Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1941. wrote:Jedna od nazalost rijetkih istinskih zvijezda a ne rezultat propagandne masinerije. Tesko podnosljiv dok je igrao u Barceloni, prelaskom u Italiju i u jednu od najkultnijih ekipa ikada kakav je u to vrijeme bio Inter, stekao je moje puno postovanje i na njegov spomen osjetim izvjesnu nostalgiju za fudbalom i periodom s kraja devedesetih. Steta.
Jedna od drazih predstava serie a u njegovo vrijeme, ne toliko zbog njegove igre iako je postigao dva gola, koliko zbog cijele palete legendarnih likova koji su tada nastupali kako u Interu tako i u Romi. http://www.youtube.com/watch?v=FtBA7guLq4o
Svaka čast za ovaj klip, strašan je. Mladi Pirlo na klupi Intera
Puca me nostalgija za ovim vremenom u fudbalu, ovaj današnji mi se ne može mjeriti sa krajem dvadesetog vijeka.
1941. wrote:Jedna od nazalost rijetkih istinskih zvijezda a ne rezultat propagandne masinerije.
Nikad mi nije bio omiljeni igrač, ali brate bio je igračina. Šteta što ga ove povrede (a evo i bolest) nisu zaobišle vjerujem da bi sigurno u očima cijelog svijeta bio veći i od Pelea.
upravo ovo sto je ultima palabra pisao
svaciji omiljeni igrac, tu mislim na njegove saigrace i protivnike
idol toliko generacija fudbalera
najsvjetliji primjer je karim benzema..isti stil igre, isto radovanje kod gola
poznato je da je ronaldo idol zlatanu ibrahimovicu...ima negdje slika na netu, zlatan lezi u nekoj mladelackoj sobi, a na zidu poster ronalda
svi ovi danasnji igraci su odrasli na ronaldovim golovima, driblinzima
Ja se sjecam da sam zbog njeg poceo pratiti fudbal. U pamcenju ce mi biti ona 2 gola u finalu 2002, i poznata frizura
Realno, lik je idol mnogim generacijama pa i meni. Sjecam se koliko sam se furo kad bi dao gol na treningu ili utakmici Roonaaldo, i slavio golove kao on .. Najbolji napadac svih vremena sigurno, i medju top 3 igraca svih vremena. Da ga povrede nisu habale, sigurno bi bio najbolji ikad, ali eto.. On, Zidane, Maradona/Pele. Jedan je Ronaldo R9!
47 golova u 49 utakmica kakav ludak moraš biti za toga
Messi je uspio izjedniciti taj klupski rekord koji postavio Ronaldo prošle godine, ali u 53 utakmice.
Znali ko sta prica ovdje imal gdje mozda bar na engleski prevod
našao sam negdje prevod... Piše da je rekao da je u prvoj sezoni igranja za AC Milan saznao da ime neku bolest štitne žlijezde i da je zbog toga ima problema za viškom kilograma. Odlučio je da to u tom trenutku ne objavljuje, već da će to sačuvati za kraj karijere. Ovim rečenicama je još porastao u mojim očima (iako nije bio savršen tokom čitave karijere...a i niko nije).
I rekao je da mu je žao što su se ljudi smijali njegovom izgledu u posljednje vrijeme...i da ima bolove kad se penje uz stepenice.
Last edited by Joey Tribbiani on 14/02/2011 22:04, edited 1 time in total.
Znali ko sta prica ovdje imal gdje mozda bar na engleski prevod
našao sam negdje prevod... Piše da je rekao da je u prvoj sezoni igranja za AC Milan saznao da ime neku bolest štitne žlijezde i da je zbog toga ima problema za viškom kilograma. Odlučio je da to u tom trenutku ne objavljuje, već da će to sačuvati za kraj karijere. Ovim rečenicama je još porastao u mojim očima (iako nije bio savršen tokom čitave karijere...a i niko nije).
I rekao je da mu je žao što su se ljudi smijali njegovom izgledu u posljednje vrijeme...i da je ima bolove kad se penje uz stepenice.
na ovoj stranici mozete naci svih 39 dijelova za pogledati ili skinuti filma "A LIFE FOR A GOAL" posvecenim FENOMENU, mislim da bi to svak trebao pogledati
47 golova u 49 utakmica kakav ludak moraš biti za toga
Messi je uspio izjedniciti taj klupski rekord koji postavio Ronaldo prošle godine, ali u 53 utakmice.
I to je jedno vrijeme,kad je tek došao u Barsu,ulazio sa klupe,a ako se dobro sjećam jednom je takvim ulaskom u drugom poluvremenu zabio i het trik,bio je majstor u svoje vrijeme nema šta.
Ono sto je on mogao uraditi sa loptom nije mogao niko drugi (ni maradona nije bio onakav dribler)...
Sjecam se tekme sa Spartakom iz Moskve u Rusiji, ono, minusi pucaju, teren zaledjen, 19 igraca na terenu ima problema sa obicnim primanjem lopte, samo je Fenomen valja kao na najboljem travnjaku. I onda ja mislim u drugom poluvremenu nesto sto ni dan danas nisam pojmio kako je izveo, driblao je kod aut-linije dvojicu trojicu a lopta ide kao da ju je zavezao za kopacku, nevjerovatno, joj sta bih dao da ponovo vidim taj dribling...
Sad bi zaplakao kad se sjetim koliki je uzitak bio gledati ga