To je ono što ja kažem..."bolje ne pričati,ako nemaš šta za reći...".Ili: "Ne popravljaj što nije pokvareno."
Sorry Lucky Strike...
Moderator: _BataZiv_0809
A ja ti taman mislio poslati onaj tekst što si tražio e pa ne buš ga sad dobilDon Karlos wrote:Koja bezvezarija...("So long baby good bye")![]()
To je ono što ja kažem..."bolje ne pričati,ako nemaš šta za reći...".Ili: "Ne popravljaj što nije pokvareno."
Sorry Lucky Strike...
Hehe...nemam tekst i nisi me valjda ozbiljno shvatio jer sam se šalio kad sam rekao ono za Blasterse iako sinoć sam skoro cijelu noć proveo pokušavajući to pronaći ipak nisam uspio.Don Karlos wrote:So long baby goodbye je meni jako draga pjesma i na nju sam osjetljiv...Promijeniti intro,tj. osnovnu temu pjesme,samo da bi bila drugačija je po meni kretenski...Primjer:Ideš svirati Folsom prison blues i promjeniš onaj intro na gitari za jedan ton=katastrofa.Svi će reći:"Šta mu je ovo trebalo?Šta nezna original?Šta je s tim htio reći? ALI,odsviraš intro i prvu kiticu kako treba(i prvi solo),a dalje radi i improviziraj šta hoćeš,i svi će to poštivati,jer si odao počast originalu(potrudio se naučiti...),a onda si pokazao i svoj doživljaj pjesme...
A sad lijepo šalji onaj tekst ako imaš,pa te neću tužiti mami...

i ja sam to tako shvatio, kraljev vokal i umjesto, scottyja i društva nih trojcalab3352 wrote:Jedna mala pomoc. Jucer sam vidio na Raucous Records shopu ploču Elvis Presley with Lee Rocker, Slim Jim i Danny B Harvey. O čemu se radi? Da li su oni samo svirali preko a capelle ili ne

Albumi in nisu nešto vanserijsko ali, gledao sam ih jednom uživo, napravili su lom.lab3352 wrote:The Lennerockers
Eto, mogu ljudi da budu ne znam koliko dobri ali kad se ovako "dunsterski" uslikaju ne bi mi palo na pamet da ih "skinem" a kamoli ispazarimlab3352 wrote:![]()
nisu ni druge puno boljelab3352 wrote:Ma meni bilo mrsko da trazim neke druge slike, ali i ja se slazem da je ova slika blagi h o r o r ...![]()
Lab3352
http://rockabilly.blogger.ba

Bilo je jako dobro, malo smo bili opet preagresivni mi neznaplesači, al štaš...Nice Guy Eddie wrote:Pozdrav društvo. Dok ne stigne izveštaj od Morbilly-a evo linka sa fotkama koncerta u Ljubljani
http://www.zurnal24.si/php/fotogalerija ... =/magazin/
Po Martinovim rečima bilo je odlično i odprašili su sve hitove