Nesto novo i nesto sasvim drugacije od svega ostalog do sada na Balkanskim prostorima
Kao rezultat borbe protiv papanluka koji svojim neukusom bezobzirno prozdire cak i maldje generacije, rodila se pjesma „Rogovi sunca“!
Ovaj projekt u reziji ME Original Sounds, koji posljednjih dana dozivljava veliko interesovanje publike na drustvenim mrezama, odradio je autroski tim iz Sarajeva kojeg cine Sanja Arnautovic, Edin Secerbegovic i Stanimir Petrovic.
https://www.youtube.com/watch?v=QWtZ2q_TTo0
Rogovi Sunca - Napokon nesto novo na BH muzickoj sceni!!!
Moderator: Bobi
-
- Skream
Re: Rogovi Sunca - Napokon nesto novo na BH muzickoj sceni!!!
Meni se sviđa.
samo naprijed

samo naprijed
-
Evo ih trenutno na Face TV 

- Ajatolah_
Nije loše.
Ali obavezno popravite malo taj YouTube kanal, odnosno nemojte da stoji samo ime pjesme, nego ime grupe - ime pjesme. Ovako kad ukucaš u tražilicu, uopće neće naći ovu pjesmu.
Ne bi bilo loše ni da se kanal zove po grupi umjesto da bude privatni account nekog od članova, al' haj' to manje-više nije toliko bitno kao ovo prvo.
Edit: Evo i na Facebooku sam vas jedva našao jer je stilizirano MEoriginalsounds umjesto odvojeno... Morate malo poraditi na prisutnosti na internetu, to je danas osnovni medij.
Ali obavezno popravite malo taj YouTube kanal, odnosno nemojte da stoji samo ime pjesme, nego ime grupe - ime pjesme. Ovako kad ukucaš u tražilicu, uopće neće naći ovu pjesmu.
Ne bi bilo loše ni da se kanal zove po grupi umjesto da bude privatni account nekog od članova, al' haj' to manje-više nije toliko bitno kao ovo prvo.
Edit: Evo i na Facebooku sam vas jedva našao jer je stilizirano MEoriginalsounds umjesto odvojeno... Morate malo poraditi na prisutnosti na internetu, to je danas osnovni medij.