Mogu racuni i e-bankingomradostan dan wrote:Možda u Bazel, da poplaća račune za struju i komunalije.Leopold_IV wrote:
Sve u svemu nadam se da ce se Roger vratiti....
ROGER 4EVER !!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Mogu racuni i e-bankingomradostan dan wrote:Možda u Bazel, da poplaća račune za struju i komunalije.Leopold_IV wrote:
Sve u svemu nadam se da ce se Roger vratiti....
naravno i to 1:2 na DjokovicaEdge wrote:Smije li neko side bet da će Tsonga pobijediti?
Komentator ? Pa uvijek neke teorije zavjere, kao eto u BG je publika korektna.PriNc_ba wrote:joj umro nole hahahahahaha
tsonga![]()
a komentator
Tako je... ne znam što ljudi ovoliko pizdenecko_hz wrote:Novak je pravi šampion.
Normalno da se covjek ljuti na sebe, kad promasi poen i slicno! To je dio igre i sporta, i to nema nikakve veze na ticaj na protivnika!KPNCTNJAH wrote:Mislim da je red da se zabrani zumiranje face Novaka...
Ma i neka kad je levatEdoI wrote:Sad je Tsonga na sebi svojstven način puk'o, vrlo moguće i da 6:0 izgubi.
hehe ko da sam ja pisoFrankSlade wrote:EdoI wrote:
Citiram "why, WHY must this piece of shit always get lucky and win"
Ma ovo "piece of shit" je malo previsevejza00 wrote: hehe ko da sam ja piso
Š'o baš je k'o lutka ?KPNCTNJAH wrote:Mislim da je red da se zabrani zumiranje face Novaka...
Naravno. Nole je možda trenutno igrački na nivou iz 2010. ali je ostala mentalna snaga iz 2011.necko_hz wrote:@Ultima
Imati x factor koji odvaja odličnog igrača od pravog šampiona je najvažnija stvar u tenisu. To je odraz mentalne snage i zrelosti. Novak je to još jednom pokazao i zato ga još više poštujem. Svaka čast momčino.
Tu se slazemo. Novak je dans pokazao nevjerovatnu mentalnu snagu...a to sto mi je nesimpatican i sto bih volio da izgubi je druga stvarultima_palabra wrote:Naravno. Nole je možda trenutno igrački na nivou iz 2010. ali je ostala mentalna snaga iz 2011.necko_hz wrote:@Ultima
Imati x factor koji odvaja odličnog igrača od pravog šampiona je najvažnija stvar u tenisu. To je odraz mentalne snage i zrelosti. Novak je to još jednom pokazao i zato ga još više poštujem. Svaka čast momčino.
Tsonga je pogađao forhend paralele cijeli dan, ali na meč loptu je pogodio mrežu.
Odlično rečeno.ultima_palabra wrote:Naravno. Nole je možda trenutno igrački na nivou iz 2010. ali je ostala mentalna snaga iz 2011.Tsonga je pogađao forhend paralele cijeli dan, ali na meč loptu je pogodio mrežu.
KPNCTNJAH wrote:Mislim da je red da se zabrani zumiranje face Novaka...
MajoMaja_XXX wrote:KPNCTNJAH wrote:Mislim da je red da se zabrani zumiranje face Novaka...Vala bas...
Uzima ovo Novak, nije mi među drazim teniserima ali zbog ovoga i one spasene 2 mec lopte na US openu pokazao je da je u u klasi vele šampiona Nadala i Federera...S
amo ubi ovaj komentator...Svako ko Novaku uzme vise od seta igra mec karijere, svaki put kad Novak pogodi liniju to je iskljucivo Novakova zasluga, a kada se isto desi protivniku onda je to sreca, zavjera...Uzas, moram na mute prebaciti...
btw, sta je s ovom francuskom publikom? Kako je boguce da se publika u tako jednoj civiliziranoj zemlji, pojmu kulture, ostvarenu na svim nivoima ponasa "ciganski" ( oprostite na izrazu)... Ja mislila da je to sindrom malih, banana-drzava...?