ajde bogati, nekome se omakne sa hiljadukilometarskim cjevovodima, a neko zapne na obnovi žičareBHCluster wrote:Kak Russija spusti svojoj braci Srbima sto se tice "projekta stoljeća".
NO-GO BABY.
sa sve doniranim korpama
ajde bogati, nekome se omakne sa hiljadukilometarskim cjevovodima, a neko zapne na obnovi žičareBHCluster wrote:Kak Russija spusti svojoj braci Srbima sto se tice "projekta stoljeća".
NO-GO BABY.
Ima nesto i do lancane reakcje kad energent promijeni cijenusumirprimus wrote:to vama u sarajvu,vecina u bosni nema veze s plinom...
kako to..._BataZiv_0809 wrote:Ima nesto i do lancane reakcje kad energent promijeni cijenusumirprimus wrote:to vama u sarajvu,vecina u bosni nema veze s plinom...
I kome je propao posao ili se to gradi neki virtualni juzni tok?breuer wrote:ajde bogati, nekome se omakne sa hiljadukilometarskim cjevovodima, a neko zapne na obnovi žičareBHCluster wrote:Kak Russija spusti svojoj braci Srbima sto se tice "projekta stoljeća".
NO-GO BABY.
sa sve doniranim korpama
Pa jos placamo taj dugsumirprimus wrote:
kako to...
sto se tice energenata,tu glavan ije bolila 93-ce a kamol sad
sumirprimus wrote:to vama u sarajvu,vecina u bosni nema veze s plinom...
Dok ima sjeverni, lako cemo za juzni tokBHCluster wrote:
I kome je propao posao ili se to gradi neki virtualni juzni tok?
ko mi? ja ne..._BataZiv_0809 wrote:Pa jos placamo taj dugsumirprimus wrote:
kako to...
sto se tice energenata,tu glavan ije bolila 93-ce a kamol sad![]()
Svaki mjesec Ruskoj federaciji uplacujem par maruna za to
Ma mi korisnici Sarajevogasa i Bosna gasa. Ima na racunu tacno koliko ide za dugsumirprimus wrote: ko mi? ja ne...
al razumijem sta hos reci...neka bizmisa,sto vise posla,manje vremena za gluposti i ratove...
dvije firme za jedan plin u jednom gradu?_BataZiv_0809 wrote:Ma mi korisnici Sarajevogasa i Bosna gasa. Ima na racunu tacno koliko ide za dugsumirprimus wrote: ko mi? ja ne...
al razumijem sta hos reci...neka bizmisa,sto vise posla,manje vremena za gluposti i ratove...
Znaci nista od jeftinijeg plina (juzni tok) kakva su to braca Rusi._BataZiv_0809 wrote:Dok ima sjeverni, lako cemo za juzni tokBHCluster wrote:
I kome je propao posao ili se to gradi neki virtualni juzni tok?
Zar nemash kaku discount karticu za I love Russia._BataZiv_0809 wrote:Ma mi korisnici Sarajevogasa i Bosna gasa. Ima na racunu tacno koliko ide za dugsumirprimus wrote: ko mi? ja ne...
au što se ukopah...breuer wrote:Fkt, skoro autogol, pa Rusija je druga treća na listi po broju primljenih izbjeglica/emigratana, čega već.Chmoljo wrote:sva priča kakav je ko, pada u vodu kada se vide putevi migracija...
ostalo je šuplja koja se servira navijačima, relitivizatorima, narodima s kompleksima...
- evo tri srca
pa nije zajebancija nego fakat.........ali ugasise jedna Skbreuer wrote:nisu to stvari za zajebanciju, ako ćemo ljudskispreca wrote:i srbija je valjda primila najvise srba
ali kad smo već kod toga, dobar dio "tih" Srba je primio i RS
dvije firme za jedan plin u jednom gradu?[/quote]sumirprimus wrote:
Ma mi korisnici Sarajevogasa i Bosna gasa. Ima na racunu tacno koliko ide za dug
Ukupan broj ili broj emigranata u odnosu na ukupnu populaciju drzave koja je primilaChmoljo wrote: au što se ukopah...
može li nam ko naći broj Srba u Rusiji i... ne znam... Kanadi, recimo.
članici NATO pakta.
koji je bombardovao Srbiju.
Chmoljo wrote:au što se ukopah...breuer wrote:Fkt, skoro autogol, pa Rusija je druga treća na listi po broju primljenih izbjeglica/emigratana, čega već.Chmoljo wrote:sva priča kakav je ko, pada u vodu kada se vide putevi migracija...
ostalo je šuplja koja se servira navijačima, relitivizatorima, narodima s kompleksima...
- evo tri srca
može li nam ko naći broj Srba u Rusiji i... ne znam... Kanadi, recimo.
članici NATO pakta.
koji je bombardovao Srbiju.
kaje se šikagu.Tomahawk11 wrote:A tek u Chicagu....drugoj srpskoj prEstonici.
Sto ce reci da je ta ljubav kratkog daha.
Znaci tebi je vaznije pljuvati po Rusiji, od toga da ti komsija bolje zivi. Alal vera patriotoBHCluster wrote:
Znaci nista od jeftinijeg plina (juzni tok) kakva su to braca Rusi.
Pa nisam ja komshu zajebo nego brat Rus, ha ja._BataZiv_0809 wrote:Znaci tebi je vaznije pljuvati po Rusiji, od toga da ti komsija bolje zivi. Alal vera patriotoBHCluster wrote:
Znaci nista od jeftinijeg plina (juzni tok) kakva su to braca Rusi.
kako hoćeš_BataZiv_0809 wrote:
Ukupan broj ili broj emigranata u odnosu na ukupnu populaciju drzave koja je primila