ma kakvi profesionalci nema toga kod nas,hajde da igramo fali nam igracabosnianidiot wrote:Hebiga, ja sam igrao desno krilo u srednjoskolskoj ekipi (za jednog amatera prilicno dobro, jedini ljevak bio)
Ali slusajuci vas ovdje se skoro pa profesionalci skupljaju, ne bih da se provaljujem
Rukomet rekreativno
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Mr. Brightside
#26 Re: Rukomet rekreativno
- bosnianidiot
#27 Re: Rukomet rekreativno
Fizicka spremnost mi je nula, loptu u ruke nisam uzeo ima godina dana
samo ce ljudi bezveze zivce na meni gubiti
ako ne nadjete koga boljeg, tu sam 
samo ce ljudi bezveze zivce na meni gubiti
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#28 Re: Rukomet rekreativno
Nisam ni ja nista blji vjeruj...rukometa nisam igrao punih 4-5 godinabosnianidiot wrote:Fizicka spremnost mi je nula, loptu u ruke nisam uzeo ima godina dana![]()
samo ce ljudi bezveze zivce na meni gubitiako ne nadjete koga boljeg, tu sam
- bosnianidiot
#29 Re: Rukomet rekreativno
A meni pravo drag sport, poceo ga igrati jer kod nas u srednjoj skoli nije bilo sale (dvorane), pa smo casove fizickog imali na betonskom igralistu ispred Gimnazije...
Prof fizickog bio bivsi reprezentativac u rukometu, pa nas navukao...nikad drazih batina nisam nadobivao nego na tim casovima
Ako se sta organizujete, tu sam...samo sto prije, dok se ispiti nisu bas priblizili...
Prof fizickog bio bivsi reprezentativac u rukometu, pa nas navukao...nikad drazih batina nisam nadobivao nego na tim casovima
Ako se sta organizujete, tu sam...samo sto prije, dok se ispiti nisu bas priblizili...
- bordo gandalf
#30 Re: Rukomet rekreativno
Onda da te racunamo na krilukurty wrote:ma jok...znam sarafat dobro... ima me i u visinu i u sirinu... ubio se za krila... jako sam brzmaxell_sarajevo wrote:
Haj necemo te gađati u glavu, mozda nekad proleti neki "suhi list" sa krila, al' to nije nista strasno.![]()
![]()
- AC_grom_DC
#31 Re: Rukomet rekreativno
sve pivoti, balići i džombe......krovovi dakle
od temelja se svaka zgrada pravi tj. od golmana . odlično igram mali fudbal al bez jakog golmana nikada nisam htio igrati tako da mi i ovo potencijalno okupljanje rukometaša smrdi na ono ''previše šefova a ni jednog golmana''. al u svakom slučaju vam želim sreću, mada ja već dugo imam jednu drugu zamisao.....bjesomučno igranje odbojke na svim terenima... 2 protiv 2, tipa odbojke na pijesku. nikada nisam uspio naći partnera bar sa upola entuzijazma za tu stvar koliko ga ja imam al zato me srednje pruge itekako mogu zadovoljiti.
od temelja se svaka zgrada pravi tj. od golmana . odlično igram mali fudbal al bez jakog golmana nikada nisam htio igrati tako da mi i ovo potencijalno okupljanje rukometaša smrdi na ono ''previše šefova a ni jednog golmana''. al u svakom slučaju vam želim sreću, mada ja već dugo imam jednu drugu zamisao.....bjesomučno igranje odbojke na svim terenima... 2 protiv 2, tipa odbojke na pijesku. nikada nisam uspio naći partnera bar sa upola entuzijazma za tu stvar koliko ga ja imam al zato me srednje pruge itekako mogu zadovoljiti.
- cyprus
#32 Re: Rukomet rekreativno
Pa ja sam golmanAC_grom_DC wrote:sve pivoti, balići i džombe......krovovi dakle
-
maxell_sarajevo
#33 Re: Rukomet rekreativno
Bio sam profesionalac imao ugovor (igrao za mjesecni GRAS-ov kupon)
, ali zbog fakulteta, zena i alkohola sam prekinuo rukometnu karijeru.
Ja bih mogao naci jednog golmana, samo je bitno da bude vecernji termin.
Ja bih mogao naci jednog golmana, samo je bitno da bude vecernji termin.
- Ghost_Rider_XXX
#34 Re: Rukomet rekreativno
Jesmol se skupili?
- bordo gandalf
#35 Re: Rukomet rekreativno
Skupljamo jos 
- bordo gandalf
#36 Re: Rukomet rekreativno
Jos jedan pivot 
- bosnianidiot
#37 Re: Rukomet rekreativno
Nemam dobar osjecaj u vezi ovoga...kolicina pivota je zabrinjavajuca 
- bordo gandalf
#38 Re: Rukomet rekreativno
2 pivota dosta 
- bosnianidiot
#39 Re: Rukomet rekreativno
Kako bi mi sad dobro dosao taj mec, bas mi treba neko da me dobro iznabija 
-
Durmisevic
#40 Re: Rukomet rekreativno
Jeste da Bog zna nisam puno pisao na ovom forumu , ali cesto citam,pa se nadam da se i ja mogu ovdje prikljuciti.
Trenirao sam ja nekada davno rukomet , zvashe me Paskal Hens ,a i igrao sam istu poziciju kao on.
Pa tako da ... imate jednog lijevog beka , naravno , ako ste zainteresovani ...
Trenirao sam ja nekada davno rukomet , zvashe me Paskal Hens ,a i igrao sam istu poziciju kao on.
- Ghost_Rider_XXX
#41 Re: Rukomet rekreativno
još malo i skupismo se.
- bordo gandalf
#42 Re: Rukomet rekreativno
Ako se vec nismo skupili
sad cu vjdjeti 
-
Mr. Brightside
#43 Re: Rukomet rekreativno
Trebaju nam dvije sedmice da malo udjemo u formu,nemozemo pravo s kauca na parket.
joj sta cu da vam radim
joj sta cu da vam radim
- bosnianidiot
#44 Re: Rukomet rekreativno
Nadam se da nemas 2 metra u sebi, ludjacki odraz i jak sut kao doticniDurmisevic wrote:Jeste da Bog zna nisam puno pisao na ovom forumu , ali cesto citam,pa se nadam da se i ja mogu ovdje prikljuciti.![]()
- bordo gandalf
#45 Re: Rukomet rekreativno
Evo do sada nas ima 10 sto sa foruma sto ovih sto sam nafatao poznanika
pa vidjet cemo jos
nego sad za dvoranu ako neko zna gdje bi mogli...ja bi mogao vidjeti na ilidzi u KSC-u tu je 85 KM sat ako bude termina pa et mozete se i vi raspitati za dvoranu
Last edited by bordo gandalf on 20/03/2011 23:29, edited 2 times in total.
- bordo gandalf
#46 Re: Rukomet rekreativno
Racunamo na tebeDurmisevic wrote:Jeste da Bog zna nisam puno pisao na ovom forumu , ali cesto citam,pa se nadam da se i ja mogu ovdje prikljuciti.![]()
- bosnianidiot
#47 Re: Rukomet rekreativno
Mozemo li se u FIS-u skucati? Nisam bio, pojma nemam imaju li golove uopce, ali trebali bi valjda imatirashtiman wrote:Evo do sada nas ima 10 sto sa foruma sto ovih sto sam nafatao poznanikapa vidjet cemo jos
nego sad za dvoranu ako neko zna gdje bi mogli...ja bi mogao vidjeti na ilidzi u KSC-u tu je 85 KM sat ako bude termina pa et mozete se i vi raspitati za dvoranu
a kazu raja da nije skupo toliko
- kurty
#48 Re: Rukomet rekreativno
Jerane... Nek nas bude 14...
Vas trinaest se strpate u auto i prema brezi... goriva naspete za cenera to je 30km... idete starom cestom... termin 30KM, sat i po... to je 60... i ostane 25 za 13 piva u Brezi...
Ha ja...
Vas trinaest se strpate u auto i prema brezi... goriva naspete za cenera to je 30km... idete starom cestom... termin 30KM, sat i po... to je 60... i ostane 25 za 13 piva u Brezi...
Ha ja...
- bordo gandalf
#49 Re: Rukomet rekreativno
Daj kurty ako ti je do pive platimo ti ovdje
nas 13 da se selimo u Brezu...nego da racunam na tebe ili ne?
- kurty
#50 Re: Rukomet rekreativno
kad druze...rashtiman wrote:Daj kurty ako ti je do pive platimo ti ovdjenas 13 da se selimo u Brezu...nego da racunam na tebe ili ne?
kad ste kontali otprilike...
hajde ovako... bit cu prva rezerva...ako vam bude falio jedan dolazim onda... ako vas bude tamam, onda nista...
posteno???