Rok trajanja ljubavi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
novalic
i to sam pregurala, pa zato znam o cemu govoris.. ali isto tako znam da ne bi dugo izdrzala bez njega da je daleko.. za njim, pa kako bude...A wrote:Smiruje te bliskost jer imas svoju slobodu, pa kad se nadjete navecer, sva se rastopis uz dragog. Vidjela bih sto te bliskost smiruje da ti je kakav ljubomorni tip, da ti svrati na posao, pa da trazi da mu ispricas sta si radila cijeli dan, pa da sanjas sa prijateljicama da odes na kafu, bez njega...novalic wrote:eh, da, andji, to je kada ti je ljubav pri ruci.. ili se samo ponekad udalji.. mene bliskost smiruje, pravi jacom
-
Zadig
novalic wrote:zadige, necu da te razocaram.. ali sve ti je relativno u zivotu...
@A, ali moze se desiti da jedan toliko pritisne drugoga, da ovaj drugi poludi od toga i gleda da svaki trenutak iskoristi za sebe, za svoj prostor....
-
novalic
imas pravo, ja kada mislim o razdvajanju, onda su u pitanju mjeseci... jer i tako i tako je cesto vani po 2-3 dana.. rijetko malo duze.. i tih par dana mi je strahovito ugodno.. samoj... jer sam uvijek imala svoje trenutke samoce.. cak su mi i neophodni...A wrote:Ne mislim ni ja na udaljivanje na duze periode, nego na zivotni prostor koji oboje moraju zadrzati. Udaljavanje preko dana je i kad ti ne zvoni mobilni svakih pet minuta "gdje si, sta radis". I kad izadjes sa svojim drustvom, kad oboje imaju neke svoje aktivnosti sa svojim drustvom, ne uvijek zajedno, uvijek svezani.
uvijek se divim koji uspijevaju odrzati vezu na daljinu.. mozda zato jer sam uvjerena da ja to ne bih mogla.. ili se nikada ne bih stavila u situaciju da moram
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
A kada joj (ili mu) samo predlozis malu distanz, odmah pocnu sijevati uvrede, te lazov si, te kurvar, te milion razloga. Ma jebes ti to, da je iz oka ispala previse je.A wrote:Ne mislim ni ja na udaljivanje na duze periode, nego na zivotni prostor koji oboje moraju zadrzati. Udaljavanje preko dana je i kad ti ne zvoni mobilni svakih pet minuta "gdje si, sta radis". I kad izadjes sa svojim drustvom, kad oboje imaju neke svoje aktivnosti sa svojim drustvom, ne uvijek zajedno, uvijek svezani.
Ne treba se opustati u takvim vezama i pokusati objasniti. Ako ne mozes...Boze moj Rastajemo se miiiiiiiiiii
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
U zravlju joj i veselju proslo, bericetno bilo
:D:D:D
Hajde novo i posalji razglednicu
Hajde novo i posalji razglednicu
-
The_Flyer2002
2 mjeseca i ni dana vise
-
PITARKA_SA
jaooooooooooogavrilo wrote:cuj 5 godina...![]()
uglavnom su zene krive sto ljubav popusti![]()
-
Zadig
Da vam cika zadig kaze
sada ozbiljno....
ljubav je jedna velika kanta meda, iz koje zajedno dvoje papaju kasike zadovoljstva...kanta se na obnavlja....sto je prije pojedete, manje ce da traje
ako je izdozirate, e onda moze da potraje malo duze, ALI PRIJE ILI KASNIJE CE SE ISPRAZNITI!!!!!!
Manite mi se nekih pravila kako odrzavat ljubav, i kako se treba ponasati, i neke pravilnike.
to je shit, i samo se zavaravaju oni koji to "praktikuju"
Ako ti osoba odgovara kao licnost, necete ni primjetiti da ljubavi vise nema....
gotovo
\
sada ozbiljno....
ljubav je jedna velika kanta meda, iz koje zajedno dvoje papaju kasike zadovoljstva...kanta se na obnavlja....sto je prije pojedete, manje ce da traje
ako je izdozirate, e onda moze da potraje malo duze, ALI PRIJE ILI KASNIJE CE SE ISPRAZNITI!!!!!!
Manite mi se nekih pravila kako odrzavat ljubav, i kako se treba ponasati, i neke pravilnike.
Ako ti osoba odgovara kao licnost, necete ni primjetiti da ljubavi vise nema....
gotovo
\
-
gavrilo
evo da tebi cika gavrilo nesto kaze... dok je god SEX ok sve ostalo su sitniceZadig wrote:Da vam cika zadig kaze
![]()
sada ozbiljno....
![]()
gotovo
\
-
FortunaBela
Sve to po pravilu biva tako, ali meni se to nikako ne sviđa.Zadig wrote:Da vam cika zadig kaze
![]()
sada ozbiljno....
![]()
gotovo
\
Ja imam jako puno prijatelja, koji mi odgovaraju kao ličnosti, i koje volim kao prijatelje.
Ipak bih volila svako ljutro da se budim sa onim leptiričima u stomaku.
- bpsang
#50 Re: Rok trajanja ljubavi
zato ga treba prije upotrebe dobro promuckatištzngrm wrote:Psiholozi kažu da zaljubljenost traje 5-6 mjeseci, a ljubav od 3 do 5 godina.Onda se valjda pokvari i ubuđa.