan igrac igra u Totenhemu i jedan u Celziju.....i oni odmah klasu bolji od nas :lol:
Kladim se da pola raje na forumu za neke od ovih Danaca nije ni cula, kao ni ja.
Jarane, Edin prvi strijelac u seriji A :wink:

Cuj ovog bisera........ :-)

``danci za klasu kvalitetnija ekipa od nas i veca imena i sve`` :-)

Imali su tako laganu grupu da je biti 3.mjesto stvarno bilo tesko:
Image
LSD

#2734 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by LSD »

Tipicoti wrote:
LSD wrote:
Tipicoti wrote:
Jedan igrac igra u Totenhemu i jedan u Celziju.....i oni odmah klasu bolji od nas :lol:
Kladim se da pola raje na forumu za neke od ovih Danaca nije ni cula, kao ni ja.
Jarane, Edin prvi strijelac u seriji A :wink:

Cuj ovog bisera........ :-)

``danci za klasu kvalitetnija ekipa od nas i veca imena i sve`` :-)

Imali su tako laganu grupu da je biti 3.mjesto stvarno bilo tesko:
Image
Ma jok ba, " mi imamo 5 puta bolju ekipu po imenima" :pisnuo: :pisnuo: , al nas zato Kipar isprska, dok danci popišaše Irsku u sred Dublina...da, istu onu Irsku koja nas je rutinski otresla u prošlom baražu.
5 puta bolju ekipu imamo :lol: :lol:
cyprus

#2735 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by cyprus »

Uglavnom, tri nordijske reprezentacije na prvenstvu :-D Meščini da se to nikad prije nije desilo...
nKrkan

#2736 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by nKrkan »

cyprus wrote:Uglavnom, tri nordijske reprezentacije na prvenstvu :-D Meščini da se to nikad prije nije desilo...
Jel Danska Skandinavija i šta je uopšte Skandinavija? :D Daj im kolega lekciju iz struke

Zašto se upoređujemo sa Dancima? Bruka igrača u top 5 ligama, od čega u svakoj liniji po vrhunski, do razine ispod; Christensen, Eriksen, Poulsen :skoljka:
LSD

#2737 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by LSD »

nKrkan wrote:
cyprus wrote:Uglavnom, tri nordijske reprezentacije na prvenstvu :-D Meščini da se to nikad prije nije desilo...
Jel Danska Skandinavija i šta je uopšte Skandinavija? :D Daj im kolega lekciju iz struke

Zašto se upoređujemo sa Dancima? Bruka igrača u top 5 ligama, od čega u svakoj liniji po vrhunski, do razine ispod; Christensen, Eriksen, Poulsen :skoljka:
Danci imaju u odbrani jedog Christensena i Kjaera, a mi Vranješa i Šunjića :lol: ...al yebo to, mi imamo 5 puta bolju ekipu od njih :lol:
LeTalek

#2738 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by LeTalek »

LSD wrote: Ma jok ba, " mi imamo 5 puta bolju ekipu po imenima" :pisnuo: :pisnuo: , al nas zato Kipar isprska, dok danci popišaše Irsku u sred Dublina...da, istu onu Irsku koja nas je rutinski otresla u prošlom baražu.
5 puta bolju ekipu imamo :lol: :lol:
Ljudi kvalitet reprezentacije ocenjuju na osnovu 2-3 najbolja igraca... :-)
Tipicoti

#2739 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Tipicoti »

@LSD

Cuj ovog bisera.... :-)
``istu onu Irsku koja nas je rutinski otresla``

Ti ocito nisi gledao utakmicu Irska-BiH ?
Dobili od onog holandskog sudije nepostojeci penal ......Game over.
cyprus

#2740 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by cyprus »

nKrkan wrote:

Strogo geografski, Skandinavija je poluostrvo, koje ugrubo obuhvata dvije države - Švedsku i Norvešku... Međutim, kulturno-historijski gledano, taj pojam dobiva ekstenziju kako bi obuhvatio i Dansku... Ako pak hoćemo utrpati i Fince, onda moramo reći Fenoskandinavija ili kraće Fenoskandija... A kako ne bismo izostavili ni Island, koji im je po svemu blizak, onda kažemo Nordijska regija...

Nema na čemu :D
nKrkan

#2741 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by nKrkan »

Nema na čemu cipruse :mrgreen:

Konačno nahajpani Brazilci dođoše na europsko tlo, koliko su ih samo dizali damnn :lol: danas protiv polupane Engleske u svom najjačem sastavu mrtve šanse nisu napravili. Ovima falili Alli i Kane.

Dobili smo Dance prošlo ljeto, dovoljna satisfakcija.
LSD

#2742 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by LSD »

Tipicoti wrote:@LSD

To je naša prica i sudbina "igrali smo dobro, al zayebo nas sudija"...i tako i narednih 20 godina :-)
Dok danci veceras usred Dublina spakovaše ircima 5 komada u po somuna, oni ne kukaju na sudije vec trpaju dok mogu.

Jel neki holandski sudija slucajno šiljio penale kad nas je Kipar natrpao za 15 minuta :lol:

"imamo 5 puta jacu selekciju od Danske" :lol: ne javljaj se više poslije ove provale ;-)
cyprus

#2743 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by cyprus »

Meni je najjači argument "nikad čuo za pola ovih igrača" u smislu mjerila kvalitete istih :mrgreen:
Tipicoti

#2744 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Tipicoti »

LSD wrote:
Tipicoti wrote:@LSD

To je naša prica i sudbina "igrali smo dobro, al zayebo nas sudija"...i tako i narednih 20 godina :-)
Dok danci veceras usred Dublina spakovaše ircima 5 komada u po somuna, oni ne kukaju na sudije vec trpaju dok mogu.

Jel neki holandski sudija slucajno šiljio penale kad nas je Kipar natrpao za 15 minuta :lol:

"imamo 5 puta jacu selekciju od Danske" :lol: ne javljaj se više poslije ove provale ;-)
Sto ne mogu ove miseve kada izadju iz rupa da pljuju po reprezentaciji......nemoj molim te Dansku poslije ove utakmice veceras staviti kao favorita u Rusiji.
Od ovih 5 golova veceras su 3 bila asistencija irskih igraca. Hebi ga desi se.
Cuj bisera ... :-) "igrali smo dobro, al zayebo nas sudija" .
bersK

#2745 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by bersK »

Jel dosta čistije oko jačine ekipa ako kažem da im je golman prošlogodišnji prvak Engleske, kapiten u Sevilji. najmlađi defanzivac u Chelseaju, veznjak u Tottenhamu, napadač u Lajpcigu, a onda redom idu timovi Atalanta, Ajax, Feyenoord, Mehengladbah i tako bliže i tako dalje?

A dajgle ovih jadovničara. Najjači tim s liste Arsenal (zamjena Arsenala) i dole je u recent call ups Juventus.

Image

:run:

To je ona bošnjačka priča " 'ta će oni ba, Džeko je bog za sve". Samoljublje će sahraniti i sahranjuje bh. sport.
Last edited by bersK on 15/11/2017 00:34, edited 1 time in total.
LSD

#2746 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by LSD »

bersK wrote:Jel dosta čistije oko jačine ekipa ako kažem da im je golman prošlogodišnji prvak Engleske, kapiten u Sevilji. najmlađi defanzivac u Chelseaju, veznjak u Tottenhamu, napadač u Lajpcigu, a onda redom idu timovi Atalanta, Ajax, Feyenoord, Mehengladbah i tako bliže i tako dalje?

A dajgle ovih jadovničara. Najjači tim s liste Arsenal (zamjena Arsenala) i dole je u recent call ups Juventus.

Image

To je ona bošnjačka priča " 'ta će oni ba, Džeko je bog za sve"
E sad ce ti @Tipicoti reci da si miš koji izađe iz rupe samo da pljuje selekciju BiH i da imamo 5 puta jacu selekciju od Danske :lol: :lol:
cyprus

#2747 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by cyprus »

Tipicoti wrote:
cyprus wrote:Meni je najjači argument "nikad čuo za pola ovih igrača" u smislu mjerila kvalitete istih :mrgreen:
Kad dodje djikan na klix, pa djeli pamet. :komi:
Krenuh da prijavim, kad ono:
This post has already been reported.

Return to the topic last visited

Return to the forum last visited
:D :vozdra:
Tipicoti

#2748 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Tipicoti »

bersK wrote:Jel dosta čistije oko jačine ekipa ako kažem da im je golman prošlogodišnji prvak Engleske, kapiten u Sevilji. najmlađi defanzivac u Chelseaju, veznjak u Tottenhamu, napadač u Lajpcigu, a onda redom idu timovi Atalanta, Ajax, Feyenoord, Mehengladbah i tako bliže i tako dalje?

Image

To je ona bošnjačka priča " 'ta će oni ba, Džeko je bog za sve". Samoljublje će sahraniti i sahranjuje bh. sport.
Ma nek je on stavio 2 puta Zrinjski...a nigdje Juventus.... :-)
Tipicoti

#2749 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Tipicoti »

cyprus wrote:
Tipicoti wrote:
cyprus wrote:Meni je najjači argument "nikad čuo za pola ovih igrača" u smislu mjerila kvalitete istih :mrgreen:
Kad dodje djikan na klix, pa djeli pamet. :komi:
Krenuh da prijavim, kad ono:
This post has already been reported.

Return to the topic last visited

Return to the forum last visited
:D :vozdra:
Ne kontam ovog Cyprusa.......Srbija se kvalifikovala, umjesto da slavi, on dosao na Klix da nam stavlja sol na ranu.

:vozdra:
cyprus

#2750 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by cyprus »

Tipicoti wrote:Ne kontam ovog Cyprusa.......Srbija se kvalifikovala, umjesto da slavi, on dosao na Klix da nam stavlja sol na ranu.

:vozdra:
Ja sa Srbijom imam kolik i ti... Ali boli tebe kurac, ti bi samo koristio uvrede na zamišljenoj nacionalnoj bazi kao argument, jelde? :-D Al pravila foruma kažu - jebiga, ne može to tako :)
Locked