Rukomet na OI

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Romanista 101%

#101 Re: Rukomet na OI

Post by Romanista 101% »

maloprije intervju..veli Vori: "Usrali smo se od Francuza!"... pitanje Goluži zbog čega Balić nije igrao više veli: "Pa čekao sam zadnjih 10 minuta"..komentar nepotreban
and

#102 Re: Rukomet na OI

Post by and »

ultima_palabra wrote:Koji je ovo put da Hrvati izgledaju najbolje na nekom prvenstvu, ali ne dođu do titule? Doduše, ima tu dosta i do Francuza :)
najveća zasluga je amatera na klupi goluže,a fin doprinos su dali i "naši"alilović i buntić
legenda reala

#103 Re: Rukomet na OI

Post by legenda reala »

and wrote:
ultima_palabra wrote:Koji je ovo put da Hrvati izgledaju najbolje na nekom prvenstvu, ali ne dođu do titule? Doduše, ima tu dosta i do Francuza :)
najveća zasluga je amatera na klupi goluže,a fin doprinos su dali i "naši"alilović i buntić
Ma ja jbo Dinara i Sorainda, Nikolu na halfovima 8-)
Omeyera na golu 8-)

Da je bio i Červar ovo bi Hrvati izgubili, jednostavno boje se igrači ove Francuske+ Nikola i co su uvijek prenabrijani kad igraju sa Hrvatima :wink:
Jule

#104 Re: Rukomet na OI

Post by Jule »

Goluza je sirovina i neznalica. To je pokazao i na proslom prvenstvu, nije mi jasno zasto je dobio jos jednu sansu. Cupic, najbolji strijelac je igrao koliko, 7 minuta? Zbog dva promasaja. A igra mu onaj debitant sa B i meni vjecna misterija Kopljar. Francuzi uopste nisu bili toliko dobri. Prvi gol u drugom poluvremenu su zabili oko 7. minute. Hrvati su bili ocajni, sto mi je iznenadjenje s obzirom na do sad prikazano.
and

#105 Re: Rukomet na OI

Post by and »

legenda reala wrote:
and wrote:
Ma ja jbo Dinara i Sorainda, Nikolu na halfovima 8-)
Omeyera na golu 8-)

Da je bio i Červar ovo bi Hrvati izgubili, jednostavno boje se igrači ove Francuske+ Nikola i co su uvijek prenabrijani kad igraju sa Hrvatima :wink:
omeyer je u prvom sve branio,a na hrvatskom golu je stajao alilović koji je imao 1 odbranu i bilo je 2 razlike.
hrvatska ima dobru ekipu,ali trener 0.kada je najpotrebnije njima forma pada i u prelomnim trenucima forsiranje buntića ....
Jokericious

#106 Re: Rukomet na OI

Post by Jokericious »

Drago mi je zbog Alilovica da su izgubili. 8-)
samo_ti

#107 Re: Rukomet na OI

Post by samo_ti »

Da nije ovih Hrvata, Omejer bi bio "prosjecan" golman :D :P
legenda reala

#108 Re: Rukomet na OI

Post by legenda reala »

samo_ti wrote:Da nije ovih Hrvata, Omejer bi bio "prosjecan" golman :D :P
Šta će jadan evo već 7-8 godina ga protivnici pogađaju po 15+ puta na utakmici :mrgreen: :razz:
ultima_palabra

#109 Re: Rukomet na OI

Post by ultima_palabra »

Šta Čupiću i Horvatu predstavljaju oni brkovi? :lol: Prestrašno :oops:
Better Man

#110 Re: Rukomet na OI

Post by Better Man »

Još se jednom potvrdilo da se Hrvati useru kad trebaju igrati protiv Francuske! Goluža je potvrdio da je nula od trenera i da nema pojma! Jedan od najboljih rukometaša svijeta svih vremena mu sjedi na klupi, a igraju neki idioti koji su imali omjer šuta 7:0!
Better Man

#111 Re: Rukomet na OI

Post by Better Man »

ultima_palabra wrote:Šta Čupiću i Horvatu predstavljaju oni brkovi? :lol: Prestrašno :oops:
Horvat je bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač Hrvatske!
LFC4EVER

#112 Re: Rukomet na OI

Post by LFC4EVER »

ma da je samo do Omeyera i nekako... ali, kao što i Vori kaže - jednostavno se saseru čim ugledaju Francuze...

pa jednostavno je nevjerojatno koliki je to kompleks, pa ti Francuzi su izbili barem 5 medalja Hrvatskoj zadnjih 10-ak godina...

uostalom, evo i H2H:

2012 - OI (London), 1/2 finale: Hrvatska - Francuska 22:25
2012 - EP (Srbija), grupna faza: Hrvatska - Francuska 29:22
2010 - EP (Austrija), finale: Hrvatska - Francuska 21:25
2009 - SP (Hrvatska), finale: Hrvatska - Francuska 19:24
grupna faza: Hrvatska - Francuska 22:19
2008 - OI (Peking), 1/2 finale: Hrvatska - Francuska 23:25
grupna faza: Hrvatska - Francuska 19:23
2008 - EP (Norveška), 1/2 finale: Hrvatska - Francuska 24:23
2007 - SP (Njemačka), 1/4 finale: Hrvatska - Francuska 18:21
2006 - EP (Švicarska), 1/2 finale: Hrvatska - Francuska 23:29
2005 - SP (Tunis), 1/2 finale: Hrvatska - Francuska 35:32
2003 - SP (Portugal), grupna faza: Hrvatska - Francuska 23:22

summa summarum - kad je bitno, kad je za prolaz ili medalju - Francuzi pobjeđuju Hrvatsku... nevjerojatno puno puta se to već dogodilo da bi bilo slučajno ili da bi bilo samo do Omeyera...
ko se sjeća onog SP-a u Njemačkoj sve mu je jasno... Hrvatska je odigrala 9 utakmica, dobila je 8, a izgubila jednu jedinu... od Francuza... nesreća i idiotski sistem prvenstva spojio ih je u 1/4 finalu, i Hrvatska je s tim skorom završila tek 5-a...

nisu problem ni Danci, ni Šveđani, ni Islanđani, ni Španjolci, ni Švabe dok su bili sila (eee, Švabe dobra stara mušterija za sva zlata Hrvatske), ali Francuzi... za nih Hrvatska nema lijeka već 10 godina, a izgleda neće ga ni imati... mijenjaju se i treneri i igrači, ali džaba...

eh, da... davne 1995 na SP-u u Islandu, Hrvatska je također dogurala do finala... naravno, i to zlato su im Francuzi izbili iz ruku... :run:
Jule

#113 Re: Rukomet na OI

Post by Jule »

ultima_palabra wrote:Šta Čupiću i Horvatu predstavljaju oni brkovi? :lol: Prestrašno :oops:
Horvatu super stoje brcine. Image
Htjela sam reci da sav izgleda kao da je ispao iz nekog njemackog xxnx filmica, al' kontam ne bi bas zvucalo. Image
Na Cupicu ih nisam ni primjetila.
Last edited by Jule on 11/08/2012 01:06, edited 2 times in total.
ultima_palabra

#114 Re: Rukomet na OI

Post by ultima_palabra »

Jule wrote:
Horvatu super stoje brcine. Image
Htjela sam reci da sav izgleda kao da je ispao iz nekog njemackog xxnx filmica, al' kontam ne bi bas zvucalo.Image
Na Cupicu ih nisam ni primjetila.
Nisi primijetila kad izgleda ko mačak u čizmama :-D

A ovaj drugi, hajd recimo da se ukusi razlikuju :D
Jule

#115 Re: Rukomet na OI

Post by Jule »

Sad sam malo pogledala slike Cupica. Nisam ih primjetila jer ima i bradu, a to svako ima. Horvat ima bas brcine.
Nije mi jasno zasto muskarci vise ne gaje stare dobre brkove, bez raznih brada, bradica, crtica, zbunjica... :D
just principe

#116 Re: Rukomet na OI

Post by just principe »

naravno da hrvati ove francuze mogu dobiti samo kad je nevazno tj u grupnoj fazi kad ih i Island i Tunis pobjede i/ili namuce. Ali kad je bitno zna se ko je glavni.

Francuska ponovo Olimpijadu uzimaja i time pokazuju da su najveca/najjaca rukometna sila svih vremena :!:
Mr. Brightside

#117 Re: Rukomet na OI

Post by Mr. Brightside »

just principe wrote: Francuska ponovo Olimpijadu uzimaja i time pokazuju da su najveca/najjaca rukometna sila svih vremena :!:
kad si počeo pratiti rukomet? jučer? :lol:
just principe

#118 Re: Rukomet na OI

Post by just principe »

Mr. Brightside wrote:
just principe wrote: Francuska ponovo Olimpijadu uzimaja i time pokazuju da su najveca/najjaca rukometna sila svih vremena :!:
kad si počeo pratiti rukomet? jučer? :lol:

:lol: Od Karabatica

Najveca rukometna nacija i najveca rukometna generacija koja je krocila na Zemlji a i ostale Planete cak i one neotkrivene ili ti ga 10-te suncevog sistema
Mr. Brightside

#119 Re: Rukomet na OI

Post by Mr. Brightside »

jebi ga, koliko god da se slažem s tobom, ne mogu.. Šveđani su toliko toga napravili da je nezahvalno pričati o najvećim svih vremena, ne još, a o generaciji inekako, možda se može porediti :D
just principe

#120 Re: Rukomet na OI

Post by just principe »

Mr. Brightside wrote:jebi ga, koliko god da se slažem s tobom, ne mogu.. Šveđani su toliko toga napravili da je nezahvalno pričati o najvećim svih vremena, ne još, a o generaciji inekako, možda se može porediti :D
evo ko da sam znao :dance:

http://www.hrsport.net/vijesti/444996/o ... h-vremena/

igrali smo ipak protiv Francuske, Francuske i njezinih šest, sedam zlatnih medalja, ne znam više niti sam, prestao sam brojati." :D :D :D :D :D :D :D
aveos

#121 Re: Rukomet na OI

Post by aveos »

Popusili neku okladu na pripremama i moraju ovako do kraja turnira...na pocetku turnira drago je to prokomentirao
insomnia99

#122 Re: Rukomet na OI

Post by insomnia99 »

hrvatima je sad najbitnije da se francuskoj što prije oproste mesari iz obrane(braća gille,dinart) ..omeyer,fernandez..svi imaju najmanje 35 god....naravno imaju francuzi još par odličnh i mlađih igrača,ali ovi odlasci će ih prilično oslabit...vjerojatno će i dalje biti u vrhu ali neće bit ovako( defenzivno )moćni...
dok za hrvatsku nema straha..dobro rade u rukometu i još dugo će biti u vrhu...ali naravno da oni žele biti NA vrhu..
karanana

#123 Re: Rukomet na OI

Post by karanana »

zahvaljujuci sudinjkama, norvezanke dobise crnu goru.
mrgreen

#124 Re: Rukomet na OI

Post by mrgreen »

karanana wrote:zahvaljujuci sudinjkama, norvezanke dobise crnu goru.
pa kako mrzim ove velike zemlje i smrdljive suce, jebemu mater. bio bi smak svijeta eto da izgube. "juče" ukrajina, danas cg, sutra mi..
Jule

#125 Re: Rukomet na OI

Post by Jule »

Sto zahvaljujuci sudijama? Nisam primjetila da su gurali Norvesku. Cak naprotiv, Crnci su igrali bolje kad god su imali igraca manje. :mrgreen:
Bulatovic je predugo sama vukla Crnu Goru, od 10 golova iz prvog poluvremena, njenih je 7. Popovic se kasno ukljucila u igru i ja bih tu trazila razlog poraza, a ne u sudijama.
Post Reply