Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako me handri ovo s tv-om jutros piso na drugoj temi. Nit moze naci mrezu moju, a na telefonu odmah pored sjedim sve regulara ne stopa. Na drugom spratu je ruter, a tv u prizemlju
Ozbiljno ???
Meni jos bio prvi izbor kad sam nedavno kupovao ruter, ali radnja nije radila a meni trebalo hitno. Kupio Archer Ax12.
Jos kontam, trebam jos jedan da kupim pa se razmisljao taj.
Ozbiljno ???
Meni jos bio prvi izbor kad sam nedavno kupovao ruter, ali radnja nije radila a meni trebalo hitno. Kupio Archer Ax12.
Jos kontam, trebam jos jedan da kupim pa se razmisljao taj.
Sta mu je???
ma nije taj od tm nego sam mislio da idem na taj Archer ax23
I trenutno sam zadovoljan( na 5Ghz wifi na laptopu izbaci oko 170 Mbps a paket je 200/10)
Vidjeti cu kako ce se ponasati, svakako ga nisam uzeo za neku dugotrajnu varijantu jer nije bio skup, a poslije mozda neki mesh uhvatim a ovaj negdje drugo postavim.
Tp link Deco npr M4 ili tako nesto sa gigabitnim protom. Ako kasnije skontas da ti je negdje wifi losiji samo dodas jos jedan Deco uredjaj i pokrivas. Mozes dodati kao drugi i "najlosiji" model E4 i radice ti super.
rida1976 wrote: ↑16/12/2024 15:49
nema to veze, ti si narucio po toj cijeni i moraju ti ga dati po kojoj si narucio
ma hajde, prevalio bi to 10-15KM visu cijenu ali imas 2 radnje i umjesto da podijelis tih 9 kom na stanju koje imas na obje radnje ti sve sprcao u jednu...
rida1976 wrote: ↑16/12/2024 15:49
nema to veze, ti si narucio po toj cijeni i moraju ti ga dati po kojoj si narucio
ma hajde, prevalio bi to 10-15KM visu cijenu ali imas 2 radnje i umjesto da podijelis tih 9 kom na stanju koje imas na obje radnje ti sve sprcao u jednu...