Bardo golcina!
Ronaldinho
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bc_chupo
dok je igro iz ljubavi. pokazivao je nesto prekrasno...pokazivao je fudbalsko savrsenstvo..(moj komentat na njegovu igru nekada) ali sad ..sad stvarno primjeti se da samo hoce pare i da rijetko sta uradi na utakmici...
najvaznija je ljubav prema lopti...nikad ne treba dozvolit da te pare uniste...
najvaznija je ljubav prema lopti...nikad ne treba dozvolit da te pare uniste...
-
bc_chupo
dajte ba ljudi svi smo vidjeli sta je ronaldinjo pokazo a sta ronaldo ove sezone..al nesto ovaj u raslje a onaj pod precku
http://rapidshare.com/files/5217694/oLE_C._Ronaldo.gvi
da vidite sta je brzina i tehnika...
ronaldinjo usporava igru ko bager promet na auto putu dok ronalda ubrzava poput formule...
onaj ko prati fudbal vidio je da ove sezone ronaldinjo nije poakzao nista....stvarno je to zalosno 2 sezone je ono pravo odradio i skidam mu kapu al ga je slava unistila i svi vide promjenu u njegovoj igri...
uostalom SV.prvenstvo u Njemackoj sve govori....
ronaldinjo usporava igru ko bager promet na auto putu dok ronalda ubrzava poput formule...
onaj ko prati fudbal vidio je da ove sezone ronaldinjo nije poakzao nista....stvarno je to zalosno 2 sezone je ono pravo odradio i skidam mu kapu al ga je slava unistila i svi vide promjenu u njegovoj igri...
-
bc_chupo
dajte ba ljudi svi smo vidjeli sta je ronaldinjo pokazo a sta ronaldo ove sezone..al nesto ovaj u raslje a onaj pod precku
-
Kukuruz_Barbe-q
Ja bi prije reko da CROnaldo jos vise usporava igru sa onim glupim usiljenim driblinzima i nemogucnosti da se zaustavi nakon jednog driblinga.
-
King_Bosna
Mogu ovi tipovi da rade sta hoce ali niko nije igro ko prije Ronaldo dok je imao 20 godina,to je bio vanzemaljac
- Murat Sabanovic
jeste ronaldoKing_Bosna wrote:Mogu ovi tipovi da rade sta hoce ali niko nije igro ko prije Ronaldo dok je imao 20 godina,to je bio vanzemaljac
a niko nije igrao kao ovaj djecak dok je imao 6 godina
http://www.youtube.com/watch?v=FeinpHOOrh0
- Murat Sabanovic
zapamti njegovo ime ...za 15 tak godina ce biti najjaci igrac ...
-
Kukuruz_Barbe-q
Gledaj Murate, ima hiljade ovakve djece po Brazilu, Argentini, Spaniji koji rade iste stvari ali eto ne uspiju.
- Murat Sabanovic
kukurz barbe,zapamti ime juan david torres...djecak je vec hit, a za par godina za njega ce se najveci evropski klubovi otimati...
-
Smith17
A šta hoćete vi da i bos igra..?Da ništa ne nosi ni na nogama,ni na glavi...Može govno staviti na glavu opet je najbolji...A vi gledajte kako se ko oblači i svršavajte na šminkere poput C.Ronalda i drugih ljepotana...Kukuruz_Barbe-q wrote:Ja, ocito je zaboravio ko je i gdje je odrasto.presto sam ga simpatisat od kad je na svjetskom prvenstvu izaso s onom znojnicom na glavi..
ono, nafurano do bola..
Na vrh
U svakom će geniju bošnjo naći neku falinku...
-
Kukuruz_Barbe-q
Igrali su i Pele, i Cruyff, Ronaldo i Rivaldo bez znojnika sa zlatnim "P" , "C" ,"R" i bez zlatnih kopacki pa su opet bili najbolji.
A šta hoćete vi da i bos igra..?Da ništa ne nosi ni na nogama,ni na glavi...Može govno staviti na glavu opet je najbolji...A vi gledajte kako se ko oblači i svršavajte na šminkere poput C.Ronalda i drugih ljepotana...
U svakom će geniju bošnjo naći neku falinku...
-
ZMAAJICA
Ja nisam 'Bosnjo' vec ponosna Bosanka; a Ronaldinho jeste izvrstan nogometas, mozda i najbolji, ali sasvim sigurno nije genij jer su geniji osobe poput Nikole Tesle, Isaka Njutna, Alfreda Nobela, etc.Smith17 wrote: U svakom će geniju bošnjo naći neku falinku...
Shvatas razliku?
By the way, i genijalci i nogometasi su ljudi, a koliko me razum sluzi rekla bih da svaki covjek ima bar jednu 'falinku' kako kazes.
Ja ne volim pretjerano brazilske nogometase upravo zbog stava kakav ima i Ronaldinho. Njegova izjava 'Moja sreca u Barceloni se ne moze kupiti novcem' krajnje je licemjerna. Cime to njega placaju u Barci? Bonovima? Godisnjim kartama za operu? Postanskim markicama? Ne bih rekla!
Uostalom, iritira me stav medija da samo Brazilci igraju dobro, lijepo, zabavno, ... Pokazali su se u Njemackoj.
Ronaldinho je prava zvijezda, i pretjerano je ufuran. Trebao bi se ugledati na svoje kolege Juninha i Kaku; oni su super igraci i igledaju kao da su jednako dobre licnosti.
-
DonDavudes
Klub kafanskih teoreticara fudbala (KKTF) jednoglasnom odlukom je zaključio da se bilo koja individua koja dodijeli titulu "Tata" a da se ne odnosi na Ronlidnja odmah proglasi fudbalskim amaterombc_chupo wrote:sta reci poslije utakmice koja se odigrala jucer ???
PS. ako ovi shejhovi iz Emirata sto su (će) kupili Liverpul petrodolarima dovedu majstora u "klub sa dokova" postajem vehabija (ako bude trebalo dacu i guze
-
King_Bosna
Kralj se vraca,Ronaldo. 2 gola sinoc.
i za one koji misle da je Ronaldinho najbolji samo kratko da kazem:
Ako je Maradona Princ,a Pele Kralj Nogometa onda je Ronaldo Bog.
Zivio IL FENOMENO

i za one koji misle da je Ronaldinho najbolji samo kratko da kazem:
Ako je Maradona Princ,a Pele Kralj Nogometa onda je Ronaldo Bog.
Zivio IL FENOMENO

-
Pretposljednji Mohikanac
Saian wrote:IL BURENCE![]()
![]()
Novinar: Kako ste se osjecali nakon postignuta dva gola?
Ronaldo: Grok grok oink oink grok...